Connect with us

Kamp

Europa League: Liverpool – Atletico Madrid 2-1 (e.e.o) 2-2 sammenlagt – A.M videre på bortemål

Liverpool tok i mot Atletico Madrid til 2. kamp i Europa Leagues semifinale – etter å ha tapt første kamp 1-0 i Spania forrige uke. Liverpool måtte med andre ord vinne dagens kamp, men mangel av bortemål ville alltid gjøre returoppgjøret en nervepirrende affære for Liverpool-fansen.

Publisert

den

Europa LeagueLiverpool tok i mot Atletico Madrid til 2. kamp i Europa Leagues semifinale – etter å ha tapt første kamp 1-0 i Spania forrige uke. Liverpool måtte med andre ord vinne dagens kamp, men mangel av bortemål ville alltid gjøre returoppgjøret en nervepirrende affære for Liverpool-fansen.

Yossi Benayoun kunne sendt Liverpool i føringen allerede etter 10 sekunder, da han ble spilt gjennom midten litt skrått, men keeper reddet skuddet. Liverpools stormløp varte i ca. 10 minutter, før Atletico begynte å vise litt muskler foran Pepe Reina – men det ble i grunn aldri farlig.

Daniel Agger fikk bl.a et annulert mål grunnet en hårfin offside etter en fin fin heading, og Dirk Kuyt hadde en kjempesjanse etter et flott overgangsspill på høyre – hvor for dagen høyreback Javier Mascherano slo et perfekt innlegg som Dirk Kuyt fikk en litt for hard touch på – og ballen føk like over mål på 5 meter…

Liverpool skrudde opp tempoet siste 10 minuttene, og etter 44 minutter gjorde Yossi Benayoun en flott dragning på kant, og slo et innlegg noe løst ut i feltet fra hjørneflagget – og Dirk Kuyt bommer først på ballen – før Alberto Aquilani får vridd kroppen og sendte et godt plassert skrudd skudd i hjørnet bak De Gea i Atletico buret.

Liverpool var dermed like langt. 1-0 sto seg til pause, og vi ventet et fyrverkeri i 2.omgang…..

2. omgang ble egentlig en gedigen nedtur spillemessig fra begge lag, og det virket som om lagene var redd for å åpne seg opp – med de konsekvensene ett nytt mål ville fått for hvert av lagene. Egentlig ikke så mye å skrive hjem om om 2.omgangen – og ekstraomgangene var et faktum..

Etter 4 minutter i 1.ekstraomgang fikk Liverpool etablert et press på motstanderen, som endte med en herlig gjennomspilling fra Lucas Leiva til Yossi Benayoun som fra skrått hold hamret ballen lavt i motsatt hjørnet – spørsmålet er om keeper burde tatt den, men et meget bra skudd – og kan ikke regnes som noe tabbe.

Det som skjedde så var at Atletico Madrid kom straks mer med i kampen, men det måtte en feilvurdering til av Glen Johnson før det ble skikkelig farlig, og da Glen bommet med plassering etter fremspill, kunne Jose Antonio Reyes enkelt slå inn til en overraskende fri Diego Forlan foran Pepe Reina – som hamret reduseringen og det viktige bortemålet for det spanske laget. Total markeringssvikt for Liverpool – og nå måtte Liverpool score nok en gang ?

Liverpool var igrunn ikke i nærheten av flere mål, og skuffelsen var et faktum. Sesongen er nå definitivt over, og en gedigen skuffelse over at vi ikke kom til en ny finale etter flere års fravær. Alt i alt var Liverpool mye bedre enn Atletico Madrid, men det er summa-summarum en utrolig mager trøst idag!

Situasjonen med scoringen til Atletico Madrid oppsummerer egentlig veldig greit Liverpools sesong – Det meste som kunne gått mot Liverpool har gjort det denne sesongen, og det får være noe å tenke på mot neste sesong – det kan vel umulig bli mer motgang enn denne sesongen… eller ?

Skuffende!

VG: Liverpool slått ut av Europa League

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending