Connect with us

Kamp

Match Preview: Liverpool – Blackburn

Publisert

den

Liverpool tar søndag imot Blackburn på Anfield til hva som må betegnes som enda en skjebnekamp med tanke på å kapre den viktige 4.plassen som gir Champions League neste sesong. Dette er et lag som vi bør og skal vinne mot – og som vi forrige sesong vant tilsvarende oppgjør med 4-0. Dette var Pepe Reina  sin kamp nummer 200 for Liverpool. Kampen sammenfalt også med markeringen av det 20 året siden Hillsborough tragedien – og tidligere Liverpool spiller Stephen Warnock la bla. ned en krans foran the Kop før kampstart. En fin gest.

Fernando Torres scoret 2 mål i første omgang, og mål nummer to må regnes som en av fjorårets store perler – hvor han med ryggen mot mål mottar, og legger tilrette Jamie Carraghers lange fremspill – i en og samme bevegelse – før han hamret ballen i hjørnet fra skrått hold ca. 20 meter fra mål. Måtte han gjenta bedriften til helgen – ihvertfall putte 🙂 Daniel Agger og David N’Gog puttet de 2 siste scoringene.

Torres tilbake i startoppstillingen ?

Torres ble heldigvis spart i oppgjøret mot Unirea, og kanskje får han muligheten fra start i helgens oppgjør ? Vi regner med at dette er planen til Benitez, men med ham vet man jo som sagt aldri. Ellers regner vi med at Dani Pacheco kan være på plass på benken igjen, og kanskje blir han en joker igjen mot slutten, slik han var det i hjemmekampen mot Unirea. Vi tror det blir enkelte endringer i lagoppstillingen, siden bl.a Skrtel er ute med mulig tåbrudd (mister kanskje resten av sesongen). Dette kan bety at det åpner seg opp en mulighet for Martin Kelly på høyreback, all den tid Glen Johnson ikke er helt restituert etter båndskaden han pådro seg borte mot Aston Villa i 1-0 seieren rundt nyttår.
Vi regner med at Skrtel blir erstattet med Carragher til dette oppgjøret, all den tid Kyrgiakos fortsatt er suspendert etter utvisningen mot Everton – og vi tror Martin Kelly får sjansen på høyrebacken. Vi håper ellers at Alberto Aquilani vil få en ny sjanse i denne kampen, men trolig velger Benitez duoen Mascherano og Lucas nok en gang i det som ventes bli en fysisk batalje. Aquilani har ennå til gode å vise at han mestrer tempoet og den fysiske stilen i Premier League – så trolig blir det benken fra start hvis ikke Benitez velger hvile Gerrard ?

Ellers venter vi at Dirk Kuyt er tilbake i startoppstillingen til dette oppgjøret, og kanskje er han tiltenkt en spissplass all den tid han satt på benken hele kampen igjennom mot Unirea. N’Gog hadde en tam kamp på topp sist, og viker nok plassen til fordel for enten Torres eller nevnte Kuyt til dette oppgjøret – da vi trenger mer muskler mot midtstoppere som Samba…

Vi regner med følgende blir Liverpools lagoppstilling (4-4-1-1):

Reina – Kelly, Agger, Carragher, Insua – Babel, Mascherano, Lucas, Riera – Gerrard –  Kuyt

Vi prøver oss ellers med et råtips i dette oppgjøret:

Liverpool – Blackburn 3-1
Mål L: Gerrard, Riera, Babel
Mål B: Samba

RK: Diouf (50 min)

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending