Connect with us

Overgangsrykter

Juan Iturbe: «Liverpool mest interessert»

Porto-spilleren og den argentinske landslagsspilleren – Juan Iturbe – har lenge vært linket til Liverpool, og er en overgang kan meget vel være forestående til sommeren – skal vi tro Sky Sports Italia

Publisert

den

Juan Iturbe

Juan IturbePorto-spilleren og den argentinske landslagsspilleren –  Juan Iturbe –  har lenge vært linket  til Liverpool, og er en overgang kan meget vel være forestående til sommeren.
Spilleren er for øyeblikket utlånt til Verona i Italia – men det er ingenting som tyder på at klubben vil være istand til å imøtekomme prisen på 15m euro som Porto visstnok krever for spilleren som visstnok Alex Ferguson så som naturlig arvtaker til Ryan Giggs i 2010….

I November 2013 rapporterte et et par usikre kilder at Liverpool skulle ha blitt enige med Porto om en overgang verd 16m euro, som først ville bli gjennomført til sommeren grunnet at spilleren allerede er på et sesonglangt lån til italienske Verona…

Hvorvidt det er noe i dette er heller usikkert, men Sku Sports Italia rapporterte igår kveld at flere storklubber er interessert i argentineren, men at Liverpool er klubben som viser definitivt mest interesse…. Liverpool var lenge linken til Jorginho – passende nok fra Verona også – men han gikk til Napoli nylig uten for mye oppstyr eller nevnt noe bud fra Liverpool – så sjansen er der at spilleren Liverpool egentlig har fulgt er Iturbe….

Liverpools trolige deltagelse i Champions League neste sesong åpner opp et helt annet spekter av spillere for klubben, og det er helt klart at Liverpool må forsterkes offensivt, og defensivt – og etter det jeg har sett av Iturbe – er det definitivt en spiller som ville passet perfekt inn iforhold til slik Liverpool fremstår offensivt idag.

 

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending