Connect with us

Anbefales

Pepe Reina sår tvil om fremtiden på Merseyside..

Publisert

den

Jose "Pepe" Reina

Liverpools keeper Pepe Reina, som åpenbart er en av klubbens viktigste og verdifulle spillere ønsker i likhet med oss alle flere trofeer i årene som kommer, og begynner å gi signaler på at han vurderer fremtiden sin andre steder enn på Merseyside. Hvis Reina ved sesongslutt skulle bestemme seg for å dra, er det lite trolig at han ville valgt United av respekt for Liverpool fansen – og med 5 år igjen av kontrakten, så er vel heller ikke det reelt ?

Pepe Reina signerte allerede i sommer en ny 6-års kontrakt med Liverpool, men har visstnok fått med en egen klausul i kontrakten som tilsier at han kan gå om ikke klubben fra sommeren igjen er med i Champions League, og ikke markant investering i klubben blir gjennomført av klubbens nye eiere!

Pepe Reina var en av Rafael Benitez sine største fans, og etter hans avgang i sommer – har han flere ganger gitt uttrykk for at han var en essensiell person for Liverpool, og en av grunnene til at han i 2005 flyttet til England!
Liverpool er etter lagets gode form siste tiden heldigvis «kun» 5 poeng bak en Champions League plass på tross av lagets katastrofale sesongåpning – og imorgen har man muligheten til å kutte enda mer forspranget til teten med bortekamp mot Wigan.

Liverpools nye eiere NESV har ikke gitt noe klare indikasjoner på hvor mye penger som er tilgjengelig for å styrke stallen, men det er åpenbart at det må bli noe! Det de derimot har antydet er at spillere på høye og dyre kontrakter vil blir nedprioritert i tiden som kommer. Det skal satses på ungdommen og fremtidens spillere i Liverpool – spillrere som skal utvikle sin verdi i Liverpool oppover – og ikke investere i spillere som er på vei nedover og som er på utkikk etter et siste stort innskudd i lønningsposen!

Selv mottar jeg slike planer med åpne armer, men så spørs det om det er tilstrekkelig til å beholde spillere som Pepe Reina !? Det må da finnes en gylden middelvei…..
«a team with kids won’t win you anything…..»

Tv2: – Redknapp tror det blir tøft å holde Liverpool unna top 4
Tv2: – Liverpool vurderer Ståle Solbakken
VG: – Droppet fødsel for å se Liverpool-vinne

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
1 kommentar

1 Comment

  1. Michael

    28. november 2010 at 13:23

    Som eg har sagt tidligere: det kommende januar-vinduet blir en klar indikasjon på fremtiden for oss supportere. Helt UTROLIG om ikke eierne fjerner Hodgson. Mannen e ikke på noen måte rett mann for Liverpool!
    Ja ja ja… gi de tid, gi de tid, gi de tiiiiiiid! Tid til ka??? Å drive klubben enda mer i grøften? Henger vi ikkje NOK etter allerede? For 2 år siden var vi NESTEN tilbake der vi skulle være… På 2 år, virker vi direkte akterutseilt av «nesten-lag». E det noe vi IKKE har så er det TID! Vi alle vet at Hodgson ikke e rett mann, man trenger ikke være genierklært for å se det. Ansett en mann som er innstilt på å spille med hensyn til klubbens tradisjoner. Eg vet om ihvertfall en håndfull nederlendere som eg har sterk tro på.
    januar-vinduet blir en gylden mulighet for eierne å kjøpe seg både tid og heltestatus. Men før de sparker Hogdson og/eller spaden e i jorden i Stanley Park, har de min fulle skepsis. Eg vedder 1000 kroner på at ingen av disse to tingene, inkludert ingen positive overraskelser på overgangsmarkedet, blir innfridd i vinter. noen som tør å vedde i mot?? Nei, eg e ikkje negativ. Bare klokere av skade, og stiller meg skeptisk og avventende…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Anbefales

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Anbefales

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Dokumentar

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending