Connect with us

Overgangsrykter

Dnipro og Yevhen Konoplyanka i forhandlinger med Tottenham ?

«Jeg er i kontakt med Tottenhams president» fortalte Kolomoyskyi til Ukainsk TV.
«Han er interessert i Yevhen. Vi er på et stadium av forhandlinger hvor vi muligens er nær signering – hvis Yevhen ønsker dette.»
«Jeg ville valgt Tottenham og London, istedenfor Liverpool. Jeg mener London er å foretrekke fremfor å bo i Liverpool…»

Publisert

den

Yevhen Konoplyanka

 

Liverpool var nær signering av Yevhen Konoplyanka i januarvinduet, men strandet grunnet at Dnipro eier ikke ville selge Konoplyanka selv om spillerens utkjøpsklausul var aktivert (lik Liverpools standpunkt over Suarez kanskje ? ) ….

I etterkant var eieren derimot sikker på at Konoplyanka kom til å gå til Liverpool til sommeren – 110% sikker faktisk… men nå har pipen fått en annen lyd. Styreformann i klubben Igor Kolomoyskyi skal etter sigende være i forhandlinger med Daniel Levy – og at Tottenham leder kampen om å signere den tekniske kantspilleren.

«Jeg er i kontakt med Tottenhams president» fortalte Kolomoyskyi til Ukainsk TV.
«Han er interessert i Yevhen. Vi er på et stadium av forhandlinger hvor vi muligens er nær signering – hvis Yevhen ønsker dette.»
«Jeg ville valgt Tottenham og London, istedenfor Liverpool. Jeg mener London er å foretrekke fremfor å bo i Liverpool…»

Liverpool sendte et stort team til Ukraina i Januar for å få handelen gjennomført med Dnipro, men det viste seg å være vanskelig å få til en avtale med en eier som er blant landets absolutte rikeste personer – og følte på sett og vis at man ble holdt for narr. Konoplyanka hadde også gjennomført medisinsk test i Ukraina i påvente av overgangen, men det skulle rett og slett ikke bli noe av….

Mange satt vel med en følelse av at Liverpool ville komme på banen igjen til sommeren, men måten dette endte i Januar vil trolig ha gjort at Liverpool tenker seg om 2 ganger på å kaste bort såpass mye tid igjen på samme spiller, samt det faktum at Liverpool høyst trolig spiller Champions League neste sesong – gjør at Liverpool kan sikte seg inn på en mulig høyere hylle …!?

Det er klarere og klarere signaler på at Liverpool finsikter Iturbe fra Porto (utlånt til Verona i Italia), og at forhandlinger der allerede er begynt. At Raheem Sterling har slått ut i full blomst, samt at klubben har Suso, Borini & Ibe som trolig vil få mer spilletid neste sesong – gjør nok sitt til at Liverpool vurderer å bruke pengene sine andre steder i sommer…

Konoplyanka kan meget vel fortsatt være aktuell for Liverpool, men jeg tror klubben har en langt mer avslappet holdning til å signere spilleren nå – og at vi forkuserer på andre posisjoner på banen i tillegg til Iturbe…

 

 

(1 besøk idag)

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Overgangsrykter: Simon Mignolet til Napoli

Publisert

den

Av

Liverpools Simon Mignolet virker ikke ha noen fremtid på Anfield etter overgangen til Alisson Becker fra Roma denne sommeren. Selv etter tabbene til Loris Karius i Champions League finalen, og en meget svak pre-season for tyskeren har endret på det – slik at Karius vil være 2.keeper på Anfield kommende sesong om ikke noe spesielt skulle skje også på den fronten.

Danny Ward forsvant som kjent til Leicester for å ta opp kampen med Kasper Schmeichel om keepertrøyen der, men det virker som Simon altså vil spille i Serie A kommende sesong – og tar opp hanskene etter tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina som signerte for AC Milan i sommer.

Oppdatert: David Ospina fra Arsenal virker nå å være på lån inn til Napoli, så det virker som overgangen allikevel strander for Mignolet

 

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Pedro Chirivella allikevel ikke til Rosenborg

Publisert

den

Av

Liverpools unge spanjol Pedro Chirivella har vært linket til Rosenborg siste uken, og klubbene skal også blitt enige om en overgangssum som ville gjort Pedro til den dyreste overgangen til norsk eliteserie noensinne – tilsvarende 38 millioner norske kroner.

Liverpool hadde samtidig forhandlet seg frem til en tilbakekjøpsklausul for Chirivella de neste tre årene, men nå blir det altså ikke noenting av overgangen til de regjerende norske seriemesterne allikevel. Chirivella skal ha fått kalde føtter, og følt at overgangen ikke var riktig for han til syvende og sist…

Chirivella forventes uansett å forlate klubben denne sommeren, men om det blir permanent eller lån – der altså fortsatt usikkert.
Pedro har fortsatt 2 år igjen av kontrakten med Liverpool.

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Lyon avkrefter kategorisk enighet om Nabil Fekir til Liverpool… #fakenews

Publisert

den

Av

Lyon avkrefter idag i en offisiell melding at det ikke er noen formell avtale om overgang for Nabil Fekir til Liverpool. Opplysningene som skal være kommet frem sent igår kveld er falske – og at kun informasjon som er å finne på Lyon’s offisielle nettsider er å betrakte som autentiske.

Surprise. Surprise

Les hele artikkelen her

Overgangsrykter

Echo: Nabil Fekir klar imorgen

Publisert

den

Av

Liverpool og Michael Edwards personlig har idag gjort store fremskritt vedrørende overgangen til Nabil Fekir fra Lyon – og skal være enige om en avtale på £48,4m + £4,4m i klausuler ved visse kriterier etter samtaler idag.

Fekir er med det franske landslaget, men skal være klar på å gjennomføre medisinsk test i Frankrike imorgen Fredag sammen med representanter fra Liverpools medisinske team.

Jean Michel Aulas skal forøvrig idag gått ut og sagt at Fekir ikke vil signere for en ny klubb før, eller under VM – og at alt må vente til etter verdensmesterskapet i Russland. Fekir på den andre siden har gitt tydelig beskjed om at Liverpool er eneste reelle alternativ, og at en budkrig med lag som Bayern Munchen, etc ikke vil få ham til å endre mening….

Overgangen vil være den tredje overgangen dette vinduet, etter Naby Keïta og Fabinho er klare – og om overgangssummen stemmer – så vil Liverpool effektivt ha brukt alle pengene for Coutinho overgangen på disse tre spillerne – og styrket ettertrykkelig midtbaneleddet inn mot den nye sesongen.

Fokus nå er ventet å ligge på en ny keeper og trolig også en ny midtstopper i tiden fremover – og kanskje også Goncalo Guedes som det har vært mye snakk om.
Goncalo Guedes scoret forøvrig 2 mål i kveldens oppvarmingskamp før VM mot Algerie – i en kamp Portugal vant 3-0.

 

Les hele artikkelen her

Trending