Connect with us

Manager

Det er på tide å gå, Rodgers!

Publisert

den

Liverpool klarte å snike seg videre i cupen mot lille Carlisle etter straffekonk igår kveld – og sjelden om noen gang har jeg vært like likegyldig til utfallet av en straffekonk med Liverpool involvert som jeg var igår. Riktignok hadde Liverpool over 50 skudd mot mål kampen gjennom, men sjelden måtte Carlisle-keeperen gjøre sterkt kvalifiserte redninger. Felles for brorparten av sjansene igår var skudd fra 20-30 meter, og det lyste desperasjon av laget.

Det er ingenting som stemmer fremover, det er lite som stemmer bakover og en midtbane som ikke henger sammen. Liverpool kan takke Adam Bogdans tre strafferedninger for at det ikke ble – om mulig – enda pinligere skue på Anfield igår. Reddet Bogdan jobben til Rodgers ? Spørsmålet er ikke om Rodgers kommer til å få sparken, men NÅR han får sparken – for dette var nok en kamp i rekken over uakseptable prestasjoner og resultater.

Liverpool hjemme på Anfield med et toppet mannskap – praktisk talt – mot laget plassert som nummer 10 i League 2 – og som nylig har sluppet inn 4 mål både mot Cambridge og Plymouth – burde vært meget lett match for et sultent Liverpool lag – men det var ganske pinlig å bivåne lagets opptreden på Anfield igår. Pipekonsert fra fansen, og i praksis var det egentlig bare Danny Ings og nevnte Adam Bogdan (som kanskje kunne gjort bedre på utligningen til Carlisle) som kom fra kampen med æren i behold.

Danny Ings fortsatte der han slapp mot Norwich, og leverte en god kamp – hvor han jobber utrettelig og gjør veldig mye bra – men resten av det Liverpool presterer er meget tynn suppe.

Liverpool trenger et skifte – et skifte av trener, nye ideer og ny giv i laget – og det virker ikke som tinkerman Rodgers evner å få det beste ut av noen spillere om dagen. Nye formasjoner, spillere og selv med toppet mannskap mot et meget ordinært league 2 lag – så blir det pinlig!!!! Pinlig dekker egentlig ikke hva det er for noe.

Ja, vi gikk videre til neste runde – og kanskje det viktigste – men denne prestasjonen her holder ikke mot Aston Villa på lørdag, og i heller i tøffe bortekamper de neste par månendene.
Liverpool har spilt hjemme mot Bournemouth, Norwich, West Ham & Carlisle og vunnet 1 gang (og burde ikke vunnet den engang).

Brendan Rodgers sin tid i Liverpool går utvilsomt mot slutten – og kan rett og slett ikke skjønne annet enn at han er ferdig om ikke han makter å snu dette meget fort. Eierne kan umulig være tilfreds med det de ser av Liverpool om dagen, og ryktene om Ancelotti og Klopp kan umulig være mer enn løse rykter…FSG må sjekke mulige kandidater, men vil trolig ikke foreta seg noe før de har en erstatter linet opp.

Det beste du kan gjøre Rodgers, er å ta din hatt å gå. Nok er nok Brendan!

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending