Connect with us

Anbefales

Er Steven Gerrard virkelig på vei til Manchester City ?

Manchester City er linket med et £40m bud på kaptein Steven Gerrard – men er dette bare et av mange silly season rykter som vi skal være overbærende med denne sommeren ? Vi tror derimot at det kan være noe mer i disse ryktene enn de fleste ønsker…

Publisert

den

Steven Gerrard | Liverpool FC

Liverpool-fansen går inn i «silly-season» med skrekkblandet fryd – da Liverpools store stjerner som Steven Gerrard og Fernando Torres vil legge ekstra stort press på styret, i form av krav om forsterkninger og evnt. tilbud fra andre klubber som ledelsen ikke blindt kan overse. Vi kan meget vel se tilbud som gjør at f.eks Steven Gerrard forlater skuten.

Steven Gerrard har virket nokså humørsyk de siste månedene, totalt ute av form og en kaptein som virker å ha forlatt skuta allerede før den var «gått ned». I helgens siste kamp mot Hull, «rant» det også over for Gerrard etter sluttsignalet lød – hvorpå han irritert skubber bort en fan på vei av banen etter kampslutt… (se video lengre ned).

Steven Gerrard | Liverpool FC

Steven Gerrard | Liverpool

Idag ryktes det at Gerrard skal være klar til å forlate Liverpool til fordel for Manchester City, i en avtale verd £40m – og det spørs om ikke Liverpool vil vurdere dette seriøst om det skulle ligge noe i det. Steven har hatt sin dårligste sesong på en mannsalder, han fyller 30 år senere denne måneden – og virker å ha gått seg skikkelig fast denne sesongen! Et miljøskifte kan kanskje være til det beste for begge parter, all den tid summen som blir nevnt medfører riktighet. Vår vurdering er ihvertfall den at får Liverpools manager hele summen til forsterkning av stallen, kan dette like gjerne være et alternativ. Gerrard har uttalt et ønske om å avslutte karrieren i Liverpool tidligere, og legge opp i 2013 – og £40m for en spiller som nærmer seg planlagt «pensjonsalder» med stormskritt – er vel ikke det dummeste Liverpool kan gjøre ?

Denne sesongen har på mange måter vært en sesong hvor spillet har fremdeles vært mye lagt opp rundt Steven, men de gangene han har spilt har han stadig oftere vært en av lagets dårligste og «minst interesserte» – så kanskje dette er tiden for å slippe ham ? Steven Gerrard har denne sesongen fremstått mer eller mindre som en helt ordinær spiller – og om et par år kan hans verdi være langt lavere, og enda vanskeligere å erstatte fullt ut med en presset økonomi ? Hva om han har nok en slik dårlig sesong – og generell innflytelse på resten av stallen i ånden av å være lagets kaptein – hva kan vi da forvente å få for ham neste sesong ?

Samtidig er det farlig for Liverpool å signalisere at de ønsker å selge Gerrard offentlig, da dette vil medføre uro og usikkerhet rundt evnt. forsterkninger som ønsker å komme til Liverpool. Klubben ønsker for alt det er verdt ikke å fremstå som en selgende klubb, og vil nok kreve at Steven Gerrard selv ber om å få gå. Hvis ikke ser ikke jeg det som sannsynlig at Liverpool vil prøve å selge lagets kaptein og mangeårige talisman på midtbanen – «mot hans egen vilje»…. En annen ting er om Steven Gerrard ønsker å gå til en klubb som står utenfor Champions League kommende sesong – men da igjen har en utvistelig større sjanse til seriegull neste år enn Liverpool. Steven har tidligere sagt at han mangler «the bread-and-butter» som er Premier League trofeet i kabinettet sitt – og en ny gjenoppbygging er kanskje ikke motiverende nok ?

Inntil videre ser vi på dette som tvilsomme rykter, all den tid «silly season» nå offisielt er igang – men det kan meget vel være mer troverdighet i disse ryktene enn enkelte kanskje skulle ønske seg….

TV 2: Gerrard forlater Liverpool for City
VG nett: Liverpool «tviholder» på Torres & Gerrard

(1 besøk idag)

Dokumentar

Dejan Lovren – Mitt liv som flyktning

Publisert

den

Av

Se den fulle dokumentaren om Dejan Lovren og han historie fra da de flyktet fra krigen på Balkan.

Les hele artikkelen her

Dokumentar

Mo Salah – A football Fairytaile

Publisert

den

Av

En ny dokumentar om Mohamed Salah og hans fantastiske første sesong i Liverpool.
44 mål ble fasiten – og selv om det ikke ble det ønskede resultatet i finalen i Kiev – og skaden til Salah – så er det ingen tvil om hvilken utrolig påvirkning han har hatt på klubb, og fans sesongen som har vært.

Les hele artikkelen her

No Filter

No Filter UCL: Manchester City – Liverpool

Publisert

den

Av

Snart klart for Champions League kampen mot Manchester City på Etihad Stadium – og vi varmer opp med preview med No Filter UCL

Les hele artikkelen her

Video

Alex-Oxlade Chamberlain har for alvor begynt å levere varene!

Publisert

den

Av

Mange hevet øyenbrynene da Liverpool signerte «The Ox» i sommer for £40m fra Arsenal, og de første par månedene i Liverpool var heller ikke spesielt imponerende. Debuten hans borte mot Manchester City på Etihad med 5-0 tap var ikke akkurat den beste plassen å debutere da han kommer inn i 2.omgang etter at Sadio Mané hadde fått sitt røde kort.

I bortekampen mot Leicester (1-2 tap) i Carabao Cup i høst var han fullstendig hjelpeløs – og totalt blottet for selvtillit – og ble på mange måter en hoggestabbe for fansen da de røde røk ut denne kvelden. Liverpool fansen begynte «høflig» å spørre om det var retturrett på kjøpet fra Arsenal (meg inkludert) – men fra november/desember så begynte det å skje ting….

Bortekampen mot West Ham (4-1 seier) scoret han det viktige 3-1 målet rett etter reduseringen til West Ham, og var toneangivende i en god Liverpool-prestasjon på London Stadium.

Desember måned var også bra for Chamberlain – og spesielt borte mot Bournemouth (4-0 seier) var han toneangivende, og fulgte opp med et godt innhopp og mål mot Swansea (5-0) i slutten av desember.

I hjemmekampen mot Manchester City (4-3 seier) i Januar var Alex Oxlade-Chamberlain vår antatt beste spiller, og scoret et knallskudd av et mål i starten av kampen og var alt i alt involdert i det meste fra sentralt i banen – plassen han hadde ønsket seg hele veien etter overgangen fra Arsenal – og som han gradvis har vist mer og mer at han faktisk har noe kraftfullt å bidra med. Har alltid blitt sett på som en kantspiller i Arsenal, og i tillegg vingback – men i akkurat denne kampen mot City fikk vi virkelig se hvor eksplosiv og direkte han kan være – og hvilken trussel han kan være når han setter fart på sentralt.

Nå skal det sies at et av ankepunktene mot «The Ox» er at han har flere gode kamper, og så er han helt borte i flere av de neste kampene – men stabiliteten hans har vært meget bra siden Januar – med et få unntakstilfeller hvor han ikke har vært helt på – men det svinger for alle, men jevnt over har han vært å stole på siden det «store gjennombruddet» i midten av Januar.

Gårsdagens 3-0 seier mot Manchester City var enda en stor opptreden av Oxlade-Chamberlain – han jobbet utrettelig gjennom hele kampen offensivt og tok sin tørn defensivt – og igjen kronet kampen med et kremmerhus av en scoring fra 25-meter. Det tok pusten av de fleste – meg inkludert – og ble målt til smått ufattelige 109 km/t i studio.

Alex Oxlade-Chamberlain har kommet en del i skyggen av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané på topp – og det har trolig vært en god ting for ham – siden han har fått tid til å finne sin plass i gruppen – og spille seg inn uten det altfor store fokuset på hans prestasjoner – og det er kanskje det vi ser fruktene av idag. Presset en stor overgangssum representerer, kombinert med begrenset uttelling og resultat i kampene – kan være en ekstrem ekstra belastning.

«The Ox» har allerede scoret flere mål denne sesongen for Liverpool – enn han gjorde i noen av sine sesonger på The Emirates – og står pr. idag med 4 scoringer for Liverpool og 5 målgivende på 16 starter.

Han har virkelig fått fart på karrieren sin på Anfield – og undertegnede er ikke så sikker på om vi har sett det beste av ham ennå.
Videoen over viser touch, pasninger, skudd og scoringer av «The Ox» i rødt denne sesongen – og det er virkelig mye som bor i ham – og Jürgen Klopp er meget vel mannen som får ut det utvilsomme potensialet som bor i mannen.

£40m fra Arsenal – begynner sakte men sikkert å vise seg som en god deal for Liverpool.
Arsene Wenger gremmes nok sikkert litt idag….

 

Les hele artikkelen her

Video

This Is Anfield | The Documentary

Publisert

den

Av

Dokumentaren tar for seg Liverpool’s stadion Anfield – fra en slette med gress, til den ikoniske bygning og sportsstadion den er idag.
Vel verdt å få se for alle med hjertet i den røde delen av Merseyside 🙂

Les hele artikkelen her

Trending