Connect with us

Loan Watch

Any Carroll: Salg virker usannsynlig – mulig Liverpool karriere likevel ?

Publisert

den

Andy Carroll | på lån til West Ham fra LiverpoolLiverpool spiss Andy Carroll ble aldri den suksessen (ihvertfall til dags dato) som man håpet på da han ble hentet for svimlende £35m fra Newcastle for et par sesonger siden – og det virker mer og mer usannsynlig at Liverpool vil være i nærheten av å kunne hente noe i nærheten av dette på et salg til sommeren… Carroll har denne sesongen spilt på lån hos West Ham, og selv om Big Andy scoret to av målene i helgens kamp mot West Bromwich – har han fortsatt bare 5 mål på 21 kamper for West Ham denne sesongen.

Carroll har i tillegg vært plaget med skader gjennom sesongen – noe som har påvirket form og rytme i prestasjonene hans på Boleyn Ground. West Ham sies å vurdere alternativer til Carroll etter sesongen, da de ikke skal være villig å betale avtalte sum på £17 på bakgrunn av sesongen han har hatt….

Newcastle er et annet alternativ, men på bakgrunn av den enorme summen de fikk for Carroll virker det direkte usannsynlig at Liverpool vil gå med på å selge til tidligere estimert bud fra Newcastle på £10m – noe som ville stilt Liverpool og hele kjøpet i et ekstremt dårlig lys (som om det ikke er det allerede vil noen si)…

En annen mulighet er at Andy Carroll aksepterer en tilværende som en squad player / impact player på Anfield neste sesong, hvor han må kjempe seg inn i starteleveren – og være innforstått med at han ikke vil være noe automatisk førstevalg på topp (naturligvis) med Suarez, Sturridge & Coutinho – samt muligens også Borini foran han i køen.

Hvis ingen klubber kommer inn med et akseptabelt bud på spissen i sommer vil trolig Brendan Rodgers og Andy Carroll måtte se på en løsning sammen, en løsning hvor en Carroll trolig vil få et spesiallaget program tilpasset han – for å forbedre mobilitet og tilpasning til systemet som Brendan Rodgers har innført på Anfield.

Brendan Rodgers ønsker nok helt klart å selge Andy Carroll etter sesongen, og bruke midlene fra overgangen til å forsterke andre deler av laget – men kan fort se seg nødt for å tenke alternativt… dessverre.

Any Carroll har potensialet til å bli veldig god holder han seg skadefri – men dessverre har dette vist seg å være vanskelig over tid.. og kan rett og slett ikke se (selv med eget spesiallaget program for ham) at han skal kunne passe inn slik Liverpool ønsker å spille under Rodgers… i beste fall en supersub – en plan B – som Liverpool riktignok har manglet denne sesongen – men det er en rimelig dyr plan B med tanke på den heftige lønnen han fikk da han signerte for klubben.

Krysser fingrene for at Newcastle ikke rykker ned, og gir oss en god slant med penger tilbake – eller at hans mål i helgen er en katalysator for mange flere mål i serieinnspurten, slik at West Ham overbevises til å spytte ut de £17 som Liverpool forlanger..

 

(1 besøk idag)

Loan Watch

Loan Watch: Chris Wilder om Ben Woodburn

Publisert

den

Av

Ben Woodburn er gått på lån til Sheffield United for kommende sesong, og debuterer trolig mot Swansea i helgen. Sheffield United manager Chris Wilder uttaler seg om hans nye signering fra Liverpool.

PS! Tidligere i sommer solgte Liverpool Yan Dhanda til Swansea, og han kan meget gjerne få sin Swansea debut i samme kampen

Les hele artikkelen her

Loan Watch

Loan Watch: Harry Wilson (Hull City)

Publisert

den

Av

Harry Wilson kavalkade fra hans tid i Hull City og Liverpool U23 sålangt denne sesongen. En meget spennende spiller for fremtiden til Liverpool – som heldigvis signerte ny langtidskontrakt i Januar før han tok turen til Hull i Championship.

Les hele artikkelen her

Video

Loan Watch: Marko Grujic (Cardiff City)

Publisert

den

Av

Liverpools serbiske midtbanemann forlot Liverpool på lån til Cardiff City i Januar, og forleden scoret han også sitt første mål for den walisiske klubben.

Marko Grujic var en av mange U23-spillere som gikk på utlån i Januar, og har gjort sakene sine meget bra i Championship for høytflygende Cardiff City.

Les hele artikkelen her

Loan Watch

Loan Watch: Lazar Markovic vs. Arsenal

Publisert

den

Av

Mye har vært sagt om Liverpools manglende kjøp i Januar-vinduet – i forhold til spillere inn, men Lazar Markovic -som aldri ble noen suksess på Anfield – skiftet beite fra Sporting Lisboa til Hull City i overgangsvinduet som var – og har nå begynt å vise seg frem i England etter et meget skuffende låneopphold i Portugal…

Han fikk sin debut for Hull City i hjemmemøtet i EFL Cup mot Manchester United – da han kom inn i 2.omgang – og var delaktig i at Hull City vendte det oppgjøret til 2-1 seier (selv om det dessverre ikke var nok til avansement) -med et utsøkt lobbet gjennomspill til Clucas som spilte fri den tidligere Brann-floppen Oumar Niasse for 2-1.

Markovic fikk også tid i bortemøtet med United i serien (0-0), og hadde bl.a. et frekt forsøk i stangen i den kampen i 2.omgang som hadde fortjent en bedre skjebne….

Markovic var selvsagt ikke tilgjengelig til Hull sitt hjemmeoppgjør mot Liverpool siden han var lånt ut fra nettopp Liverpool – men var tilbake og i startoppstillingen til borteoppgjøret mot Arsenal i helgen – og var en av de mest fremtredende spillerne på et Hull lag som har virket friske siden de fikk ny trener i Januar (bl.a fire strake hjemmeseier – deriblant mot Liverpool og Manchester United).

Flere friske raid på kanten slik vi kanskje hadde forventet å se ham på Liverpool under Rodgers – men lider fortsatt under av at det blir mye løping og litt lite sluttprodukt – i form av et kvalitetsinnlegg, pasning eller kvalitetsavslutning…. mye likt det vi fikk se i Liverpool. Er Hull City nivået til Markovic, eller kan han få en ny sjanse til sommeren i Liverpool ?

Liverpool betalte £20m for ham fra Benfica i sin tid – og uansett om han har en fremtid i Liverpool eller ikke (tviler) – så øker han ihvertfall sjansene for at Liverpool kan få igjen en større sum for ham til sommeren om han fortsetter å spille slik han har gjort i de siste kampene!

Det er lov å håpe at han vil utvikle seg til den spilleren Liverpool håpte han skulle bli – men lite tyder på at Jürgen Klopp vil satse på ham til sommeren – så Markovic er på alle måter i utstillingsvinduet for nye klubber denne våren… for det skal tross alt en fantastisk vår til med Hull City for at han vil bli vurdert på nytt da vi skriver Mai mnd…..

 

 

Les hele artikkelen her

Loan Watch

Video: Ryan Kent’s første seniormål

Publisert

den

Av

Liverpools meget lovende kantspiller Ryan Kent – scoret sitt første seniormål på utlån til Coventry igår kveld – en kamp Covenrty vant 4-3. Kent har vært meget delaktig i Coventry sin sterke sesongstart – og det går nå også rykter om at Jürgen Klopp har kalt Kent tilbake til Liverpool stallen, for for å ta ham nærmere i øyensyn.

Helt klart er det ihvertfall at Ryan Kent er en meget lovende spiller – spennende å se om han kan ta steget opp på Liverpool’s A-lag med tiden.

Les hele artikkelen her

Trending