Connect with us

Kamp

Match Preview: Liverpool – West Ham

Liverpool tar imot West Ham på Anfield mandag kveld, til en kamp som mer eller mindre virker ubetydelig for Liverpool med tanke på de nærmest mikroskopiske sjansene som fortsatt eksisterer for Champions League neste sesong

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool tar imot West Ham på Anfield mandag kveld, til en kamp som mer eller mindre virker ubetydelig for Liverpool med tanke på de nærmest mikroskopiske sjansene som fortsatt eksisterer for Champions League neste sesong – men det som er faktum nå er at hvis Liverpool kollapser helt på slutten – kan vi altså risikere at blånesene Everton går også forbi oss – og tar den etterhvert (pinlig!!) så potensielt viktige 7.plassen (!!!)… sukk… Havner Liverpool utenfor top 7 denne sesongen – kan vi skyte en hvit pil etter Europa neste sesong!

Fernando Torres er definitivt ute resten av sesongen for Liverpool etter at det ble bekreftet at han må gjennom en ny operasjon for å rette på problemene i hans høyre kne – han har derimot nå en bra mulighet til å rekke sommerens VM derimot…

West Ham kjemper for å unngå nedrykk, og vil nok gjøre alt de kan for å komme fra Anfield med poeng – noe de sjelden gjør – men uten Torres på banen vil de definitivt se sin sjanse. Liverpool dominerte stort hjemme mot Fulham sist, men ble 0-0 og mangel av toppscoreren foran mål var særdeles synlig. Ellers er det fortsatt et stort spørsmål hva angår skaden til Emiliano Insua på venstreback – ikke kommet mye informasjon siste dagene. Hvis ikke han spiller vikarierer trolig Agger også imorgen på backplass, og Sotirios Kyrgiakos tar plass sammen med Jamie Carragher.

Vi kan fort ende opp med samme problemer imorgen kveld.

Vi tror Benitez velger et toppet mannskap, som vil trolig bli som følger:
Pepe Reina – Glen Johnson, Jamie Carragher, Daniel Agger, Emiliano Insua – Maxi Rodriguez, Javier Mascherano, Alberto Aquilani, Dirk Kuyt – Steven Gerrard – David N’Gog.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending