Connect with us

Overgangsrykter

Hvem blir nesteman: Clyne, Firmino, Rondon, Illaramendi, Kovacic eller Bacca ?

Publisert

den

Liverpool er ventet å være særdeles aktive på overgangsmarkedet denne sommeren, og allerede gjort unna sine første fire signeringer – gjennom Milner (Manchester City) , Ings (Burnley), Bogdan (Bolton) & Gomes (Charlton) – men det er ventet en hel del aktivitet på i ukene som kommer – men de største overgangene vil nok la vente på seg til etter Copa America virker det som…… ?

Nathaniel Clyne – Southampton (video)
Liverpool ryktes å være nær en overgang for Nathaniel Clyne, og at Clyne selv er mer enn lysten på å fortsette karrieren på Anfield – sammen med sine tidligere lagkamerater – Lovren & Lallana.
Det eneste (og viktigste) som kan velte en potensiell overgang er at Liverpool ikke betaler det Southampton krever – nemlig £15m… det skal skille noe så «lite» som £3m mellom tilbud og krav så langt… Klubben er på jakt etter en arvtager etter Johnson, selv om Gomez og Wisdom (med ny kontrakt) begge kan spille høyreback er det tvilsomt at Rodgers slår seg til ro med disse alternativene på backplass….

Virker som den som er nærmest en overgang for øyeblikket!

Roberto Firmino – Hoffenheim
For øyeblikket er ryktene rundt Firmino at han skal til Premier League etter sesongen, og at han har et tilbud fra en topp engelsk klubb. Det verserte først rykter om at den kreative Hoffenheim spilleren var klar for Manchester United for £13m – men det virker usannsynlig at den tyske klubben vil slippe sin juvel til United (eller noen andre) for denne summen. Brasilianeren er et hett navn for øyeblikket i Copa America, men kommet litt i skyggen av f.eks vår egen Coutinho så langt…. men Liverpool har sjekket ut spilleren 1-2 år allerede, og et bud kan meget vel være forestående straks Brasil er ferdig med sin deltagelse i Copa America…. men prisen vil nok ligge i størrelsesorden £20m+… og således avhenge mye av hva som skjer med Sterling…

Salomon Rondon – Zenith St. Petersburg
Siste skuddet på stammen av spisser som er linket til Liverpool. Klubben skal ha speidere på plass under Brasils kamp mot Venezuela ikveld (Gruppe C) for å følge stjernespissen til Venezuela..
En spiller som scorer jevnt med mål uavhengig av liga han har spilt i Malaga (25 på 67 kamper), Rubin Kazan (13 på 36 kamper) og Zentih (20 på 36 kamper). Er sannsynlig at Liverpool har han som backup i tilfelle bud på Carlos Bacca skulle feile….
Ventes å koste rundt £15m

Assier Illaramendi – Real Madrid
Ryktene søndag skal ha det til at LFC har tilbudt Real Madrid €22m siste dagene, etter å fått avslått et tidligere bud på €15m. Real Madrid skal være positive til å selge Illaramendi, og spilleren selv skal også være positiv til en overgang. Illaramendi ble forsøkt solgt til Real Sociedad for €25m i Januar, men spilleren ønsket ikke å gå tilbake til «La Real»… Liverpools bud er så tett opp til det de godtok i Januar, at det eneste som trolig kan velte en overgang er Real Madrid manager, Rafael Benitez….

Mateo Kovacic – Inter
Ryktene har versert lenge angående den eksplosive koraten fra Inter – men i det siste har det vært mye mer stille rundt Kovacic… Inter derimot har i det siste signert Geoffrey Kondogbia fra Moncao for €40m fordelt på 2 sesonger, i tillegg jobber de med å hente inn enda en midtbanespiller i konkurranse med Kovacic – Giannelli Imbula fra Marseille….. Det ligger litt i kortene at Inter vil prøve å stabilisere «bøkene» noe ved å selge spillere (siden de ikke skal spille Europacup kommende sesong) – og Mateo er den spilleren som trolig er av høyest verdi for andre…
Spørsmålet er om Liverpool er villig til å satse £21m (som er prisen) på en spiller som er et stort talent – og som KAN bli stor – for en slik betydelig sum – eller gå for et «tryggere» erfarent alternativ gitt situasjonen klubben er i….

Liverpool er interessert, men trolig ikke for for mer enn £15-16m maks…..

Carlos Bacca – Sevilla
Bacca har de siste sesongene vært stor for Sevilla – som i samme tid har vunnet to strake Europa League triumfer. Carlos står med totalt 34 mål på 71 kamper for Sevilla – og 20 inneværende sesong. Bacca blir ingen rimelig spiller, og med en alder på 28 år og uprøvd i Premier League vil det være en liten gambling å gå for Bacca, men undertegnede mener selv at Carlos trolig er den spilleren som nærmest kan fylle tomrommet etter Suarez som vi ennå ikke har fylt… kan på ingen måte erstatte ham, men arbeidskapasiteten til Bacca er upåklagelig og har en egen evne til å være på riktig plass til rett tid i boksen – samt at han har sin avgjørende mengde med målgivende også..

Liverpool har trolig Bacca øverst på ønskelisten ettersom Liverpool ikke er interessert i å betale £32,5m for Christian Benteke fra Aston Villa… men noen overgang vil uansett ikke være snakk om før etter at Copa America er ferdig for Colombia sin del…..eller kanskje enda viktigst sagaen rundt Raheem Sterling er avsluttet……

Liverpool skal erstatte Gerrard & Johnson i laget, og så langt er ingen av disse erstattet – i tillegg at vi skal ha inn en ny spiss (Ings er ikke hovedmålet på topp)…. undertegnede regner det sannsynlig at Clyne blir nestemann inn, og at det er seriøst interesse rundt Illaramendi & Kovacic i forhold til å erstatte Gerrard – og at Bacca er hovedmålet på topp før øyeblikket…

Silly season er for alvor i gang, og selv om Liverpool ikke har like mange penger i kassen til nye spillere denne sommeren som sist, så er det frigjort store lønnsmidler på Gerrard og Johnson bl.a og en potensiell stor overgang ut gjennom bl.a Sterling – kan virkelig skyte fart i transferne rundt klubben. Så langt har vi handlet lurt, men fortsatt ikke overbevist – selv om jeg synes signeringene av spesielt Milner og Ings er «smarte… så får vi se HVOR «smarte»…..

Vi var ihvertfall ikke så veldig smart forrige sommer……

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Trending