Connect with us

Manager

Rafael Benitez: Ingen har prøvd overtale meg om å bli

Spekulasjonene om Rafael Benitez sin fremtid på Merseyside fortsetter med uforminsket styrke. Har ikke snakket med noen i Liverpool ledelsen om neste sesong….

Publisert

den

Liverpool manager Rafa Benitez har jevnt og trutt blitt linket til Juventus de siste månedene, men Rafa selv har uttalt at ingen avtale er inngått med noen parter – og at han forbereder seg og jobber mot en fremtid i Liverpool

Samtidig er han tydelig på at han ikke har mottatt innspill fra klubben, med forsøk overtale ham om å ignorere en eventuell overgang til Juventus til sommeren.

Italiensk media har nærmest daglige rapporter om at Rafael Benitez skal få x-antall millioner pund å kjøpe for og ansette ønskede støttepersonell som han ønsker.  Spekulasjonene går mye rundt Benitez sin agent, Manuel Garcia Quillon hvorpå Benitez uansett hva som måtte skje bak kulissene – forholder seg profesjonelt til sin kontakt med Liverpool og fokuserer på kveldens viktige kamp mot Atletico Madrid.

Italienske aviser spekulerer og «bekrefter» at Benitez sin agent har «99 prosent» godtatt betingelsene for en overgang til Juventus….

Benitez selv tar det hele med stor ro, og uttalte selv nylig «Alle forventer at det skal være slik som dette. Ett år hører man rykter om at Martin O’Neill tar jobben min, eller Klinsmann, Rijkaard, Mourinho eller Hiddink – eller andre – så det eneste jeg kan gjøre er å fokusere på neste kamp»

Det er tydelig at det er mye som skjer i kulissene på Anfield om dagen, med spekulasjoner om nye eiere,  usikkerhet rundt transferbudsjett, m.m – men hvorvidt det er noe i disse historiene, vil man trolig ikke få vite før etter siste seriekampen er spilt.

Uansett så jobber Benitez hardt for å hente inn gode spillere for fremtiden til Liverpool, og så får tiden vise om den fremtiden er med eller uten Benitez. Når det er sagt har det som Benitez selv utdyper vært større «skjær» i sjøen tidligere, og vil han virkelig forlate klubben – 1 år inn i en 5 års kontrakt – nå når Liverpool kanskje endelig blir kvitt de amerikanske eierne en gang for alle ?

Vil han virkelig forlate klubben nå, etter alt han har overstått de siste årene med maktkamper i korridorene ? Uansett hva som skjer har Benitez vært en god mann å ha for Liverpool supporterne i de siste årene. Selv om resultatene ikke har blitt slik man ønsket – så har han bidratt til at Rick Parry endelig tok hatten sin og gikk, samt han har vært en «torn i siden» til amerikanerne når fansen trengte det som mest – og vil for alltid (uansett hva som skjer til sommeren) bli respektert og elsker for den 110%  oppofrelse han alltid har gitt Liverpool FC!

YNWA

TV2: Usikker på fremtiden
VG Nett: Usikker på fremtiden

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending