Connect with us

Anbefales

Forsvinner Rafael Benitez fra Liverpool FC til sommeren ?

Rafael Benitez linkes idag sterkt bort fra Liverpool etter sesongen – og da kanskje ikke overraskende – til Real Madrid og igjen også Juventus. Real Madrid ser nok en gang ut som de går en sesong uten å vinne noe, og trener Pellegrini sitter særdeles utrygt etter det store pengeforbruket på storspillere før sesongen.

Publisert

den

Rafael Benitez linkes idag sterkt bort fra Liverpool etter sesongen – og da kanskje ikke overraskende – til Real Madrid og igjen også Juventus. Real Madrid ser nok en gang ut som de går en sesong uten å vinne noe, og trener Pellegrini sitter særdeles utrygt etter det store pengeforbruket på storspillere før sesongen. Laget tapte nylig også «seriefinalen» mot Barcelona med 2-0 hjemme. Hvorvidt han ikke leder laget til La Liga tittelen denne sesongen, er det nok på hodet ut for chileneren.

Benitez har stort sett alltid blitt prøvd fristet bort fra Liverpool hver gang Real er på jakt, men alltid vært trofast mot hans arbeidsgiver på Merseyside – men er det virkelig noe som klarer å holde ham tilbake denne gang om den spanske giganten kommer krypende nok en gang, etter den sesongen som har vært ?

Juventus eller Real Madrid – eller blir han i Liverpool ?

Rapporter fra Turin hevder at agenten til Rafa, Manuel Garcia Quilon holdt et 6 timers langt møte i Milan mandag, for å gå gjennom detaljene av en potensiell overgang til sommeren. Vi finner det ikke som usannsynlig at Rafa’s agent ser på mulighetene til klienten sin all den tid Benitez sin egen fremtid på Anfield er uviss etter en meget svak sesong – men det betyr ikke det at han er på vei bort allikevel.

Det ryktes om at prisen det vil koste å løse Rafa fra kontrakten er £14m, og med dagens eiere er det lite trolig at de vil ta til takke med noe mindre – og med to nokså pengesterke klubber som visstnok «sikler» etter Benitez – hvorfor skal da Liverpool sparke ham – og måtte selv betale ut store summer i kompensasjon for resterende 4 år i kontrakten signert forrige sommer ? Dette vil trolig effektivt blokkere en umiddelbar overgang til en ny klubb. Vi tolker dette mer som et tegn fra agenten på å opprettholde kontakter, i tilfelle Rafa får beskjed om at han må gå – men ser det altså som veldig lite trolig at siste scenario blir tilfelle.

Real Madrid fansen ønsker seg Rafael Benitez som manager neste sesong

Avisen Marca – som har tette bånd til hovedstadsklubben i Spania – gjennomførte nylig en avstemning (hvor 100.000 lesere deltok) om hvem leserne ønsket seg i trenerstolen på Santiago Bernabeu. Rafael Benitez vant klart med med nesten 40% av stemmene, foran andre kandidater som Jose Mourinho, Carlo Ancelotti, Luis Filipe Scolari og Fabio Capello.

Det er mye usikkerhet rundt Liverpool og Rafael Benitez om dagen – men ser det som lite trolig at klubben frivillig kvitter seg med Rafa på billigsalg selv om sesongen har vært nær katastrofe (om laget heller ikke vinner Europa League). En annen ting som taler mot at Liverpool ønsker å kvitte seg med Rafa er at eierne er effektivt og trolig – endelig – på vei bort fra klubben hvis de bare klarer å lure noen til å betale «inflasjonsprisen»  på £600m som de ønsker for Anfield-laget. Ansettelsen av Martin Broughton denne uken som ny styreformann tilsatt av Royal Bank of Scotland gjør eierne til «sovende partnere», og dermed ikke lenger i posisjon ut fra nye avtalen med banken – til å kunne ta slike radikale endringer. Banken krever at de selger seg ut (forlenget frist på 6 måneder), og som følge av dette trenger Liverpool heller ikke å panikkselge spillere til sommeren – men det blir fortsatt spennende å se hva som er i lommeboken når menyen kommer på bordet til sommeren……

Årets sesong har ihvertfall vist at laget trenger forsterkninger, og at flere spillere må bort – og da trengs det investeringer for å få det til. Penger har neppe Hicks & Gillett noen intensjoner om å bidra med – så det blir vel tæring etter næring i dette transfervinduet igjen (skjønt de foregående burde strengt tatt sikret et bra ekstra tilskudd til kassen) om det ikke hadde vært for muppetshowet som utspiller seg på Anfield om dagen.

Siste ord er neppe sagt i denne saken!

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending