Connect with us

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(1 besøk idag)

Kontrakt

Roberto Firmino med ny 5-års kontrakt!

Liverpool’s nummer 9 har signert ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

Publisert

den

Av

Liverpool’s nummer 9 har signert ny langtidskontrakt, og selv om det ikke er kommet ut noe offisiell informasjon vedrørende lengden på den – så ryktes det om at den er på 5-år.
Kontrakten skal gjøre Firmino til lagets best betalte fotballspiller for øyeblikket – £180.000 i uken – men er ventet å få sterk konkurranse akkurat der fra ventede nye avtaler for Mohamed Salah og Sadio Mané.

Spørsmålet man kan stille seg er om det er noe utkjøpsklausul i den nye kontrakten, og/eller om den spesielle Arsenal-klausulen er fjernet (som effektivt gjorde at alle klubber – utenom Arsenal – kunne prate med Firmino om en overgang om de la £84m på bordet…)

Firmino gjør forøvrig en fabelaktig no-look signering i videoen over 🙂

Les hele artikkelen her

Nyheter

Woodburn blir belønnet med ny 5-års kontrakt

Publisert

den

Av

Ben Woodburn blir belønnet med ny 5-årskontrakt med Liverpool når han fyller 18 neste måned. Woodburn har hatt en fantastisk uke med landskamper for Wales, hvor han scoret vinnermålet som innbytter mot Østerrike – og la en ypperlig målgivende (igjen som innbytter) mot Moldova den påfølgende kampen. Ikke bare scoringene, men spillet (se video) viser en 17-år gammel gutt som virkelig har begynner vokse som spiller!

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Mike Marsh får ikke fornyet kontrakten sin. Flere forandringer i trenerteamet ?

Publisert

den

Av

Liverpools gjennomgang av sesongen som krasjlandet så katastrofalt på Britannia Stadium mot Stoke for et par uker siden – er gjennomført, eller ihvertfall godt på vei – og første «offer» for denne gjennomgangen ble ikke Brendan Rodgers som mange av bookmakerne hadde forutsett – men Mike Marsh.

Den tidligere ungdomsspilleren som hadde sine beste år i Liverpool under Greame Souness på tidlig 90-tallet – er en relativt ferskt utdannet trener som siste par sesongene har kommet tettere inn i trenerteamet rundt A-laget, men nå er det altså slutt. Hva dette skyldes vites ikke, men muligens at FSG ønsker seg inn personer i trenerteamet med mer tyngde og autoritet enn det Marsh bidro med !?

Endringer må skje etter det som skjedde siste månedene i klubben, men om det stopper her er vel tvilsomt… Den «beryktede» transferkomiteen bør vel få en solid gjennomgang også i ly av alle de mislykkede kjøpene før forrige sesong….

Les hele artikkelen her

Kontrakt

Lucas Leiva med ny langtidskontrakt

Publisert

den

Av

 

Liverpools midtbaneanker Lucas Leiva føyer seg inn i rekken med etablerte spillere som signerer ny kontakt med klubben. Tidligere denne sesongen har Martin Skrtel (usikker fremtid til sommeren), Luis Suarez, Daniel Agger,  Martin Kelly & Raheem Sterling signert lengre kontrakter.

Tydelig at klubben tenker langsiktig, og ikke ønsker å sette seg i en situasjon hvor klubben risikerer å miste sine antatt beste (!) spillere.. Lucas Leiva hadde en trøblete start på sin Liverpool karriere etter han ble hentet fra Gremio av Rafael Benitez i 2007, men etter et par sesonger begynte for alvor pilen å peke oppover for den karismatiske brasilianeren.

Inntil han ble skadet borte mot Chelsea i Ligacupen forrige sesong hadde han hatt en lang og god periode på midten hvor selvtilliten hans bare vokste fra kamp til kamp – han virker plutselig å være den dominerende faktor på midtbanen som han ble hentet for å være… dessverre har ikke Lucas klart å finne tilbake til samme nivå han var på før skaden, men tegn i det siste tyder på at han er på vei…

Nå får altså Liverpoos nummer 21 enda flere år på Anfield – og hvem hadde trodd det tilbake i 2007…… undertegnede skal sies å være en av dem som etter hans første sesong ikke akkurat var overvettes imponert over spillet hans – men mektig imponert over måten han har håndtert karrieren sin i rødt siden da! All respekt for Lucas for det! Måtte vi snart få oppleve Lucas Leiva igjen på sitt beste snart!!!

Les hele artikkelen her

Trending