Connect with us

Manager

Brendan Rodgers møter pressen for første gang som Liverpool manager idag for 2 år siden.

Publisert

den

Fredag 01.06.2012: Brendan Rodgers blir presentert som ny Liverpool manager, etter å ha avslått første henvendelse 14 dager tidligere… Spekulasjonene var mange rundt hvem som skulle bli vår 18, og foreløpig siste manager på Anfield… mannen ble altså Brendan Rodgers.

Idag er det 2 år siden Brendan Rodgers signerte for Liverpool, og ordene som styreformann Tom Werner presenterte Rodgers med denne dagen matcher den følelsen som de aller fleste Liverpool-fans idag føler….

Personlig følte jeg denne dagen at dette var absolutt rett mann for Liverpool – og selv om første sesongen ikke ble et fyrverkeri, og det ble gjort en del – tilsynelatende famlende steg i starten – så følte jeg at straks Liverpool fikk de rette spillerne inn – spillere som matcher og forstår styresettet til Rodgers – så ville vi begynne å spille god fotball igjen…. og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg denne sesongen har gledet meg mer enn noengang til å se mitt kjære Liverpool spille fotball… jeg føler meg på sett og vis som 10 år igjen.. det samme antall år jeg var da Liverpool sist vant serien i 1989/90….

Når dette skrives ligger Liverpool på 2.plass bak Chelsea med 9 kamper igjen å spille, og vi er ikke lenger en outsider til seriemesterskapet – men en direkte utfordrer slik laget spiller for øyeblikket.

Håpet vokser for at klubben igjen skal krones som seriemester i England i Mai – men uansett om det blir 1.plass eller 4.plass må denne sesongen sies å være en ubetinget suksess… den virkelige kronen på verket hadde selvsagt vært tittelen – men målet har alltid vært å kjempe om Champions League plass denne sesongen, og det virker pr. idag å være en nær formalitet….

#InRodgersWeTrust
YNWA

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending