Connect with us

Nyheter

Interessant intervju med Ragnar Klavan!

Publisert

den

Estisk TV har laget er innholdsrikt og spennende intervju med Liverpool’s nummer 17 over. Bør sees. Tekstet på engelsk 🙂

Liverpools estiske midtstopper Ragnar Klavan har imponert stort i midtforsvaret til Liverpool siste kampene i fraværet til Joel Matip. Esteren har vist at de vel £4.2 klubben betalte for ham fra Augsburg i sommer var vel anvendte penger for å sikre kvalitet som backup.

Klavan har vist seg akkurat som den hodesterke, pasnings sikre og overraskende raske midtstopperen det ble fortalt fansen at vi hadde signert – et kupp i mine øyne. Hadde ikke hørt spesielt om han på forhånd, men hadde registrert at vi hadde store problemer med å score over 2 kamper mot Augsburg i Europa Ligaen forrige sesong – og da var Klavan enestående i midtforsvaret.

Klavan var også ved siden av Joel Matip den mest duellsterke midtstopperen i Bundesliga forrige sesong – og spesielt kampen mot Everton mandag viste at Klavan begynner å bli varm i trøyen i Premier League!

 

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(12 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending