Connect with us

Overgangsrykter

Danny Ings kommer fra Burnley

Publisert

den

Liverpool signerer sin andre Bosman-spiller iløpet av 1 uke etter at Danny Ings har signert papirene for en overgang med klubben. Selv om Liverpool signerer Ings på Bosman, betyr ikke dette at mannen kommer gratis, da Liverpool må betale trolig et sted mellom £5m og £7m for ham i utdanningspenger.

Det er veldig delte reaksjoner fra Liverpool-fansen angående Ings, men undertegnede er faktisk ganske godt fornøyd med denne overgangen. Ings gir meg av en eller annen en meget god magefølelse. Det er noe med denne spilleren som appelerer til meg. Han er kvikk i beina, god basisteknikk, god avslutter i tette situasjoner og har en arbeidsinnsats som Liverpool angrepsrekke i år ikke kan måle seg med. Nei, han har ikke det store navnet, men han er 22 år og har alle forutsetninger til å bli en meget god spiller for Liverpool.

I år scoret Ings flere mål (11) enn Liverpools toppscorer Gerrard (9) gjorde, og det for det laget i Premier League som slet mest med å score mål. Ings scoret alene 40% av alle målene til Burnley inneværende sesong, og scoret 39 mål siste 2 sesongene og de gangene jeg har sett ham (bl.a borte mot Manchester United ifjor høst) har han imponert meg veldig mye med innsatsen og spillet sitt. Han var riktignok en skygge av seg selv på Anfield i vår i Liverpools 2-0 seier, men ble samtidig veldig godt pakket inn av et forsvar som var inne i sin beste periode hele sesongen igjennom….

Jeg er meget postiv til denne overgangen – og sammen med James Milner får Liverpool ikke stjernenykker – men de får et par spillere som kommer til å jobbe sokkene av seg hver eneste kamp – og krydre det med mål og målgivende. Ings & Milner klinger kanskje ikke så eksklusivt som andre par hos våre konkurrenter – men etter en sesong hvor det har manglet mye – så ønsker jeg spillere som virkelig blør for drakten og som er villig til å løpe skoene av seg… slik vi så Liverpool gjorde sølvsesongen under Suarez.

Ings er ingen Messi – han er bare Ings, og kan gi Liverpool-fansen mye kjekt kommende sesong. Liverpools jakt etter Mateo Kovacic passer like godt inn i mønsteret her. Tempo, løpskapasitet, energi og fart i lengderetningen. Liverpool ble for stillestående denne sesongen – dette skal rettes på, og samtidig med at vi ikke har de største midlene tilgjengelig så må vi kjøpe smart – og kjøpene som er gjort nå, og noen av de vi jobber med Nathaniel Clyne & Mateo Kovacic så er dette noe klubben også ser. Det er jeg glad for. Lambert og Balotelli var bomkjøp og alt for statisk – dette er et forsøk på å gjøre noe med det, samtidig som klubben ikke svir av mangfoldige millioner pund som klubben ikke har råd til – inntil dødkjøttet er borte fra lønningslisten.

Jeg er positiv – kall meg gjerne naiv, men jeg begynner sakte men sikkert å få troen igjen på neste sesong (!) – det er ikke navnene, men hva som skjuler seg bak navnene som betyr noe!

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Trending