Connect with us

Aktuelt

Liverpools nye nummer 7: James Milner

Publisert

den

Igår ble det kjent at James Milner kommer på Bosman-overgang fra Manchester City – og overtar klubbens nummer 7 drakt som har stått ledig siden Luis Suarez forlot klubben før sesongen ifjor…
Ikke det store navnet mange fans hadde håpet på, men i mine øyne trolig en av de vi kan forvente oss mye av i sesongen som kommer…#fingerscrossed. Klubben har hatt dårlig uttelling hva angår gratisoverganger tidligere, eks. Joe Cole, Milan Jovanovic, Mauricio Pellegrino, etc – men den 29-årige tidligere Leeds spilleren kommer til å tilføre Liverpools midtbane enorm løpskapasitet sammen med Jordan Henderson…

Milner scoret 8 mål forrige sesong, og hadde 7 målgivende pasninger sesongen gjennom, og det er på det rene at Manchester City på ingen måte ønsket å miste Milner – og prøvde å overtale ham med å tilby £45.000 mer i uken enn Liverpool tilbud på £120.000 i uken… altså svimlende £165.000 (!!) pr. uke.

James Milner er blitt lovet en sentral plass på midtbanen til Liverpool, og med Gerrard på vei over dammen til LA – så er det et stort rom å fylle… Gerrard har mistet en del tempo siste årene, og ikke like mobil som tidligere, så her får Liverpool en oppgradering i så måte. En rutinert spiller, som leverer gode prestasjoner uke etter uke, men som kanskje ikke har de ekstreme ferdighetene, men har heller ingen tydelige svakheter i spillet sitt…

Et fremtidig kapteinsemne trolig, og de som trodde at Jordan Henderson definitivt ville bli kaptein på Anfield kommende sesong (meg inkludert) må kanskje begynne å tro om igjen… Det ville dog vært noe utypisk at en spiller som kommer rett inn utenfra skal få kapteinsbindet direkte, men det har skjedd merkeligere ting tidligere – men det er tydelig at Liverpool trenger rutine i troppen, og ikke bare unge lovende spillere.

Velkommen James Milner. Ikke spilleren folk ser som «øverste hyllevare», men kan meget vel være den beste signeringen Liverpool har gjort på mangfoldige år – bare ikke Rodgers omskolerer han til venstreback eller noe……..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

This is Melwood

This Is Melwood : Virgil Van Dijk

Publisert

den

Av

Eksklusivt intervji levert av Liverpools FC sponsor BetVictor.
Virgil Van Dijk tar oss rundt Liverpools treningsannlegg – hvor han prater om basketball, humor på innsiden og sin første tid på Anfield.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Aktuelt

VAR i kvartfinalene i Champions League i år ?

Publisert

den

Av

Skulle Liverpool gå videre til kvartfinalene i Chamnpions League til våren, så er det meget mulig det blir introdusert VAR (Video Assisted Refereeing) allerede denne sesongen.
UEFA skal ha blitt imponert (!) over hvordan det ble håndtert i sommerens VM-sluttspill i Russland, og vurderer nå seriøst å innføre det i de siste rundene i årets Champions League skal vi tro The Times.

UEFA har vært skeptisk til det store ressursbruken det ville krevd allerede fra kvalikk og gruppespillskamper – men fra og med kvartfinalene skal det være langt mer håndterbart med tanke på personell nødvendig.

Forrige sesong ble Liverpools kamp i FA-cupen mot West Bromwich gjennomført med VAR…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Premier League

LIVE 14:30 | Jürgen Klopp’s pre-match pressekonferanse vs. Crystal Palace

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopps pressekonferanse kl. 14.30 LIVE på Liverpoolbloggen.no

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending