Connect with us

Loan Watch

Loan Watch: Andy Carroll @ West Ham 2012/2013

Publisert

den

Andy Carroll | på lån til West Ham fra Liverpool

Andy Carroll tilbake til Newcastle for £7m / £10m ryktes idag… med tanke på at overgangssum var £35m i 2011, så er det vanvittig å tenke tanken på at unge Andy skal fosvinne tilbake til gamleklubben med et direkte tap på inntil £25m på så kort tid… Håper virkelig ikke Liverpool faller for «fristelsen» å selge ham så billig! Ser heller Carroll få sjansen som impactsub neste sesong enn å realisere et slik tap.

Carroll har begynt å score mer jevnt og trutt i det siste etter en litt målfattig start i West Ham, og et par mindre skader…
Under er 4 av de siste målene hans for West Ham!

… flere av målene er på dødballer, og med tanke på at Liverpool stort sett har et tosifret antall cornere hver kamp (elendig uttelling forøvrig på disse) – så kanskje det ikke hadde vært så dumt å gi mannen en sjanse neste sesong !?!

Southampton – West Ham 13.04.13 (1-1)

West Ham – West Bromwich 30.03.13  (3-0)

West Ham – Tottenham 25.02.13 (2-3)

West Ham – Swansea 02.02.13 (1-0)

(1 besøk idag)

Loan Watch

Loan Watch: Chris Wilder om Ben Woodburn

Publisert

den

Av

Ben Woodburn er gått på lån til Sheffield United for kommende sesong, og debuterer trolig mot Swansea i helgen. Sheffield United manager Chris Wilder uttaler seg om hans nye signering fra Liverpool.

PS! Tidligere i sommer solgte Liverpool Yan Dhanda til Swansea, og han kan meget gjerne få sin Swansea debut i samme kampen

Les hele artikkelen her

Loan Watch

Loan Watch: Harry Wilson (Hull City)

Publisert

den

Av

Harry Wilson kavalkade fra hans tid i Hull City og Liverpool U23 sålangt denne sesongen. En meget spennende spiller for fremtiden til Liverpool – som heldigvis signerte ny langtidskontrakt i Januar før han tok turen til Hull i Championship.

Les hele artikkelen her

Video

Loan Watch: Marko Grujic (Cardiff City)

Publisert

den

Av

Liverpools serbiske midtbanemann forlot Liverpool på lån til Cardiff City i Januar, og forleden scoret han også sitt første mål for den walisiske klubben.

Marko Grujic var en av mange U23-spillere som gikk på utlån i Januar, og har gjort sakene sine meget bra i Championship for høytflygende Cardiff City.

Les hele artikkelen her

Loan Watch

Loan Watch: Lazar Markovic vs. Arsenal

Publisert

den

Av

Mye har vært sagt om Liverpools manglende kjøp i Januar-vinduet – i forhold til spillere inn, men Lazar Markovic -som aldri ble noen suksess på Anfield – skiftet beite fra Sporting Lisboa til Hull City i overgangsvinduet som var – og har nå begynt å vise seg frem i England etter et meget skuffende låneopphold i Portugal…

Han fikk sin debut for Hull City i hjemmemøtet i EFL Cup mot Manchester United – da han kom inn i 2.omgang – og var delaktig i at Hull City vendte det oppgjøret til 2-1 seier (selv om det dessverre ikke var nok til avansement) -med et utsøkt lobbet gjennomspill til Clucas som spilte fri den tidligere Brann-floppen Oumar Niasse for 2-1.

Markovic fikk også tid i bortemøtet med United i serien (0-0), og hadde bl.a. et frekt forsøk i stangen i den kampen i 2.omgang som hadde fortjent en bedre skjebne….

Markovic var selvsagt ikke tilgjengelig til Hull sitt hjemmeoppgjør mot Liverpool siden han var lånt ut fra nettopp Liverpool – men var tilbake og i startoppstillingen til borteoppgjøret mot Arsenal i helgen – og var en av de mest fremtredende spillerne på et Hull lag som har virket friske siden de fikk ny trener i Januar (bl.a fire strake hjemmeseier – deriblant mot Liverpool og Manchester United).

Flere friske raid på kanten slik vi kanskje hadde forventet å se ham på Liverpool under Rodgers – men lider fortsatt under av at det blir mye løping og litt lite sluttprodukt – i form av et kvalitetsinnlegg, pasning eller kvalitetsavslutning…. mye likt det vi fikk se i Liverpool. Er Hull City nivået til Markovic, eller kan han få en ny sjanse til sommeren i Liverpool ?

Liverpool betalte £20m for ham fra Benfica i sin tid – og uansett om han har en fremtid i Liverpool eller ikke (tviler) – så øker han ihvertfall sjansene for at Liverpool kan få igjen en større sum for ham til sommeren om han fortsetter å spille slik han har gjort i de siste kampene!

Det er lov å håpe at han vil utvikle seg til den spilleren Liverpool håpte han skulle bli – men lite tyder på at Jürgen Klopp vil satse på ham til sommeren – så Markovic er på alle måter i utstillingsvinduet for nye klubber denne våren… for det skal tross alt en fantastisk vår til med Hull City for at han vil bli vurdert på nytt da vi skriver Mai mnd…..

 

 

Les hele artikkelen her

Loan Watch

Video: Ryan Kent’s første seniormål

Publisert

den

Av

Liverpools meget lovende kantspiller Ryan Kent – scoret sitt første seniormål på utlån til Coventry igår kveld – en kamp Covenrty vant 4-3. Kent har vært meget delaktig i Coventry sin sterke sesongstart – og det går nå også rykter om at Jürgen Klopp har kalt Kent tilbake til Liverpool stallen, for for å ta ham nærmere i øyensyn.

Helt klart er det ihvertfall at Ryan Kent er en meget lovende spiller – spennende å se om han kan ta steget opp på Liverpool’s A-lag med tiden.

Les hele artikkelen her

Trending