Connect with us

Manager

Brendan Rodgers møter pressen for første gang som Liverpool manager idag for 2 år siden.

Publisert

den

Fredag 01.06.2012: Brendan Rodgers blir presentert som ny Liverpool manager, etter å ha avslått første henvendelse 14 dager tidligere… Spekulasjonene var mange rundt hvem som skulle bli vår 18, og foreløpig siste manager på Anfield… mannen ble altså Brendan Rodgers.

Idag er det 2 år siden Brendan Rodgers signerte for Liverpool, og ordene som styreformann Tom Werner presenterte Rodgers med denne dagen matcher den følelsen som de aller fleste Liverpool-fans idag føler….

Personlig følte jeg denne dagen at dette var absolutt rett mann for Liverpool – og selv om første sesongen ikke ble et fyrverkeri, og det ble gjort en del – tilsynelatende famlende steg i starten – så følte jeg at straks Liverpool fikk de rette spillerne inn – spillere som matcher og forstår styresettet til Rodgers – så ville vi begynne å spille god fotball igjen…. og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg denne sesongen har gledet meg mer enn noengang til å se mitt kjære Liverpool spille fotball… jeg føler meg på sett og vis som 10 år igjen.. det samme antall år jeg var da Liverpool sist vant serien i 1989/90….

Når dette skrives ligger Liverpool på 2.plass bak Chelsea med 9 kamper igjen å spille, og vi er ikke lenger en outsider til seriemesterskapet – men en direkte utfordrer slik laget spiller for øyeblikket.

Håpet vokser for at klubben igjen skal krones som seriemester i England i Mai – men uansett om det blir 1.plass eller 4.plass må denne sesongen sies å være en ubetinget suksess… den virkelige kronen på verket hadde selvsagt vært tittelen – men målet har alltid vært å kjempe om Champions League plass denne sesongen, og det virker pr. idag å være en nær formalitet….

#InRodgersWeTrust
YNWA

(1 besøk idag)

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending