Connect with us

Manager

– Roy Hodgson klar for Liverpool iløpet av 48 timer

Det ryktes at Hodgson er på vei hjem fra Sør Afrika idag, hvor han har jobbet som kommentator for BBC under VM – og ifølge den engelske avisen Daily Mirror vil Fulham-manager Roy Hodgson iløpet av de neste 48 timene sluttføre kontrakten med Liverpool.

Publisert

den

Roy Hodgson | tidligere Liverpool manager

Roy Hodgson har lenge virket å være på toppen av listen av kandidater til den ledige jobben på Anfield, en liste satt sammen av Christian Purslow og Kenny Dalglish. 62-åringen er visstnok mannen vi skal sette vår lit til at skal kunne snu skuta og begynne gjennoppbyggingen.

Roy Hodgson har vært taus angående ryktene om at han er aktuell som ny manager i Liverpool, men skal være svært interessert i å få sjansen igjen i en toppklubb før han legger opp som manager. Det ryktes at Hodgson er på vei hjem fra Sør Afrika idag, hvor han har jobbet som kommentator for BBC under VM – og ifølge den engelske avisen Daily Mirror vil Fulham-manager Roy Hodgson iløpet av de neste 48 timene sluttføre kontrakten med Liverpool.

Det spekuleres også i at styret på Anfield har vedtatt et transferbudsjett på £15m som Hodgson skal få bruke, i tillegg til de ventede overgangspengene for Yossi Benayoun til Chelsea for rundt £5m – og Javier Mascherano til enten Inter eller Barcelona for omlag £30m.

Altså potensielt £50m å bruke på nye spillere – men det er grunn til å ta alt dette med en solid klype salt!!

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending