Connect with us

Overgangsrykter

Hvem blir førstemann inn, Rodgers ?

Publisert

den

Det har gått mye rykter de siste ukene etter ansettelsen av Brendan Rodgers som ny manager. Liverpool kommer til å være aktive i sommer – da vi igjen skal spille i Europa League – og stallen fremstår som noe tynn og av middels kvalitet for å være helt ærlig….

Spørsmålene mange nok stiller seg er – hvem blir førstemann inn på Anfield ? Hvilke spillere ser Brendan Rodgers etter ? Hvilke spillere forsvinner før sesongstart ? Spørsmålene er mange, og det vil nok bli mange mange rykter den kommende måneden før pre-season kampene tar til. Det virker som flere av de andre store klubbene i Premier League har fått unna mye handler i forkant av EM i Polen & Ukraina – mens Liverpool så langt bare offisielt har kvittet seg med Dirk Kuyt til Fenerbache….

Nye spillere vil helt klart komme inn – og spillere som Salomon Kalou fra Chelsea (gratis), Gylfi Sigurdsson (Hoffenheim), Daniel Sturridge (Chelsea), Adam Johnson (Man City), Gaston Ramirez (Bologna), Eljero Elia (Juventus) og Milos Krasic (Juventus) er de som figurerer hyppigst i mediene om dagen… trolig er det nærmest sannhet i ryktene om Sigurdsson da dette er en spiller som Brendan Rodgers allerede kjenner godt fra tiden i Reading & Swansea – hvor han presterte meget bra begge steder – men blir dette en ny «Charlie Adam» i så fall ? Umulig å svare på – men ut fra det jeg har sett av islendingen virker han som en meget bra forsterkning, og heldigvis ikke så 1-dimensjonal som Charlie Adam har fremstått foregående sesong.

Det er åpenbart at Brendan Rodgers tenker å justere på midtbanen – men kanskje spesielt på kantene foran årets sesong. Vi har Andy Carroll på topp som virkelig begynte å vise seg frem mot slutten av forrige sesong, og som helt klart led under mangel på innlegg fra kant gjennom hele sesongen…  Brendan Rodgers lynhurtige Brendan Rodgers lynhurtige Nathan Dyer & Scott Sinclair på kantene i Swansea – og med tanke på at Dirk Kuyt har forsvunnet – virker det logisk & opplagt at andre vil komme inn i hans posisjon – kanskje til og med 2 stykker. Arbeidskapasitetsmessig var Kuyt kanskje en perfekt Rodgers spiller i så måte, men mangel på hurtighet gjorde kanskje at Rodgers ikke prøvde – for mye – å overtale den populære nederlenderen om å ombestemme seg i siste liten…. en aldrende spiller med god lønn, som kanskje er øremerket andre plasser !?

5 av de 7 spillerne som har vært nevnt oftest er typiske kantspillere med øye for mål – og er det noe Liverpool virkelig har manglet siste årene er det hurtige kantspillere….

Kunne personlig gjerne sett for meg Adam Johnson, Gaston Ramirez, Gylfi Sigurdsson & Daniel Sturridge (også som spiss) på Anfield kommende sesong
– hvem kunne du tenkt deg – realistisk sett ?

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Trending