Connect with us

Anbefales

Hicks: Liverpool salget vil ikke bli gjennomført

Publisert

den

Tom Hicks | Liverpool FC

Liverpools deleier Tom Hicks påstår at Liverpools styre ikke har lovlig godkjent budet fra New England Sports Ventures (NESV).
I tolvte time førsøkte altså Hicks å fjerne daglig leder Christian Purslow og kommersiell direktør Ian ayre fra styret, og erstatte dem med egne allierte.
Martin Broughton uttalte derimot igår at Hicks sitt forsøk hadde mislykkes og at styret aksepterte NESVs bud.

Tom Hicks | Liverpool FCHicks sin New York baserte talsmann Mark Semer sår tvil om Broughtons mulighet til å nekte styre-endringen, og at styret var blitt lovlig endret – og godkjente ikke den påventede transaksjonen, fortalte Semer.

Saken vil nå bli ført i høyesterett, og er antatt å bli avgjort neste uke. Finanseksperter i England tror derimot at salget vil gå gjennom, og at Hicks & Gillett vil bli kastet fra klubben.

Rykter idag, sier at rettsaken kan allerede komme opp imorgen, men ihvertfall innen 5 dager. Det er også en ankemulighet om dommen ikke er tilfredsstillende for en av partene, også denne ventes å bli avgjort raskt.

Skulle Tom Hicks & George Gillett lykkes i sine bestrebelser i retten, har de uansett kun frem til 15.oktober med å refinansiere lånet sitt – og med tanke på at de allerede har misligholdt lånet flere ganger allerede – er det ingenting som tyder på at de skal klare å hoset opp rundt £270m innen denne datoen. Selges ikke klubben innen 15.oktober vil det påløpe et krav mot morselspaet Kop Holdings på £60m – i henhold til avtalen fra April 2010 – og det vil i praksis bety kroken på døren uansett!

Igår kom det rykter om at amerikanerne har lånt £144,4 millioner kroner til Liverpool FC.. det har ihvertfall ikke blitt investert i spillermateriell ihvertfall – og noe spadetak i Stanley Park har heller ikke vært gjort ? Flyreiser til Liverpool og kampbilletter har vært dekket 100% av Liverpool FC – så hvor er disse pengene forsvunnet ? Liverpool har ikke én eneste sesong siden 2007 brukt mer på spillerkjøp i et enkelt transfervindu enn de har solgt for ? Dette var vel for å betjene lånet på £144,4 mill til dere selv kanskje ?

vg vg

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending