Connect with us

Overgangsrykter

Toby Alderweireld: Mannen til å komplimentere Daniel Agger i midtforsvaret neste sesong ?

Publisert

den

Liverpool linkes mer og mer til Ajax Amsterdams eminente midtstopper Toby Alderweireld – samtidig som tingene tyder mer og mer på at Martin Skrtel er på vei bort til sommeren. Liverpools stadige satsning på Jamie Carragher, og Martin Skrtel sin sterkt sviktende form etter nyttår – samtidig som flere høyprofil tabber denne sesongen har gjort hans plass i laget meget utsatt. Siste månedene har opptrednene vært meget sparsomme.

Det er nok ikke bare goodwill fra Brendan Rodgers mot Jamie Carragher – siste halvåret av spillerkarrieren hans på Anfield – som har satt den tøffe midtstopperen ut i kulden…

Toby Alderweireld (24 år) er en god og sterk spiller i luften (scorer en del mål til å være midtstopper / back), har en god skuddfot i høyrefoten. Er forholdsvis rask og er samtidig en meget god ballspillende midtstopper.

Ryktene går mot at han kan være tilgjengelig for under £10m denne sommeren ettersom han bare har 1 år igjen av kontrakten i Ajax – og vil trolig være et kupp om Liverpool makter å få klørne i ham.

Brendan Rodgers ønsker om et spillende forsvar øker sjansene på at det er noe i dette, alder stemmer også med FSG sin policy om unge spillere med potensiellt høyere salgsverdi i fremtiden…. Sammen med Daniel Agger vil Liverpool i så fall ha et meget bra ballsikkert midtforsvar, og hodestyrke på dødballer (Liverpool er et av lagene i Premier League denne sesongen med dårligst uttelling på dødballer foran motstanders mål).

Spennende å se hva som skjer til sommeren – en ting virker ihvertfall klart!
Det skal inn nytt blod i midtforsvaret – og heteste kandidatene er trolig Toby Alderweireld fra Ajax & Ashley Williams fra Swansea

Hva tenker du ?

 

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Trending