Connect with us

Anbefales

John W. Henry har mye å rette på!

Publisert

den

Liverpools nye eier, John W. Henry  er under enhver omstendighet nå tydelig klar over hvilken formiddabel oppgave han og NESV har foran seg hva gjelder snu forråtnelsen som har pågått i Liverpool de siste 3 årene spesielt.

Vårt behov for ny stadion er trolig et av de mest veldokumenterte behovene våre, men etter å ha fulgt klubben tykt og tynt de siste årene, er det tydelig at vi nå først og fremst trenger å forsterke laget – slik at vi i det minste har et bra lag som fortjener å spille på en flunkende ny stadion. Forstå meg rett – vi trenger altså ny stadion, men dagens mannskap er rett og slett ikke godt nok, og bygge en ny stadion nå uten å kunne legge av tilstrekkelig med midler til nye spillere ville vært galskap… laget er pr. idag på 19.plass i Premier League. Det er den svakeste serieåpningen på 60+ år, og ingen utsikt til bedring med det første…. dessverre!

Overgangsvinduet er fremdeles 2,5 måned unna, og det betyr at Liverpool er avhengig av å snu dette ved hjelp av dagens stall – før NESV sine potensielle millioner vil kunne sikre forsterkninger. Ingen vet hvor mye penger som blir gjort tilgjengelig, men det er tydelig – og trolig også for John Henry søndag – at det er mye å rette på.

Liverpool fremstår som fantasiløst, og viljeløst – og selv om det er enektl å skylde på treneren – så mener jeg at mye av problemene henger akkurat der – hva angår spillet på banen… skjønt fritar på ingen måte det ansvar spillerne selv har, for det som leveres er rett og slett uhyre svakt for tiden. Liverpool er totalt blottet for selvtillit om dagen, og kanskje det eneste som trengs er en overbevisende seier, så snur det ? Vel, i så fall vet jeg ikke helt hvor denne så skulle kommet fra og mot ?

Hodgson fortalte etter søndagens 2-0 tap mot Everton at neste seriekamp mot Blackburn var en «må vinne» kamp  – og det har han forsåvidt helt rett i av flere grunner. Taper Liverpool poeng også i den kampen ligger trolig Liverpool helt sist, og siste rest av støtte til Hodgson forsvinner trolig også med det… flere undersøkelser i forkant av kampen i helgen på nett, viste at vel 85% av supporterne ønsket manageren bort – mens 15% synes han burde få mer tid….

Roy Hodgson er en sympatisk kar, og flink til å formulere seg i intervjuer – men på det taktiske plan er det store mangler… riktignok arvet han mye grums fra Rafael Benitez, men hans kjøp av Paul Konchesky & Christian Poulsen viser med all tydelighet (selv om det er tidlig) at han ikke er det spor bedre enn Rafael Benitez siste par årene. Joe Cole har ikke innfridd, men det er trolig vel så mye hans egen feil som Roy Hodgson – men mener bestemt at Cole & til en viss grad Raul Meireles brukes helt feil av manageren.

Jeg ville ikke betrodd Roy Hodgson med et eneste pund til – og på tide å skifte ham ut – omgående! Han har ikke bevist noen verdens ting så langt, og det eneste han trolig kommer til å bevise den nærmeste tiden er at han kommer til å overgå Don Welsh (siste manager som rykket ned med Liverpool). Roy Hodgosn har en seiersprosent på 37.5% så langt (alle turneringer), mens Don Welsh opplevde 34,91%…..

Frykter Liverpool venter til juletider med å bestemme seg for hva som skjer med Hodgson, eller i verste fall til sommeren / våren….  *grøss*

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending