Connect with us

Anbefales

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

(1 besøk idag)

Anbefales

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Dokumentar

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Carlos Ancelotti i samtaler med Liverpool ? Time for a change, Rodgers!

Publisert

den

Av

Liverpool spiller ikveld i utgangspunktet en kamp som normalt skal være grei skuring mot lille Carlisle hjemme på Anfield i Ligacupen – men kampen kan være særdeles avgjørende for fremtiden til Brendan Rodgers på Anfield. Sesongen som begynte så lovende med 7 poeng på de første 3 kampene mot Stoke, Bournemouth og Arsenal – har kollapset fullstendig med 1 poeng på de påfølgende kampene mot West Ham, Manchester United og Norwich….

Spillte varmer ikke, vi virker som et lag fullstendig blottet for selvtillit og plan i spillet – tilskuerne på Anfield murrer som vi ikke har hørt siden Roy Hodgson tiden. Fansen er langt fra fornøyd med tingenes tilstand. Flere og flere roper etter endringer i maktkorridorene på Anfield etter 18 av klubbens 20 siste kamper – alle turneringer – maks har gitt 1 scoring til de røde.. Vi scorer ikke mål lengre – tross store investeringer!

Siste dagene virker det mer og mer som om Liverpool FC allerede vurderer alternativer til Brendan Rodgers – og at ting kan forandre seg veldig fort om ikke trenden snus veldig fort på Anfield.
Mannen eierne visstnok skal ha snudd seg mot er Carlo Ancelotti – den tidligere Chelsea og Real Madrid sjefen som tidligere har vist en forkjærlighet for Anfield flere ganger. Det er ikke akkurat hva Brendan Rodgers setter pris på midt oppi en vanskelig tid – men fakta er at laget hans ikke har råd til stort flere feilskjær de kommende ukene og månedene før ledelsen på Anfield er tvunget til å ta grep rundt fremtiden til Rodgers.

For øyeblikket er det stille fra eierne på Anfield – men regner med at de har tilkjennegjort overfor Rodgers at ting må snu – og det raskt!
Kampen ikveld er kanskje av langt større betydning enn Rodgers skulle ønsket – og det spørs om han våger å hvile for mange av sine antatt beste i dagens oppgjør – for blir det tap i kveld eller nok en lite inspirerende opptreden fra de røde – så kan det fort være kroken på døren allerede til helgen…

Liverpool møter Aston Villa på Anfield til helgen – et lag vi har slitt stort mot siste sesongene – spesielt hjemme… og tap i kveld og en ny blemme til helgen…. ja, da spørs det om ikke Rodgers sin tid på Anfield er omme…..

Det er tid for forandring! Personlig har jeg hatt tro på at Liverpool og Rodgers skulle kunne snu dette og levere blendende fotball igjen som i 2013/2014 – men siste året har vært mørkt og lite inspirerende for å si det mildt. Trenerens prioriteringer blant spillermateriellet har vært gjenstand for stor kritikk – og spørsmålet er om Rodgers er i ferd med å miste garderoben…

Rodgers er i ferd med å miste meg og mange mange andre – raskt – og må levere spill og innsats som gjenspeiler den identitet og profil som Liverpool skal stå for – og stå inne for.
Liverpool skal underholde og dø for drakten.

Spillerne må gjøre seg fortjent til hyllest fra The Kop – de må fortjene å ha fansen i ryggen. Det er ikke nok å bare ta på seg drakten å gå ut på banen – det må være intensitet og vilje.
Akkurat nå er redselen for å feile, langt større enn ønsket om å vinne – og da går det bare ikke! Legg igjen redsel og høye skuldre i garderoben – slipp dere løs.
I 2013/2014 jaktet vi motstanderne som en ulveflokk – hvor vi i 2015 ser mot enkeltpersoner (Coutinho & Benteke) for å nedstable motstanderen. Vi har mange spennende spillere i troppen, men Rodgers evner ikke å bruke dem korrekt. Hvorfor vår nest dyreste spiller gjennom tidende – Firmino – blir avspist med få minutter mot Norwich, og sitter på benken hele kampen mot Bordeaux noen dager i forveien er meg en gåte… Firmino er en spiller som vet å plassere seg og komme til avslutninger – men slik Rodgers benytter ham på kanten så blir han aldri involvert i farlige situasjoner foran mål.

Vi trenger våre beste kreative spillere tettere rundt Benteke / Sturridge / Ings på topp!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending