Connect with us

Kamp

Premier League: Burnley – Liverpool 0-4 FT

Liverpool vant klart 4-0 borte mot Burnley – som dermed er klar for Championship. Seierens størrelse er noe flatterende, men hvem bryr seg om det. Forstatt spenning om 4.plassen. Maxi Rodriguez scoret sitt første mål for Liverpool FC!

Publisert

den

Premier LeagueLiverpool tok turen til Lancashire og Turf Moor – og opplegget var ganske enkelt. Tapte Burnley ville de være matematisk sett klar for Championship neste sesong, og tapte Liverpool ville nesten den mest syltynne teori om Champions League neste sesong være forsvunnet…

Liverpool styrte mye av 1.omgangen, men det var Burnley som skapte de største sjansene – uten at keeper Pepe Reina ble satt op de største prøvene i første omgang. Liverpool stilte med Dirk Kuyt alene på topp, og dessverre så pådro han seg selvsagt en skade som gjør at han er usikker til returoppgjøret mot Atletico Madrid på torsdag. Hjelper ikke mye at også Fernando Torres og David N’Gog kan komme til å slite med å rekke kampen….

Liverpool åpnet 2.omgang med å presse Burnley bakover, og innen de første 15 minuttene av 2.omgang hadde Steven Gerrard puttet 2 mål – begge etter samspill med Alberto Aquilani. Dette er gode nyheter foran Europa League kampen! Liverpool trenger en Steven Gerrard i form i den kampen!

Liverpool vant til slutt 4-0 etter at Alberto Aquilani også spilte fram Maxi Rodriguez som vakket hamret ballen i hjørnet til sitt første mål for Liverpool! Alberto hadde dermed vært direkte innvolvert i alle Liverpools tre første scoringer, mens Lucas spilte vakkert frem Ryan Babel som scoret alene med Burnley keeper på overtid – slik at sluttresultatet ble altså 4-0.

Sjansemessig er 4-0 seieren noe flatterende, men det er kjekt å endelig se ut som vi har litt marginer med oss etter en sesong i motgang.. men kommer det for sent for Champions League toget ? Personlig tror jeg det! Nå trenger vi 1 poeng på siste 2 kampene for å være garantert Europa spill også neste sesong, og er det opp til meg så håper jeg det nødvendige poenget kommer i oppgjøret borte mot Hull i siste serierunde……

VG Nett: Burnley rykket ned

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending