Connect with us

Anbefales

Livet etter Suarez

Stallen ser ellers meget sterk ut på dette tidspunktet av sommervinduet.

Publisert

den

Det var bare et spørsmål om tid før vi fikk se et Liverpool uten Luis Suarez. Klubben er tilbake i Champions League, men uruguayaneren er i Barcelona for å bli.

Hvordan Premier League-sesongen vil utarte seg for Liverpool uten Suarez er vanskelig å spå. Lagene rundt har forsterket seg kraftig, og nesten uansett hvem Brendan Rodgers hadde hentet inn denne sommeren så vil et salg av Suarez gjøre at laget er svekket.

Men det er ikke dommedag på Anfield av den grunn. Det er mye positivt som skjer rundt laget, og det er absolutt ingen grunn til å henge med hodet – ikke det at mange har gjort det uansett.

Stol på Sturridge

Mer ansvar til Daniel Sturridge er nøkkelen offensivt. Han beviste forrige sesong at han klarer seg fint uten Suarez, selv om han også var strålende med spissmakkeren ved siden av seg.

Sturridge vil nå få muligheten til å bli den fremste målscoreren i klubben, en rolle han ikke har hatt i noen av klubbene han har vært i hittil, kanskje med unntak av Bolton-utlånet for noen år siden.

Rickie Lambert har kommet inn i sommer, men han kommer ikke til å være noe mer enn et tredjevalg, kanskje til og med fjerdevalg. I tillegg har unggutten Divock Origi blitt hentet fra Lille, men han er dratt tilbake på lån til franskmennene for hele sesongen og det er ikke til å legge skjul på at Rodgers er på jakt etter en forsterkning til i angrep.

Det vil også trengs, ettersom tomrommene etter Suarez er meget store.

Flust av offensiv kraft

Stallen ser ellers meget sterk ut på dette tidspunktet av sommervinduet. Lazar Markovic har ankommet og ser meget bra ut, Adam Lallana gir laget nye strenger å spille på og rundt dem er også spillere som Raheem Sterling og Philippe Coutinho blitt et år eldre og mer moden. Jordon Ibe kan også fort få noen muligheter til å vise seg frem den kommende sesongen, så med unntak av spissplassen er det god dekning offensivt.

Kan det bli gull?

Den største muligheten for Premier League-gull var nok kanskje forrige sesong, men det betyr ikke at det er umulig denne sesongen. Arsenal, Manchester City, Chelsea og Manchester United har alle styrket stallene sine, og Chelsea ser ut til å være den største favoritten til Premier League-pokalen denne sesongen.

Liverpool blir nok en liten outsider, og det skal bli spennende å se hvordan Rodgers komponerer laget med tanke på at klubben nå også skal ut i Champions League. Bredden i stallen vil bli satt på prøve, og kanskje må det et par spillere til inn for at man skal kunne klare å kjempe på flere fronter.

Spennende blir det uansett. Pengene er til rådighet etter salget av Suarez, og kanskje kan Sturridge bli mannen alle snakker om den kommende sesongen. Engelskmannen har i det minste kvalitetene til å hevde seg i et Liverpool uten Luis Suarez.

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending