Connect with us

Nyheter

CEO Palkin: Alex Teixeira blir i Shakthar… ihvertfall frem til sommeren.

Publisert

den

Shakhtar Donetsk bekrefter idag via Shakthar sin daglige leder, Palkin – at Alex Teixeira ikke går til Premier League & Liverpool i dette overgangsvinduet – men at han vil forlate klubben til sommeren. Den klubben som ønsker å hente ham i dette vinduet må nå betale inntil £50m, da klubben ønsker å fokusere 100% på Europa League og det ukrainske seriemesterskapet.

Det er på det rene at det blir stor konkurranse om spilleren nå til sommeren, så gjenstår det å se hva det har å si for Liverpool sine sjanser på spilleren da…. eller om de kommer til å forfølge spilleren på nytt eller ikke er uvisst….

Ligner veldig på Yevhen Konoplyanka scenarioet for noen sesonger siden… vil Liverpool komme til å angre på at de ikke la de ekstra £14m på bordet i Januar 2016 ? Bare tiden vil vise – Jürgen Klopp skal ha selv vært av den oppfatning av £38m var en for stor risiko for Liverpool å betale for spilleren – så da setter vi en strek for det overgangsscenarioet…. for denne gang…

(1 besøk idag)

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(12 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending