Connect with us

Anbefales

Luis Suarez @ Last chance saloon!

Publisert

den

Luis Suarez biter Ivanovic

Nok en gang skaper Liverpool overskrifter, og  enda en gang er det Luis Suarez som skaper det – denne gangen en vanvittig armbiting (!!!) av Branislav Ivanovic…. Totalt forkastelig av hvilken som helst spiller, og virker samtidig fullstendig uprovosert av noe som helst slag… Det er totalt uakseptabelt, og noe Liverpool FC på det sterkeste må ta avstand fra – og straffe Luis Suarez maks av hva klubben kan innenfor reglementet som følge av dette.

Liverpool støttet Suarez under Evra episoden, og har stått ved hans side tidligere – men det er nå på tide å MEGET tydelig vise at dette er fullstendig overtramp. Det er en handling som uansett hva som har fått Suarez til å gjøre det han gjorde – 100% fullstendig uakseptabelt.. Det er det komplette idioti!

Luis Suarez fikk 7 kampers karantene i forkant av overgangen til Liverpool i 2011, og er det en tilsvarende handling som gjør at han har spilt sine siste minutter på Anfield – og dermed flagger ut av Storbritannia ?
Personlig håper jeg ikke det – da spilleren Luis Suarez er en fantastisk fotballspiller uten noe som helst tvil – en av de beste i verden på sitt beste – men så gjør han slike ting….atpåtil for andre gang i karrieren!!!!!

I mine øyne ser jeg det slik at han kommer til å bli straffet av klubben, få en lengre karantene fra FA – og effektivt få en skriftlig advarsel fra klubben at denne typen oppførsel er fullstendig uakseptabelt – punktum.
Tror ikke Liverpool ønsker å selge Suarez på bakgrunn av dette, men det setter utvilsomt klubben igjen på kartet av feile grunner (les. Evra saken i 2011)… En overgang nå vil potensielt kunne føre til redusert pris, men kan også enkelt og greit skremme bort potensielle kjøpere…

Suarez er en uforutsigbar spiller, men når man nå endelig trodde Suarez hadde lagt bort de «verste unotene» – så viser han frem dette……..

At Liverpool utligner til 2-2 – 7 minutter på overtid – og kaprer et praktisk talt lite viktig poeng – blir bare en notis i margen på en dag som dette…..

Brendan Rodgers valgte ellers å avstå fra å kommentere episoden inntil han hadde fått sett den selv – han er neppe en glad mann ikveld – og støtter nok klubben i den straff Suarez måtte få!

 

FA burde egentlig ha en lett sak å straffe Suarez – men samtidig har de en annen sak fra tidligere sesonger som KAN skape presedens i denne saken –  hvor Tottenhams Jermaine Defoe biter Javier Mascherano – da hos West Ham – i armen uten å bli straffet under, og heller ikke etter kampen… spennende å se hva som blir gjort – men dette er bare trist! Rett og slett uforståelig!!!!

 

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending