Connect with us

Overgangsrykter

Sterling «flørter» med United… #WorldGoneMad

Publisert

den

Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling er ikke akkurat «poppis» på Anfield om dagen, etter hvordan han har opptrådt ovenfor klubben siste 6 mnd – først ved å stille i det et uautorisert (av Liverpool FC) intervju med BBC… (under) og senere ved å kategorisk nekte for at han kommer til å signere for Liverpool selv om han hadde blitt tilbudt £900.000 i uken (yeah right)…

Raheem Sterling avsluttet sesongen for Liverpool på en elendig måte, gjennom diverse håpløse prestasjoner på topp. Sterling har aldri vært noe naturlig målscorer, så kanskje for mye å forvente at han skulle plutselig bli det nå denne sesongen… men faktum er at Sterling spilte rendyrket spiss i store deler av vinteren og våren 2015, og maktet totalt 7 mål fordelt på hele sesongen… i tillegg hatt en hel YouTube-kolleksjon av store bommer foran mål denne sesongen. Hvordan kan en uferdig spiller (riktignok med et stort talent – for annet enn score mål) takke kategorisk nei til £100.000 i uken for å spille for Englands mest suksessrike klubb ? Ja, vi har hatt en grufull sesong, men korttidsminnet mitt husker fremdeles tilbake til sesongen 2013/2014 da vi hårfint misset på seriegullet…. stammen i laget er mye den samme, men veldig plaget av skader.

Vi havnet 13 poeng bak Arsenal på 3.plass denne sesongen, men har praktisk talt ikke hatt en målscorer i laget hele sesongen, så å kjempe om topp 4.plass – nesten- helt inn uten en målfarlig spiss gjennom en hel sesong er egentlig en meget god prestasjon i seg selv….. hadde bare Sturridge holdt seg like skadefri som i sølv-sesongen før, og en av spissene Borini, Sterling, Balotelli eller Lambert tatt steget opp – så kunne det vært meget annerledes. Ikke god nok til gull på noen som helst måte – men f.eks årets Manchester United lag har nær sagt ikke imponert noen i spill og underholdning – så i mine øyne var dette en unik mulighet som glapp til å holde United utenfor topp 4 også denne sesongen – men slik skulle det dessverre ikke gå 🙁

At Sterling flørter med United ser jeg utelukkende kun som et forsøk på å få i gang en budrunde slik at de reelle klubbene han kunne tenke seg å spille for kommer på banen… eks. Arsenal & Chelsea siden han er en London gutt, og visstnok ønsker seg tilbake til London….

Personlig ser jeg heller Sterling havne i City, og Edin Dzeko motsatt vei……

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Trending