Connect with us

Nyheter

Liverpool utfordrer Arsenal om Oxlade-Chamberlain..

Publisert

den

Liverpool vil gjøre et seriøst forsøk på å sikre seg Southamptons 17-årige kantspiller Alex Oxlade-Chamberlain – og dermed snyte Arsenal for en spiller som i flere måneder har virker som fast bestemt på å ende opp på Emirates. Liverpool og Kenny Dalglish skal være fast bestemt på å sikre seg vingen, og vil holde samtaler med spillerens agent iløpet av kort tid.

Faren til Oxlade-Chamberlain skal ha anbefalt spilleren tidligere denne sesongen å velge Arsenal som sin neste arbeidsgiver, men sønnen har fulgt Liverpool siden han var liten, så et seriøst forsøk fra Dalglish på å sikre seg spilleren – kombinert med Liverpools tydelige ambisjoner  søken og satsning på talenter siste 6 månedene – kan vippe denne overgangen i Liverpools favør…

Arsenal virker å være en klubb i en ørliten krise, med spilere som Cesc Fabregas, Andrej Arshavin, Gael Clichy, Niclas Bendtner & Samir Nasri meget usikker på fortsatt spill på Emirates til neste sesong, det er krig i styrerommet og en manager som har hovedfokus på å korrigere de defensive problemene ilaget, og som nevnt overbevise sine absolutt beste spillere på å fortsette i klubben!

Liverpool er ihvertfall ekstremt aktiv i sin søken etter spillere før det internasjonale vinduet åpner 1.juli – og ønsker å ha sine nasjonale overganger avsluttet innen den tid! Det ryktes at det som holder opp en overgang for Chamberlain til Arsenal, og gjort dette siden Januar – er at Southampton ønsker 40% av eventuelt videresalg, noe Arsenal ikke har vært villig til å gå med på…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
2 kommentarer

2 Comments

 1. Michael Szajnfeld on Facebook

  13. juni 2011 at 11:41

  Dette kan være nye John Barnes!!!

  • Frank E. Steffensen

   13. juni 2011 at 12:14

   Ender nok opp høyst trolig opp i Arsenal – men godt å se at vi viser intensjoner om å gå for de største talentene! Endelig en silly-season hvor Liverpool virker å være «på hugget» 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(13 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending