Connect with us

Nyheter

Slikker sårene etter gårsdagens kontroversielle 2-1 tap…. Agger ute for sesongen ?, Kelly, Borini….

Publisert

den

Liverpools tap 2-1 tap hjemme på Anfield igår kan fort vise seg å bli langt mer skjebnesvangert for Liverpool enn enda 3 tapte poeng, og fortsatt bunnstrid. Daniel Agger fryktes å ha skadet det midtre leddbåndet i kneet, og stemmer det risikerer han å være ute bortimot hele sesongen som følge av dette…. Dette vil være et enormt tap for Liverpool, og kommer på verst tenkelige tidspunkt. I tillegg ble Martin Kelly skadet i gårsdagens oppgjør, men ikke mye info om omfanget av denne ennå – men hvis begge disse blir satt på sidelinjen over lengre tid kan det by på enda større problemer bakover for Liverpool enn det vi har vært vitne til så langt denne sesongen…

Heldigvis er forsvaret kanskje den lagdelen ved siden av midtbanen hvor det er best dekning, men tanken på å miste vår eminente danske midtstopper Agger – vil kunne få alvorlige konsekvenser for laget – såpass viktig er dansken i systemet Liverpool ønsker å spille!

Fabio Borini slet med en kraftig hoven ankel i pausen og ble overraskende erstattet av Suso til 2.omgang, så det gjenstår å se hva dette betyr.

Uansett, vil det nok igjen være et meget reservepreget Liverpool-mannskap som onsdag tar turen til The Hawthorns og West Bromwich Albion for å kjempe om avansement til neste runde av Capital One Cup (Ligacupen)…

Helten fra Europa Liga oppgjøret mot Young Boys, Jonjo Shelvey soner sin første av 3 kampers karantene han fikk etter kampen igår – på onsdag.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(13 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending