Connect with us

Sponsor

Sturridge rekker sesongstart!

Publisert

den

Daniel-Sturridge-Liverpool

Daniel Sturridge, som spiller for det engelske fotball landslaget pådro seg en ankelskade under vennskapskampen mot Irland onsdag kveld. Denne skaden fryktet man lenge ville holde Sturridge borte i opptil 4 måneder – men nå er denne frykten dempet betraktelig. Spissen ventes nå tilbake i tide til sesongstart.

Under kampen fikk 23-åringen smake en tøff takling fra irske Glenn Whelan, og måtte dermed forlate kampen på båre. Hvor alvorlig skaden er, er enda ikke avklart, men i verste fall kan spilleren være ute i fire måneder, noe som betyr at han ikke vil være spilleklar til sesongstart.

Selv hadde spilleren en utrolig bra avslutning på sesongen for Liverpool, men var uheldig da han pådro seg skaden mot Irland. Skaden viste seg til å være mer alvorlig enn forventet og Liverpool har enda ikke avklart hvor alvorlig skaden er.

Dersom spilleren hadde vært ute i fire måneder kunne dette betydd alvorlig trøbbel for Liverpool sin manager Brendan Rodgers når Premier League-sesongen starter i august. Manageren må uansett klare seg uten Luis Suarez i de seks første kampene (uavhengig av om han blir solgt eller ikke), ettersom han soner resten av sine ti kamper i karantene for å ha bitt Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic. Andy Carroll kommer heller ikke tilbake til klubben ettersom hans opphold i West Ham nå går mot å bli gjort permanent.

Carroll går til West Ham for rundt 15 millioner pund, samtidig som det er rykter som tyder på at Luis Suarez ønsker seg vekk fra klubben. Men som et fotball tips har Luis Suarez avslått ryktene om at han har inngått en avtale med den spanske klubben Real Madrid, samtidig som at Liverpool har sagt at spilleren ikke er til salgs.

(1 besøk idag)

Anbefales

Livet etter Suarez

Stallen ser ellers meget sterk ut på dette tidspunktet av sommervinduet.

Publisert

den

Av

Det var bare et spørsmål om tid før vi fikk se et Liverpool uten Luis Suarez. Klubben er tilbake i Champions League, men uruguayaneren er i Barcelona for å bli.

Hvordan Premier League-sesongen vil utarte seg for Liverpool uten Suarez er vanskelig å spå. Lagene rundt har forsterket seg kraftig, og nesten uansett hvem Brendan Rodgers hadde hentet inn denne sommeren så vil et salg av Suarez gjøre at laget er svekket.

Men det er ikke dommedag på Anfield av den grunn. Det er mye positivt som skjer rundt laget, og det er absolutt ingen grunn til å henge med hodet – ikke det at mange har gjort det uansett.

Stol på Sturridge

Mer ansvar til Daniel Sturridge er nøkkelen offensivt. Han beviste forrige sesong at han klarer seg fint uten Suarez, selv om han også var strålende med spissmakkeren ved siden av seg.

Sturridge vil nå få muligheten til å bli den fremste målscoreren i klubben, en rolle han ikke har hatt i noen av klubbene han har vært i hittil, kanskje med unntak av Bolton-utlånet for noen år siden.

Rickie Lambert har kommet inn i sommer, men han kommer ikke til å være noe mer enn et tredjevalg, kanskje til og med fjerdevalg. I tillegg har unggutten Divock Origi blitt hentet fra Lille, men han er dratt tilbake på lån til franskmennene for hele sesongen og det er ikke til å legge skjul på at Rodgers er på jakt etter en forsterkning til i angrep.

Det vil også trengs, ettersom tomrommene etter Suarez er meget store.

Flust av offensiv kraft

Stallen ser ellers meget sterk ut på dette tidspunktet av sommervinduet. Lazar Markovic har ankommet og ser meget bra ut, Adam Lallana gir laget nye strenger å spille på og rundt dem er også spillere som Raheem Sterling og Philippe Coutinho blitt et år eldre og mer moden. Jordon Ibe kan også fort få noen muligheter til å vise seg frem den kommende sesongen, så med unntak av spissplassen er det god dekning offensivt.

Kan det bli gull?

Den største muligheten for Premier League-gull var nok kanskje forrige sesong, men det betyr ikke at det er umulig denne sesongen. Arsenal, Manchester City, Chelsea og Manchester United har alle styrket stallene sine, og Chelsea ser ut til å være den største favoritten til Premier League-pokalen denne sesongen.

Liverpool blir nok en liten outsider, og det skal bli spennende å se hvordan Rodgers komponerer laget med tanke på at klubben nå også skal ut i Champions League. Bredden i stallen vil bli satt på prøve, og kanskje må det et par spillere til inn for at man skal kunne klare å kjempe på flere fronter.

Spennende blir det uansett. Pengene er til rådighet etter salget av Suarez, og kanskje kan Sturridge bli mannen alle snakker om den kommende sesongen. Engelskmannen har i det minste kvalitetene til å hevde seg i et Liverpool uten Luis Suarez.

Les hele artikkelen her

Sponsor

Luis Suarez: «Pressen har gitt meg et dårlig rykte»

Liverpool-spiss Luis Suarez har uttalt seg flere ganger om at han ikke liker seg i England, og mener at engelske aviser har gitt ham et negativt rykte.

Publisert

den

Av

Luis Suarez | Johnny Evans

Liverpool-spiss Luis Suarez har uttalt seg flere ganger om at han ikke liker seg i England, og mener at engelske aviser har gitt ham et negativt rykte.

Den 26-årige spilleren har også sagt at dersom Real Madrid kommer med et tilbud vil det være vanskelig for ham å si nei. Suarez skal ha lagt til at gjerne hadde likt å spille med Ronaldo, og mener han er en utrolig god fotballspiller.

Når det kommer til alt presse-snakket om Suarez i England, kan man ikke si annet enn at han kun kan skylde seg selv. Siden han kom til Liverpool i 2011 har han blitt straffet for rasistiske tilrop mot Manchester United-spiller Patrice Evra, og nylig bet han Chelsea-spiller Branislav Ivanovic under en kamp. Han har også pådratt seg rykter om at han går alt for lett i bakken ved taklinger.

Suarez sier at situasjonen hans er problematisk, men nekter ikke på at en overgang til det spanske laget er umulig.

Ingenting er avgjort når det kommer til Suarez sin fremtid, men i mellomtiden har klubben nesten fullført en avtale om en overgang for Celta Viago-spiss Iago Aspas. 25-åringen skal ha kommet til klubben på mandag kveld for å gjøre seg klar til de medisinske testene, og dersom testene blir bestått kan han gå over til Anfield for rundt 7.7 millioner pund.

Premier League nyheter viser at det er mye snakk om Liverpool klubben, og at det er mye usikkerhet rundt mange av nøkkelspillerne deres. Men det har endelig blitt gjort til kjenne at skaden til spissen Daniel Sturridge ikke er like ille som de trodde og dermed håper de på at spissen kommer tilbake på banen før sesongstart.

Som et tipping tips fra bet365 står Liverpool  med 29.00 i odds dersom de vinner Premier League til neste sesong, mens dersom de ender opp blant de fire beste står de med 3.00 i odds.

Les hele artikkelen her

Sponsor

Hver spiller har sin pris

Publisert

den

Av

Liverpool manageren Brendan Rodgers sier at en hver spiller har sin pris, men ønsker a holde på Luis Suárez til neste sesong. Grunnen er at han mener at han vil være svært viktig i jakten på en mesterliga plass neste sesong.

Klubben har ikke klart å kvalifisere seg til mesterligaen siden 2009 og etter å ha fullført sesongen på en 7.plass er Rodgers ivrig på å gjøre det bedre.

Men det er mange store klubber i Europa som har vist stor interesse i Suárez, men Rodgers er sikker på at spilleren kommer til å bli på Anfield til neste sesong. Manageren vet også at det kommer til å bli en tøff sesong dersom de skal klare å sikre seg en mesterligaplass men har troen på at laget kan klare det.

Luis Suárez er Liverpool sin toppscorer men han har brakt med seg mye bråk siden han kom til klubben i 2011. Suárez ble for litt over en måned siden utestengt i ti kamper etter at han bet Chelsea-forsvarspilleren Branislav Ivanovic i overarmen under en kamp. Tidligere skal han også ha blitt utestengt etter å ha gitt rasistiske kommentarer mot Manchester United spilleren Patrice Evra.

Rodgers legger til at det er mye press på klubben for tiden men å selge Suárez er ikke aktuelt, selv om han ikke er det beste forbildet for den yngere generasjonen.

Premier League er over for denne sesongen, men det er fremdeles noen spennende kamper igjen. På lørdag skal nemlig finalen i Champions League spilles, hvor du kan du fotball live fra kl. 20.45 norsk tid. Det skal avgjøres om hvem som er best, Bayern München eller Borussia Dortmund og dersom du ikke kan se kampen, kan du få live fotball kommentarer fra kampen på bet365 sin hjemmeside.

Les hele artikkelen her

Sponsor

Daniel Sturridge: Raskeste spiller til 10 seriemål for LFC noengang!

Publisert

den

Av

 

Sturridge etter hattrick mot Fulham..

Daniel Sturridge har banket inn ti mål for Liverpool på tretten seriekamper siden han kom til Liverpool, og det har ingen annen Liverpool spiller klart før han.

Fulham spilleren Dimitar Berbatov startet scoringsshowet på Craven Cottage under søndagens kamp, men det var ikke han som kom til å tiltrekke seg all oppmerksomheten.

Få minutter etter at Berbatov hadde gitt Fulham ledelsen svarte Sturridge for Liverpool. Han vendte bort Aaron Hughes og satte inn et kanon skudd bak Mark Schwarzer.

Men et mål holdt ikke for Liverpool spissen. I andre omgang satte han inn to mål, og sørget for at Liverpool skaffet seg tre poeng, etter at de vant 1-3.

Med ti mål på tretten Premier League kamper sørget Sturridge for at han blir en del av Liverpool sin historie etter at han har blitt Liverpool spilleren som har scoret flest mål på så få kamper. Han stilner også de som mener at Liverpool ikke kan score uten Luis Suarez….  En angrepstrio med Suarez, Sturrige & Coutinho neste sesong begynner virkelig å se spennende ut…

Iløpet av de tre bortekampene Liverpool har spilt uten Luis Suarez, har laget skaffet seg hele tolv scoringer, noe som viser at laget har flere spillere som kan score enn Suarez.

Liverpool ligger dermed på en syvende plass i Premier League og med kun en kamp igjen av sesongen vil ikke laget kunne jobbe seg opp mot en sjetteplass, ettersom Everton ligger foran dem med fem poeng.

Som et Premier League tips fra bet365 står Liverpool klart til å møte QPR til helgen, hvor de står med 1.22 i odds dersom de vinner

Les hele artikkelen her

Sponsor

Reading – Liverpool: 0-0 – Nok en frustrerende kamp!

Publisert

den

Av

Reading | Alex McCarthy i det ustoppelige hjørnet

Liverpool sitt håp om å kvalifisere seg til Champions League til neste år gikk mot enda en smell etter 0-0 andre kamp på rad….

Lørdag ettermiddag spilte Liverpool mot Reading, som ligger på bunnen av Premier League tabellen, men klarte ikke å sette inn et eneste mål. Reading keeperen Alex McCarthy spilte en utrolig kamp ettersom han reddet flere suverene skudd fra Luis Suarez, Steven Gerrard og Philippe Coutinho. Dermed ble han kampens spiller og Reading kan være glad for at de har han på laget.

Liverpool hadde nok av sjanser under kampen, hvor Luis Suarez kom nærmest med å score, da han chippet ballen mot mål, men ballen ble reddet på mållinjen. Reading hadde også sjanser og med to sene sjanser ga det Reading håp, men Liverpool keeperen Pepe Reina reddet hver sjanse lett.

Resultatet kan man trygt si at ingen av managerne var fornøyd med. Det var nemlig første gang på 14 måneder at Liverpool ikke har klart å score på to kamper på rad og selv om det gjorde en slutt på en rekke nederlag for Reading, gjorde det lite for å øke håpet til Nigel Adkins sitt lag om å bli værende i Premier League til neste år.

Som et Premier League tips fra bet365 står Liverpool foran en tøff kamp, ettersom de møter Chelsea til helgen. På nettsiden til bet365 finner du også andre Premier League nyheter om blant annet hvordan Brendan Rodgers ønsker at Jamie Carragher skal forsette å spille for klubben til neste år.

 

Les hele artikkelen her

Trending