Connect with us

Manager

Steven Gerrard ikke avvisende til Real Madrid..

Publisert

den

Steven Gerrard - hjertet og sjelen i Liverpool FC

I følge rapporter fra Spania er det langt fra usikkert at Steven Gerrard tar turen til Jose Mourinho & Real Madrid denne sommeren. Liverpool.no har også gjengitt denne saken på sine sider, og det kan meget vel være noe i dette. Gerrard har før VM uttalt at han ønsker å avgjøre sin egen umiddelbare fotballfremtid i etterkant av VM – og ønsker full fokus frem til dess. Det er spekulert i at Liverpool ønsker minst £30m for Liverpools nummer 8, men dette skal Real Madrid være svært lunkne til å imøtekomme. I følge avisen Daily Mail skal de være interessert i kunne tilby rundt £20m for 30-åringen.

Steven Gerrard ble altså konfrontert om et mulig klubbskifte i etterkant av den pinlige 0-0 kampen mot Algerie på fredag, og uttalte at han var klar over at det forelå et tilbud, men at han ville vurdere alt sammen etter at VM-deltagelsen var over – som allerede kan være onsdag, om ikke England vinner siste kampen mot Slovenia.

Med Javier Mascherano ryktes å være nært en overgang på £25m til Inter Milan, og en potensiell overgang i £20m-klassen for Steven Gerrard, Yossi Benayoun til Chelsea – og kanskje også en multimillion overgang for Fernando Torres etter VM –  så ser Liverpool fansen ut til å måtte bygge et helt nytt lag over sommeren – spørsmålet blir da hvem blir ny manager ? Hvor mye penger får han eventuelt til nye forsterkninger av pengene som evnt. kommer inn ? Hvor mye tid blir det igjen til å kunne finne «akseptable» erstattere ? Blir det som ventet enda verre resultatmessig for Liverpool neste sesong, før det blir bedre ?

Sommeren er rett om hjørnet, og det ligger an til å kunne bli den viktigste sommeren for Liverpool på over 50 år!!

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending