Connect with us

Fotballreise

Fotballreise til Liverpool

Publisert

den

Har du drømt om å reise til England for å se Livepool FC spille fotballkamp på legendariske Anfield? Vel, den drømmen kan enkelt gå i oppfyllelse. Det finnes flere ulike måter å komme seg på kamp, og vi skal se på noen muligheter du har nå.

Pakkereiser eller ordne på egenhånd?

En av de viktigste avgjørelsene å ta når man skal reise på fotballtur til England, om det er å se Liverpool eller noen av de andre lagene, er om man skal kjøpe en pakkereise eller ordne ting på egenhånd. Som regel vil det være billigere å ordne det meste selv, men det finnes noen fordeler med å bestille en pakketur.

Kjøper du billetter gjennom den norske Liverpool supporterklubben blir du geleidet gjennom hele oppholdet. Transport til og fra kampen kan ordnes og mye av det praktiske er tatt hånd om for deg. Du trenger bare å møte opp og slipper å planlegge noe selv. Er det første gang du reiser på fotballtur kan det derfor være greit å bestille en slik pakke. Har du imidlertid vært på kamp før kan det å ordne ting på egenhånd være en enkel måte å spare litt penger på. Kjøp billetten for seg selv og se om du kan finne billige flybilletter til byen.

Du kan også sammenligne billettpriser via brokertjenester som sender deg videre til deres ulike partnere. Fotballbilletter.org er en av de mest kjente slike tjenester i Norge, og aktørene som du blir henvist til her er medlem av reisegarantifondet og tilbyr enten bare billett eller billett med hotellopphold. Se Liverpool billetter på denne siden.

Pass på at aktøren du kjøpe billettene av er medlem av reisegarantifondet. Blir kampen avlyst eller flyttet på grunn av dårlig vær eller andre uforutsette forhold, vil du kunne få problemer med å få pengene refundert om aktøren ikke er medlem. Med billetter som fort kan koste noen tusen kroner er det noe som alltid er lurt å sjekke opp i.

Byen Liverpool 

Om du drar til Liverpool for å se fotball bør du også legge inn tid til å dra på en sightseeingrunde rundt i byen. Den ligger ved grensen til Wales og her bor det knappe 450 000 innbyggere. Med sin beligenhet rett ved havet er det blitt en viktig eksporthavn med mye industri. Ta en gåtur gjennom byens sentrum og kom deg til Matthew Street. Her ligger verdensberømte «The Cavern Club», plassen hvor byens mest kjente band spilte regelmessig før de slo gjennom. Bandets navn? The Beatles!

Liverpoolkatedralen er også vel verdt et besøk. Det er en angelikansk katedral som sto ferdigbygget i 1978 og er med det Englands nyeste.

God tur!

(1 besøk idag)

Fotballreise

Få mest ut av fotballturen

Publisert

den

Av

Kombiner sport og casino, få sportsbetting

Skal du reise til Liverpool på fotballtur? Eller kanskje du skal se favorittlaget spille bortekamp? Uansett hvilken by du skal se laget i, finnes det mange måter å få mer ut av fotballreisen din på. England har lange fotballtradisjoner og det er spennende å få muligheten til å ta et dypdykk i fotballverdenen som finnes der.

Lokale attraksjoner, nye steder, museum og gamle fotballpuber – det finnes mange måter å få oppleve mer av Liverpool og laget på. Enten du reiser med venner, familie eller tippelaget, er det alltid hyggelig å gjøre turen ekstra spesiell. Flere reiser nå sammen med tippelaget sitt, og det er spennende å få oppleve mer fotball enn det som skjer på tippekupongene og TV-en hjemme.

Noen driver med tipping for underholdningen sin skyld, mens andre har et genuint engasjement for lagene og kampene. Det finnes nå mange lag og sporter å tippe på, og ofte kommer fascinasjonen for sporten som følge av tippingen og oddsen. E-sport har for eksempel vokst mye i Norge, takket være sider som eSports-Betting.io hvor det er mulig å finne ut mer om lagspill og aktuelle turneringer.

Før du setter kursen mot de britiske øyer, er det lurt å lage en plan for hvilke aktiviteter og severdigheter dere ønsker å få med dere. Med en god plan og er strategisk opplegg, vil dere få mer ut av turen og virkelig få oppleve alt Liverpool og de andre fotballbyene har å by på. Men husk å legge attraksjoner, mat og transport inn i budsjettet.

Planlegg fotballturen

Det er ingen hemmelighet at det er dyrt å dra på ferie, uansett om dette er en helgetur, fotballtur eller Sydentur. Selve billettene kan også være spesielt dyre, men det er mulig å kjøpe dem nærmere kampen for en rabattert pris. Dersom du plutselig skulle komme over billige billetter, kan du benytte lånekalkulator.info til å finne ut hvor mye lån du kan ta opp.

Et forbrukslån kommer godt med på mindre turer og ferier, så lenge du har økonomi til å betale tilbake innen rimelig tid. Finner du billige billetter, kan et slikt lån være med på å finansiere resten av turen, dersom du ikke allerede har satt av penger til en potensiell reise. Husk derimot at lånet bør betales tilbake raskest mulig, slik at du ikke sitter igjen med for dyre renter og gebyrer.

Før avreise er det lurt å lokalisere kjente puber og restauranter i byen. Fotballpuber er populære i England, og du vil nok finne mange unike og spennende spisesteder i området. Legg gjerne inn en reservasjon på et bord, dersom stedet er spesielt attraktivt. Slik er dere sikret en plass og en god opplevelse.

Det er også mulig å dra på guidet turer på stadioen, og ofte finnes det forseggjorte fotballmuseer i de største byene. Når du reiser på fotballtur vil du raskt oppleve at fotball handler om mye mer enn bare sporten. I Liverpool er det ofte en del av identiteten til folket, og en interesse og hobby for mange i lokalbefolkningen. Nyt fotballturen og lag et skikkelig opplegg, slik får du mest ut av turen.

Les hele artikkelen her

Trending