Connect with us

Manager

Roy Hodgson håper på England-jobben ?

Roy Hodgson som visstnok er Liverpools førstevalg som ny manager i klubben – er enn så lenge ikke villig til å binde seg til Liverpool – da hans førstevalg er å bli engelsk landslagssjef. Kenny Dalglish trolig ferdig i Liverpool om Hodgson kommer…

Publisert

den

Roy Hodgson som visstnok er Liverpools førstevalg som ny manager i klubben – er enn så lenge ikke villig til å binde seg til Liverpool – da hans førstevalg er å bli engelsk landslagssjef.

Det har ryktes at Liverpool denne uken ville øke deres interesse og presse på med å ansette Fulham-manageren som etterfølger etter Rafael Benitez, men Hodgson har ennå ikke gitt noen forsikringer om at han vil slutte seg til Anfield-klubben – og at han helst ønsker seg englandsjobben.

England må slå Slovenia i siste kampen på onsdag for å være sikker på videre deltagelse i årets VM – og hvis de mislykkes vil trolig Fabio Capello enten trekke seg eller få sparken. I følge ubekreftede rykter, er FA sitt førstevalg  som erstatter for Capello – i tilfelle det verst tenkelige for England skulle skje onsdag – nettopp Roy Hodgson.

Liverpool vil trolig kreve et svar denne uken fra Hodgson, ellers vil klubben gå videre med andre atuelle kandidater – som f.eks tidligere Real Madrid & Villareal manager Manuel Pellegrini eller vår egen Kenny Dalglish.
Det ryktes at Kenny Dalglish vil forlate Anfield om Hodgson skulle akeptere tilbudet – og bli ny manager – som følge at han anser sitt eget kandidatur som sterkere enn Hodgson’s.

Personlig håper jeg England ryker ut av VM av den enkle årsak at jeg ser på Hodgson som et steg tilbake, og ser heller Dalglish som ny manager – selv om jeg ikke forestiller meg noe mirakel fra den kanten heller. Ville uansett vært et populært valg i Liverpool om det skulle skje – og populære avgjørelser på Anfield har det tross alt vært få av de siste årene…..

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending