Connect with us

Trekning

Champions League trekning idag

Publisert

den

Kl. 13.00 idag er det bare å benke seg foran skjermen og følge med på trekningen av semifinalene i Champions League.
Hvem møter Liverpool – og får vi borte eller hjemmekamp først ?

Liverpool kan altså trekke Roma, Bayern München, eller Real Madrid – og teknisk sett så bør det egentlig være det samme hvem vi trekker.
En liten kuriositet fra 1981 forøvrig så vant Liverpool mot Bayern München i semifinalen av Serievinnercupen – og vant mot Real Madrid i finalen.
Hva med en repeat denne gang ?

Trekningen kan følges LIVE her kl. 13.00

(1 besøk idag)

Aktuelt

Latterlige påstander fra italiensk nyhetsbyrå om Liverpool-fansen

ANSA mener at opp mot 20% av de tilreisende Liverpool-fansen til Roma neste onsdag er potensielle bråkmakere

Publisert

den

Av

Liverpool har avvist latterlige påstander i Italia, som mener at rundt 1000 fans som reiser til Roma for andre etappe i Champions League-semifinalen, er potensielle trøbbelmakere.

Det italienske nyhetsbyrået ANSA siterer «politikilder» i en historie som advarsel om at av de 5.000 røde tilhengerne som reiser til Stadio Olimpico neste onsdag, at «nesten 1000 av dem vil være hooligans og dermed en stor fare i forhold til å  utøve vold».

Liverpool FC’s tilhengerforbindelse Tony Barrett tweeter: «Ingenting å underbygge dette latterlige kravet. Ingen intelligens, ingen sitater, nei ingenting.»

«Hvis en overskriftsfigur er ønsket, bruk denne – ingen Liverpool-supportere er blitt arrestert i Europa denne sesongen.»

Liverpool har store bekymringer for sikkerheten til sine supporteree etter angrepet av Roma Ultras på Anfield tirsdag kveld, noe som etterlot bl.a 53 år gamle irske Sean Cox i koma med alvorlige hodeskader.

En delegasjon fra Liverpool er i den italienske hovedstaden i dag for samtaler med Roma, UEFA og italiensk politiet om sikkerhetsoperasjonen for andre og avgjørende kamp neste onsdag.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Stemningen før kampen Liverpool – Roma

Opptakten til Liverpool – Roma var elektrisk, og stemningen upåklagelig

Publisert

den

Av

Opptakten til Liverpool – Roma var elektrisk, og stemningen upåklagelig – det var et folkehav og stemning uten sidestykke – men det setter jo selvsagt en stoor demper på det hele de tragiske hengeldensene som skjedde utenfor Albert Pub tett opp til kampstart.. Undertegnede var derimot da allerede godt innlosjert på The Sandon (heldigvis).

Stemningen ved The Arkles pub var fantastisk, og ble stående der i ca. 1 1/2 time og synge sammenhengende mens vi ventet på at spillerbussen(e) skulle komme – men var bare Liverpool sin som kom – da Roma bussen tok annen rute (trolig Manchester City kampen friskt i minne)–

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Liverpool møter Roma i Champions League

Liverpool ble trukket til å spille mot Roma i Champions League semifinalen.
Første kamp blir spilt på Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool ble trukket til å spille mot Roma i Champions League semifinalen.
Første kamp blir spilt på Anfield tirsdag 24.04 – og returoppgjøret på Stadio Olympico i Roma den 02.05.

Hvis Liverpool går videre til finalen i Kiev vil Liverpool bli satt opp som bortelag.

Real Madrid tar imot Bayern München i den andre semifinalen.

Les hele artikkelen her

Trending