Connect with us

Anbefales

Hva nå med Raul Meireles ?

Publisert

den

Liverpools søken etter sentrale midtbanespillere fører snart til at Liverpool har en hel førsteelver med sentrale midtbanespillere – og det er på det rene at noen må vike plass, eller forvente seg mye mer benketilværelse kommende sesong… Etter kjøpet av Jordan Henderson for £16m, har Liverpool følgende spillere på sentral midtbane i tillegg: Steven Gerrard, Raul Meireles, Jay Spearing (fått ny 3 års kontrakt), Lucas Leiva, Jonjo Shelvey (trolig på vei bort på lån i forbindelse med en eventuell Charlie Adam overgang), Christian Poulsen, Alberto Aquilani & Joe Cole. ‘

Raul Meireles begynte forrige sesong rolig, men nærmest samtidig med Kenny Dalglish sitt inntog på Anfield – begynte den tidligere Porto-spilleren å komme langt mer til sin rett, og det vil være overraskende om Meireles i ly av den gode vårsesongen blir sendt på dør så raskt. Inter Milan står etter sigende på trappene med et bud på £14m for 28-åringen, og det spekuleres nå heftig i om Charlie Adam’s ventede inntog på Anfield vil medføre at Liverpool er villig til å lytte på bud på vår eminente portugisiske midtbanespiller….

Personlig tror jeg dette ville vært en tabbe, da f.eks Steven Gerrard har hatt 2 sesonger med mye skadeplager – og har selv innsett at skader er noe han nå må lære seg å leve med i større grad enn tidligere, og de 3 sistenevnte i oppsummeringen over har ingen av dem satt Anfield i lys lue – av rette grunner… Lucas Leiva har hatt en god sesong, og er nok (utrolig etter de siste sesongene før forrige) den av den sentrale midtbanetroppen som er sikrest ved siden av Steven Gerrard.

Charlie Adam er nok tiltenkt en dyp rolle på midten, og i mine øyne ingen naturlig erstatter for Meireles – som har vist seg god og effektiv i rommet bak spissene i fraværet av Steven Gerrard. Jordan Henderson har fått beskjed om at han må vente seg forskjellige roller kommende sesong, selv om han foretrekker den sentrale rollen…

Det er i det hele veldig usikkert hva det blir til med Meireles, men så lenge spillere som Christian Poulsen, Joe Cole & Alberto Aquilani fremdeles er i troppen – kan det umulig være tid for at Meireles forsvinne….

Et eventuelt salg vil Liverpool fort kunne komme til å angre – ikke bare er han blitt en favoritt blant store deler av fansen, men er langt fra overbevist om at Jordan Henderson er klar til å levere fra øverste hylle allerede kommende sesong… eller om i det hele tatt…!?

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending