Connect with us

Nyheter

Velkommen Loris Karius!

Publisert

den

Liverpool har omsider fått seg ny keeper i Loris Karius. Keeperen som ble stemt frem av 14% av de profesjonelle spillerne i Bundesliga som beste keeperen i Bundesliga sesongen som var – bare Manuel Neuer fra Bayern Munchen fikk flere stemmer med ca. 21%.

Personlig har jeg ikke sett mye av Liverpool’s nye nummer 1 – men skal man gå etter videoer på YouTube, Vimeo, etc så har vi fått en meget lovende ung keeper i Karius – en uredd keeper som er både reaksjonssterk, kommunikasjonssterk og dominerende i feltet. Eneste noterte minus må i så fall være distribusjonen – men det kan forhåpentligvis Jurgen Klopp jobbe med.

Karius har ellers en forkjærlighet for å bokse ballen i dueller i feltet istedenfor å gripe, men trenger nødvendigvis ikke være noe drawback, da mange vil nok huske Pepe Reina i sin første sesong i Liverpool – fikk klar beskjed om å gjøre nettopp det samme i trange situasjoner.

Det blir spennende å se hvordan starten blir på Anfield for Loris – men helt klart må det vel være at Loris Karius er tiltenkt en rolle som førstekeeper – i konkurranse med Simon Mignolet. Totalt sett virker Liverpool nå endelig godt forspent på keeperplassen for 2016/2017 sesongen!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(4 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending