Connect with us

Annet

Simon Mignolet: Er han god nok for Liverpool ?

Simon Mignolet ble i sommer den dyreste Liverpool-keeper noensinne da han tok turen fra Sunderland – for £9m.

Publisert

den

Simon Mignolet

Simon Mignolet ble i sommer den dyreste Liverpool-keeper noensinne da han tok turen fra Sunderland – for £9m. Den unge belgier hadde flere gode sesonger på rad i øst england før overgangen, og var selv veldig positiv til overgangen, da Mignolet de siste sesongene har vist seg å være en meget reaksjonssterk og god keeper. Det at spilleren trolig var den spilleren med flest redninger forrige sesong, bak et mildt sagt rufsete Sunderland forsvar talte også for at dette var en spiller med stort potensiale.

Spørsmålene jeg alltid har hatt vedrørende vår unge sisteskanse er at han alltid har hatt en tendens til å bokse og/eller gi mange returer på skudd – men det viktigste for en keeper er uansett å få en hånd, fot eller annen kroppsdel på ballen og dermed hindre scoring – og der har Mignolet vært meget god siste sesongene.

Verdensklasse på strek – svakhet i feltarbeidet

Første seriekampen for Liverpool mot Stoke i August begynte mildt sagt rufsete, og det var en tydelig nervøs keeper vi var vitne til – men en fantastisk redning av et Jonathan Walters skudd samlet nervene hans – og derfra og ut var han solid. Stoke har aldri vært et enkelt lag å spille mot, og selv om Mignolet ruver 1,93 m på strømpelesten – så ble de mange dødballene og nærkampene mot spillere som Crouch, Walters, N’Zonzi, Huth og Shawcross er tøff ilddåp å regne. Liverpool hadde heller ikke sesongen tidligere vært spesielt god på defensive dødballer – så der var duket for en nervepirrende kamp i så måte…. ville Mignolet takle de høye ballene inn i feltet uten fyrtårn foran seg til å hjelpe seg til å rydde unna ? Dommen må sies å være alt over ‘mer enn godkjent’ etter første kamp – da han på eksemplarisk vis reddet sent straffespark fra Walters, og tok returen fra Kenwyne Jones også.. Nullen ble holdt i første kamp – og 3 poeng….

Liverpool vant som kjent alle sine første seriekamper med 1-0 mot henholdsvis Stoke (H), Aston Villa (B) og Manchester United (H) – men det var noe med orgsaniseringen i de bakre rekker som hele tiden uroet meg – men så lenge man fikk 3 poeng så var det lett å tenke at dette ordner seg – dette går seg til! «De har jo tross alt ikke spilt sammen så altfor lenge». Kamerater av meg hyllet Mignolet som trolig Premier League’s beste keeper etter en serie fantastiske redninger de første kampene – og med rette – for flere av disse var av ypperste verdensklasse.

Ingen satt forsvarsfirer – årsak til Mignolet’s usikkerhet bakerst ?

Mamadou SakhoSelv om han tydelig fikk vist sine sterkeste sider i første del av sesongen, så har også hans svakere sider blitt avdekket ved en del anledninger også – og det gjelder spesielt feltarbeidet – hvor han virker jevnt over usikker. Det har nok helt sikkert ikke hjulpet at Liverpools forsvarsrekker denne sesongen har vært svært skadeplaget med Agger, Enrique, Johnson, Sakho, Flanagan & Kelly alle ute med kortere og lengre skadeavbrekk gjennom sesongen så langt. Laget har ikke hatt sjanse til å sette en fast forsvarsfirer, og som ny keeper i klubben er det å hele tiden forholde seg til nye folk foran seg mens man lærer laget å kjenne en stor utfordring.

Pepe Reina under Benitez sine første sesonger i klubben – vant 3 goldens gloves på rad (flest clean sheets) – men dette laget var fundamentalt forskjellig fra dagens Liverpool. Liverpool spilte langt mer på defensiv trygghet og stabilitet, mens dagens Liverpool lag har sin helt klare styrke offensivt – og vet å utnytte dette til fulle. Personlig synes jeg en hardt kjempet 4-3 kamp er langt mer å foretrekke enn en hardt kjempet 1-0 seier.. viljen til å fortsette å score selv om man leder 1-0 eller 2-0. Våge å gå for flere mål selv om man risikerer å kunne slippe motstander til å enkelte kontringer, og dermed åpne opp kampen igjen. Denne sesongen har vært særdeles oppfriskende i så måte!

4 clean sheets på 24 seriekamper – forsvarets feil ?

Kolo ToureHvis vi ser på sesongen gjennom, så holdt Mignolet nullen de første tre kampene – mens vi idag skriver 27 seriekamper – har tallet steget til 7. Altså ytterligere 4 clean sheets på lagets siste 24 seriekamper – noe som på ingen måte er imponerende, men må trolig sees også litt i sammenheng med Liverpools enorme vilje til å spille kollektivt offensivt –  og dermed blir man også automatisk mer blottlagt bakover…. klarer Liverpool å få til balansen her enda mer optimalt enn idag (med bedre spillere i backrekken spesielt – og trolig også en ny robust midtstopper) så vil Liverpool kunne bli et riktig så fryktinngytende skue fremover. 

Vi har hatt en bratt positiv utvikling i prestasjonene under Brendan Rodgers, og jeg føler meg innerst inne trygg på at med fortsatt justering og taktiske justeringer internt i laget i tillegg til mulighetene til å sette en stabil bakre firer foran Mignolet – så vil problemene vi har opplevd de siste månedene forsvinne sakte men sikkert!

Liverpools spill er veldig avhengig av backspillere som er med fremover og jobber utrettelig bakover i banen – og hadde noen sagt til meg at vi gjennom majoriteten av sesongen kom til å spille med Cissokho og Flanagan som backer, og være godt inn forbi målet om Champions League i tillegg til en hårsbredd fra 1.plassen i Premier League med 11 kamper igjen !? Jeg hadde neppe satset pengene mine på det for å si det slik – på grensen til latterlig ville jeg si!

Vi har gjort mye rart bakover denne sesongen, og da spesielt på bortebane når vi kommer under langt mer press enn hjemme på Anfield – og dette er noe Liverpool er nødt for å gjøre noe med. Liverpool idag er ikke bygget for å forsvare seg, men å angripe motstander – og vi er nødt for å adoptere den tilnærmingen på det jevne i de resterende 6 bortekampene denne sesongen – mot Southampton, Man Utd, Cardiff, West Ham, Norwich & Crystal Palace. Liverpool kan rett og slett ikke tillate seg at motstander får sette premissene borte fra Anfield, for da vil vi bli straffet for det inntil vi har en bakre firer som klarer å luke bort alle de personlige feilene vi har vært plaget med denne sesongen – i hovedsak på bortebane.

Mignolet opplevde en trøblete måned i slutten av desember og ut i Januar, hvor han medvirket sterkt i tapene mot Manchester City og Chelsea (begge 2-1). Han burde og skulle gjort det bedre med Negredo sitt skudd på Etihad, og hans involvering i 2-1 målet til Eto’o på Stamford Bridge var også langt fra patent…..

«Angrep er det beste forsvar»

Liverpool må tørre mer å ta kommando fra start også borte, få kampen over på sine premisser og tvinge motstander til å legge seg bakover – og fortsette angripe til kampen er avgjort. Liverpool har nok i arsenalet sitt fremover til å straffe enhver motstander i Premier League – og sikre at våre egne svakheter blir langt mindre eksponert. Angrep er det beste forsvar sies det, og det har Brendan Rodgers skjønt. Liverpool scorer mest av alle lag på bortebane denne sesongen (28), men samtidig kun fire lag har sluppet inn flere mål enn Liverpool (23). Vi har nok savnet en spiller som Lucas i form (spesielt på bortebane) denne sesongen, da han ville vært et trygt anker foran midtstopperne.

Liverpool trenger også at Mignolet tar mer kontroll i eget straffefelt – og da spesielt tar tak i flere av de høye ballene som kommer inn i feltet – istedenfor å overlate dette utelukkende til Skrtel / Agger / Toure / Sakho. En sikker sisteskanse som styrer i feltet, og som tar vekk press i slike situasjoner hvor motstander pumper inn i feltet vårt (spesielt på bortebane) vil i seg selv eleminere bort mange av de tabbemålene vi har sett mot Liverpool denne sesongen – men spørsmålet mitt er:  Kan Mignolet ta steget opp, og bli denne sisteskansen ? Personlig er jeg usikker – for etter å ha evaluert Mignolet gjennom sesongen så virket han veldig usikker i starten av sesongen på høye baller, og sakte men sikkert trukket seg tilbake til streken i disse situasjonene og heller satset på sine styrker på strek, og at midtstopperne rydder unna foran ham….  Problemet med dette er jo bare det at feiler det da i egen 5-meter blir det alltid farlig. 5-meter er keepers område, og her skal han være «konge» – pr. idag er ikke Mignolet dette – og dette må det helt klart jobbes med.

Bedre konkurranse om keeperplassen

Brad JonesAlternativet til Mignolet idag – Brad Jones – er om mulig enda mer suspekt i feltarbeidet enn Mignolet, og ikke på langt nær like god på strek som den unge belgiske sisteskansen vår, så det er på ingen måte noe godt alternativ pr. idag. Liverpool ryktes å være interessert i Victor Valdez fra Barcelona – uomtvistelig en god keeper – men er han så annerledes i styrker og svakheter som Mignolet ? Er han bedre enn f.eks Pepe Reina som vi tross alt allerede eier (pr. idag ihvertfall)… ? Jeg er usikker. Valdez er rangert som tredjekeeper i Spania – bak Reina….

Simon Mignolet er et meget god keeper – og klarer teamet i Liverpool å jobbe med de åpenbare svakhetene hans og få han til å kommunisere bedre med forsvaret sitt – i tillegg til at vi får inn en ny solid midtstopper i sommer + en venstre og en høyre back – så mener jeg vi bør holde oss til Mignolet og ikke binde opp store lønnsutgifter i en ny keeper ála Valdez. Mignolet trenger bedre konkurranse i mål – og hvordan Rodgers velger å løse det blir spennende å følge fremover – men inntil videre har jeg fortsatt troen på Mignolet i Liverpool målet!

 

(1 besøk idag)

Annet

Bestill snus på nett

Publisert

den

Av

Bestill snus på nett

Når man skal kjøpe snus er det ikke helt til å komme unna at prisen er en helt avgjørende faktor for hvor man velger å kjøpe den fra. De aller fleste som snuser har ikke lyst til å kjøpe hva som helst, for det merket man liker best, er det man kommer til å kjøpe, så det å finne det stedet som har den beste prisen på den snusen man snuser, er noe de aller, aller fleste som snuser bryr seg om. Det er nemlig mye penger å spare på å kjøpe snusen sin på nettet.

Det å handle snus er noe som de aller fleste snusere tenker på. For hvis man røyker det som helsedirektoratet sier er gjennomsnittet er det mye snus man snuser, og ikke minst mange penger man bruker på snus. De sier nemlig at de som snuser, snuser omtrent ti poser snus hver dag! Og ti poser snus hver dag, det tilsvarer omtrent en halv boks med snus, noe som ikke akkurat er en ubetydelig mengde penger å bruke på snus. Her kan det lønne seg å bestille snus på nett.

Enkel bestilling, direkte levering

Det er mange grunner til at det å handle på nett er noe som i løpet av de siste årene har blitt så enormt populært. Og gjennom det siste året, der det å handle i butikkene har vært vanskelig, litt farlig og i mange tilfeller ikke mulig engang, har det å bestille ting på nettet vært den beste og noen ganger eneste måten å få tak i de tingene man trenger og har lyst på. Det er en tjeneste som i løpet av de siste mange årene bare har økt i popularitet og har gjort at vi handler på en helt annen måte i dag enn vi gjorde før. Og den måten har kommet for å bli!

Taxfree er drøm

Alle de som snuser eller røyker, pleier å kjøpe til maks av den kvoten de får lov til, når de har vært ute å reise og kommer tilbake til Norge. Det er nemlig utrolig dyrt å kjøpe snus og røyk i Norge, og derfor er det ekstra mange som ønsker seg snus når de har venner eller familie som drar til utlandet. Det er også veldig vanlig å kjøpe absolutt maks av kvoten hvis man drar til Sverige for å handle også, men etter at covid-19 kom har det jo blitt helt umulig. Og det har kostet dyrt.

Når man ikke lenger kan kjøpe snus og røyk verken i Sverige eller i taxfree på vei hjem fra ferie i utlandet, er det nok mange nordmenn som har opplevd at den vanen de har med å snuse eller røyke nok har kostet dem litt mer det siste året enn i årene før. Det å kjøpe snus på nett i Norge blir aldri helt det samme i forhold til prisen, men det er ofte billigere enn å kjøpe i butikken, fordi det er mange kostnader firmaene sparer når de ikke har en butikk.

Les hele artikkelen her

Annet

Spillguide til live baccarat hos Mr Green

Publisert

den

Av

Hvordan finne de beste casino sidene online? Nordmenn spiller casino som aldri før, og det er derfor stor konkurranse mellom de forskjellige online casino sidene. Det kan derfor være litt av en tilbudsjungel å kjempe seg igjennom. Her kan du får gode råd til hvordan du finner de beste casino sidene online. Overvei dine egne ønsker og behov Før du kaster pengene dine inn på den første og beste casino siden som du kommer over, så kan det være en god ide at du overveier presis hva du er ute etter. De fleste spillere har et eller annet yndlingsspill, eller en form for spill kategori, som de ønsker å spille. Du skal derfor nærlese hvilke spill, som den aktuelle siden kan tilby, før du oppretter en spillekonto. Du skal også se på brukervennligheten på siden, det bør være en side som er oversiktlig, og som du uten problemer kan finne rundt på. Det skal selvfølgelig også være mulig med betalingsløsninger, som passer for deg. Det finnes et stort utvalg av casino på nett, men det kan med fordel være en god ide at du velger en norskspråklig side. Et norsk casino vil oftest ha betalingsløsninger som passer til norske spillere, samt at de kan tilby kundeservice på norsk. Spesielt for deg som ikke er helt stødig i engelsk, så er et norsk casino den beste løsningen. Som alltid, når du skal orientere deg på nettet, så er det en god ide å lese anmeldelser, og vurderinger fra andre spillere i jakten på de beste casino sider online. Og, husk at det er ingen regler mot at du oppretter en spillekonto på flere forskjellige sider. Et godt nett casino er brukervennlig og sikkert De beste online casino har fokus på brukervennlighet, og sikkerhet. Du skal derfor se på om et casino har spillerlisens, før du oppretter en spillekonto. Det viktigste av alt, er kanskje likevel om utvalget av spill, passer til de ønsker som du har. Et godt nett casino bør helt klart ha et stort utvalg av spillautomater. De skal helst ha en god blanding av klassiske spilleautomater, og nye innovative spilleautomater, som kommer med det siste nye innenfor grafikk og design. De fleste casino entusiaster har en forkjærlighet for de klassiske casino spill, som poker, blackjack og roulette, og dette skal det selvfølgelig være muligheter for å spille, også online. Noen online casino har også tatt til seg de mulighetene som finnes i streaming, og kan derfor tilby et spill blackjack med en ekte live dealer. Dette er med til å skape en helt autentisk casino opplevelse hjemme i stuen, og er med til å skape nye spennende spilleopplevelser. Du kan også se på muligheten for å være med på live poker turneringer online, hvor du spiller sammen med andre spilleglade mennesker fra hele verden. Hvis du er helt ny spiller, så kan du være heldig å få fingrene i flere gode velkomstpakker. Det kan være gratis spill og bonuser som du kan bruke for å komme godt i gang. Dette kan også brukes til å prøve lykken på noen forskjellige online casino, uten at du bruker dine egne penger. På denne måten kan du få en ide av hvilket casino som er det beste for deg.

Live baccarat er en av fire spillkategorier som du kan spille på norske casinoer hos Mr Green. Denne spillkategorien er veldig populær når det gjelder spill som er tilgjengelig på live casino.

Denne spillkategorien består av bordspill med veldig enkle regler. Det er heller ikke nødvendig å bruke timevis på å tenke ut ulike strategier som kan komme til nytte i dette spillet. Baccarat er ikke et strategispill.

Hvordan fungerer live baccarat hos Mr Green?

Live baccarat kan spilles på live casino Norge hos Mr Green. Det betyr at du spiller live baccarat i sanntid, med en ekte dealer på skjermen. Dette er mulig på grunn av pålitelige lyd- og videosystemer, som Mr Green bruker for å gi deg den beste spillopplevelsen noensinne.

Når du spiller live baccarat, kan du (og de andre spillerne) se dealeren på skjermen. Dealeren kan dog ikke se dere, men dere kan likevel kommunisere med hverandre gjennom Mr Green sin integrerte chat-funksjon.

Når du spiller live baccarat hos Mr Green, vil du få en følelse av hvordan det vil være på et landbasert casino. For å oppleve dette på ekte, må du imidlertid reise til utlandet.

Å spille live baccarat hos Mr Green

For å spille live baccarat hos Mr Green er det to kriterier du må oppfylle. Den første er at du må være 18 år eller eldre. Det er nemlig 18 års aldersgrense på det å spille på nettcasino og casino generelt.

Deretter trenger du bare å registrere deg som spiller hos Mr Green. Det vil innebære å oppgi blant annet kontaktinformasjon om deg selv. Når registreringsprosessen er fullført, så er du klar til å spille live baccarat!

Live baccarat finner du på live casinoet til Mr Green. Der er det bare å finne det spillet du vil spille og trykke på skjermen. Da vil dealeren for det aktuelle spillet dukke opp, og spillet er i gang.

Deretter vil du få utdelt to kort, og målet med spillet er å komme så nært en totalsum på 9 som overhodet mulig. Hvis du får et tosifret kort når du spiller baccarat, så er det bare verdien til høyre som teller med i utrekningen.

Ulike spill av live baccarat hos Mr Green

Hos Mr Green kan du spille flere spill av live baccarat. Dette spillutvalget inkluderer mange spennende spilltitler, men Mr Green tilbyr live baccarat fra følgende spilleverandører:

  • Evolution Gaming
  • Pragmatic Play

Det er hovedsakelig disse to spillevandørene som er representert hos Mr Green. De står bak følgende spilltitler, som du kan spille her:

  • Baccarat Live (Pragmatic Play)
  • Craps (Evolution Gaming)
  • Lightening Dice (Evolution Gaming)
  • Mega Sic Bo (Pragmatic Play)

Mr Green live baccarat regler og strategi

Det generelle målet med baccarat er å komme så nær en totalsum på 9 som overhodet mulig. Til dette trenger du bare generelle matematikkunnskaper, i tillegg til kortstokker å spille med. Baccarat er ikke et strategispill, så du trenger ikke en spesifikk strategi.

Hvordan finne riktig live baccarat spill hos Mr Green

Lurer du på hvilket live baccarat spill som er det beste? Den eneste måten å finne ut det på, er ved å prøve alle live baccarat spillene som Mr Green tilbyr!

Les hele artikkelen her

Annet

Live rulett hos Mr Green

Publisert

den

Av

Live rulett hos Mr Green

Mr Green tilbyr totalt fire spillkategorier på sine casinoer, og live rulett er en av dem. Live rulett er en spillkategori som er veldig populær blant Mr Green sine spillere.

Live roulett er et bordspill, og reglene er veldig enkle. Spillet inkluderer også et rulettbord, og det består av 36 tall som har enten svart eller rød bakgrunn. Tallet 0 er markert med grønn bakgrunn.

Poenget med rulett er at du (spilleren) skal satse på hvilket felt du tror ballen kommer til å lande på. Hvis det viser seg at du har riktig, så vinner du. Men hvis du tar feil, så taper du.

Slik fungerer live rulett på Mr Green

Live rulett er tilgjengelig på live casino hos Mr Green. Når du spiller live rulett, spiller du rulett digitalt, men likevel i sanntid. Det betyr at det som skjer på dataskjermen din, skjer på ordentlig der spillet sin dealer befinner seg.

Live rulett, og live casino generelt, er mulig på grunn av imponerende lyd- og videosystemer. Dette er et resultat av den formidable teknologiske utviklingen vår.

Når du spiller et casinospill live på denne måten, så kan du se dealeren på skjermen. Men dealeren kan ikke se deg. Det er likevel mulig for dere å kommunisere med hverandre, gjennom chat-funksjonen på Mr Green Casino.

Å spille live rulett på Mr Green

Poenget med å spille live rulett, er å gi spillerne en følelse av hvordan det ville vært å spille på et vaskekte casino i utlandet. Selv om det er et naturlig resultat i utviklingen, så er det likevel veldig kult.

For å spille live rulett på live casino hos Mr Green må du være 18 år gammel eller eldre. Når alderen er i orden, er det bare å opprette deg en spillkonto i ditt navn. Så enkelt og så greit!

Når du har opprettet spillkontoen din, så går til live casinoet og finner rulettspillet du vil spille. Trykk på det, og så vil skjermen med dealeren din dukke opp på skjermen.

I et spill som rulett får du ikke utdelt noe, ettersom det er dealeren som styrer alt. Det eneste du skal gjøre er å finne ut hvor du tror ballen vil landet, og hvor mye du ønsker å satse på det.

Ulike live rulettspill hos Mr Green

Mr Green legger til rette for at du skal kunne spille mange forskjellige rulettspill. Hos dem er følgende spillutviklere representert:

  • Evolution Gaming
  • NetEnt

Mr Green live rulett regler og strategi

Generelt sett, så er rulett et sjansespill. Det samme er live rulett, så det er ikke så mye å si verken om regler eller strategi når det gjelder rulett. Den eneste strategien som fungerer, er egentlig å satse på det du tror, og så krysse fingrene for at ballen lander akkurat der.

Hvordan finne riktig live rulettspill hos Mr Green

Mr Green tilbyr en rekke live rulettspill. For å finne ut nøyaktig hvilket spill som er din favoritt, er det bare en ting som kan gjøres. Det er å sette seg ned foran data- eller mobilskjermen. Spill og prøv deg frem, og til slutt vil du finne ditt favoritt rulettspill!

Les hele artikkelen her

Annet

Oddstips for hest

Publisert

den

Av

Oddstips for hest

Ettersom casino bonuser generelt er veldig populært blant nordmenn, kommer det nok ikke som noen overraskelse at det å spille på hest også er det. Men det er imidlertid ikke alltid like enkelt å vite hva som er det beste alternativet.

Enten du bare er litt usikker på ditt neste trekk, eller ikke har gjort det før i det hele tatt, så kan du dra nytte av denne artikkelen her. Vi skal nemlig gi deg noen oddstips for hest. Men før det kan gjøres, er det et begrep vi er nødt til å se litt nærmere på.

Hva er RTP for hestespill?

Hvis du har mange års spillerfaring, så er du godt kjent med dette begrepet. Dersom du er relativt ny i dette gamet, er du kanskje litt usikker på hva som egentlig ligger i det. RTP er en forkortelse for Return to Player, og på norsk blir det teoretisk tilbakebetalingsprosent.

Dette begrepet er relevant i de aller fleste spill, og hestespill er intet unntak. Teoretisk tilbakebetalingsprosenten forteller oss hvor mye hver enkelt spiller kan forvente å få tilbakebetalt av det du satser i et spill.

Hesteveddeløp er kjent for å ha relativt høy tilbakebetalingsprosent. Det er imidlertid slik at denne prosentandelen vil variere litt med utgangspunkt i nettcasinoet du velger. I tillegg er det viktig å huske at en høy tilbakebetalingsprosent aldri er en garanti for å vinne gevinst.

Du kan spille hest på nettcasinoer

Det å spille på hest har aldri vært enklere. Du kan nemlig gjøre det i løpet av noen få minutter på et nettcasino. Du trenger ikke en gang å forlate hjemmet ditt, eller så kan du gjøre det mens du er på farten via smarttelefonen din.

Det finnes mange nettcasinoer på Internett. Det er disse plattformene som gjør det så enkelt som bare for nordmenn å spille pengespill. Blant spillene på noen av nettcasinoene finner du naturligvis hestespill.

ComeOn!

ComeOn! ble etablert i 2011, og er et fint sted å begynne, hvis det å tippe på hest er nytt for deg. Det er ikke nettcasinoet med den beste tilbakebetalingsprosenten. Men det er kanskje ikke dette som er viktigst for deg, hvis du fremdeles holder på å lære deg selve spillet.

LeoVegas

I likhet med ComeOn! ble LeoVegas lansert i 2011. Også de gir deg muligheten til å spille på hest, men utvalget er ikke så veldig stort. Det de imidlertid tilbyr, er veldig fint, så de kan definitivt anbefales! 

Norsk Riksototo

Norsk Rikstoto ble grunnlagt i 1982, og hos dem får du et stort utvalg av hestespill. Denne aktøren har spesialisert seg på oddsspill for trav og galopp.

Det er imidlertid ikke slik at et variert utvalg av denne typen spill sikrer spillerne en god, teoretisk tilbakebetalingsprosent. Hos Norsk Rikstoto er den ikke særlig imponerende.

Unibet

Unibet ble lansert i 1997, og de har også et godt utvalg av hestespill. Dette nettcasinoet baserer seg på hesteveddeløp for galopp. Det er i hvert fall dette de har mest av.

Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten ligger på rundt 90 % hos Unibet.

Les hele artikkelen her

Annet

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Publisert

den

Av

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Det er mange sider der du kan spille på det du er interessert i. Vi nordmenn er spesielt fotballinteresserte, og det gjør at det også finnes mange odds sider, der du kan tippe på fotball. Hvordan du finner de beste, kan du lese mer om her. 

Sånn tipper du på nettet

Det finnes mange gode odds sider som gjør det mulig å tippe på nettet. Men hvordan tipper man egentlig på nettet? Det er blitt lettere å tippe på nettet, ettersom interessen for det er vokset de siste årene. Tipping på nettet er blitt svært populært, og dermed er det også flere sider som gjør det mulig å tippe. 

Når du skal tippe på nettet, så skal du finne en odds side hvor du kan legge inn dine odds. Deretter så er det bare å vente på at kampen er blitt spilt, så man kan se resultatet og om man eventuelt har tippet riktig. For deg som synes fotball er veldig spennende, så er det ikke så rart at tipping er blitt populært. Det er jo noe man uansett diskuterer som fan, hvor stor sannsynlighet det er for at yndlingslaget vinner, eller hvor stor sannsynlighet det er for at en kamp blir avgjort på den ene eller andre måten. Derfor er det opplagt for mange å tippe på det resultatet de tror, som en måte å gjøre underholdningen ved sport enda mer underholdende på. 

Gi kampen en ekstra dimensjon 

Det gir nemlig en ekstra spenning hvis man tipper. Det kan også gjøre kamper med lag man ikke selv nødvendigvis er fan av, mye mer spennende. Når du tipper har du noe mer på spill enn om yndlingslaget ditt vinner eller taper, og derfor kan man på mange måter si, at man kan tippe på andre ting enn det man er mest interessert i. Det er bare det, at for å kunne tippe så kvalifisert som mulig, så krever det en del kjennskap til spillere og taktikker. 

Derfor er det lurt, hvis man har lyst til å tippe, at man sørger for å sette seg godt inn i det man tipper på. Det er selvfølgelig lov til å gjette, men det gir ikke nødvendigvis et godt resultat. Det er en grunn til at det er blitt en så stor industri rundt tipping som det er blitt. Det er blant annet fordi det er mulig å tjene penger på tipping, både for den som tipper og for odds sidene. Det er lurt å tippe fordi man synes det er gøy, og fordi det gjør det morsommere å følge med på en kamp eller en liga. 

Når man tipper gjør man sporten litt ekstra morsom, og derfor er det blitt en stor økning i odds sider på nettet, som gjør det mulig for deg å tippe på nettet. Det er alltid lurt å sette seg inn i risiko og researche de forholdene man vil tippe på grundig før man tipper online, hvis man vil ha de beste forutsetningene for å tippe. 

Tipping kan gjør det litt ekstra morsomt å følge med på en kamp, men det kan også bidra til å gjøre sport som helhet litt morsommere. Hvis man synes det er gøy å prøve å forutse hva som vil skje, og hvordan en kamp vil utspille seg, så er tipping kanskje noe for deg. Heldigvis finnes det mange odds sider på nettet. 

Les hele artikkelen her

Trending