Connect with us

Annet

Jürgen Klopp gjennom fem år

Publisert

den

Jürgen Klopp er en tysk tidligere fotballspiller, men det er selvfølgelig som fotballtrener han har hatt fantastisk suksess – noen mener at han er verdens beste trener. Etter en suksessrik periode i Borussia Dortmund, kom han i 2015 videre til Liverpool FC. I perioden 2015 – 2020 har han gjort svært mye for klubben, og ledet de til gevinst i mange spennende kamper. I en liga der enkelte trenere bare får noen uker på seg før de får sparken, har Klopp vært svært stabil og fortsetter å gjøre det godt.

Hva er det som gjør Klopp spesiell?

Hvis det er en ting som definerer Klopp, så er det såkalt Gegenpressing. Det betyr kort fortalt at når laget mister ballen, skal man prøve å få den tilbake med en gang. Istedenfor å trekke seg tilbake og regruppere, er det bedre å presse på og prøve å utnytte svakhetene til motstanderlaget der og da. Noen kaller også dette for «heavy metal» fotball. En svakhet med denne taktikken er at man risikerer å slippe inn en del mål hvis forsvaret ikke er på plass, og Klopp har tatt konsekvensen av dette ved å for eksempel investere i forsvarere som Virgil van Dijk.

Hovedinspirasjonen til Klopp er i følge eget utsagn den italienske treneren Arrigo Sacchi, og Wolfgang Frank som var Klopps trener når han var spiller i Mainz.

Høydepunkter fra 2015 til 2020

Det var i 2015 som Jürgen Klopp kom til Liverpool FC. Han hadde forlatt Borussia Dortmund tidligere samme år. Allerede i sitt første år som trener ledet han Liverpool FC til en åttende plass i Premier League, og dessuten til finale i både UEFA Europa League og EFL-Cup. I 2016 signerte Klopp og hans trenerteam en seks års forlengelse av kontraktene sine, og sikret seg da altså avtaler til 2022. I sesongen 2016-2017 kjempet Liverpool FC seg dessuten opp til en fjerdeplass i Champions League.

Det er spesielt fra 2018 som Liverpool FC virkelig har hevdet seg helt i toppen, med både en andreplass i Champions League i 2018 og en førsteplass i 2019. Det var ikke bare den sjette førsteplassen til Liverpool FC, men dessuten den aller første til Klopp. Det som virkelig sier noe om Klopps innvirkning på spillestilen til Liverpool, er at laget endte opp med til sammen 97 poeng i 2018 – 2019 sesongen. Det er det tredje høyeste resultatet noensinne i ligaen, og et klart resultatet av den offensive strategien til Klopp.

I 2019 og 2020 har Liverpool og Klopp fortsatt å sette rekorder, i forhold til alt fra lengste serie med hjemmekamper uten tap til at Klopp selv har fått utmerkelsen som månedenes trener flest antall ganger på et år. Det er snakk om at Liverpool kan slå opptil 35 rekorder i løpet av 2020, selvfølgelig avhengig av andre resultater. 

Det er kanskje ikke veldig høye odds for at Klopp og Liverpool vil gjøre det ekstremt godt både i 2020 og årene som kommer, og Klopp har allerede sikret seg en utvidelse som trener for Liverpool FC helt til 2024.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annet

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Publisert

den

Av

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Det er mange sider der du kan spille på det du er interessert i. Vi nordmenn er spesielt fotballinteresserte, og det gjør at det også finnes mange odds sider, der du kan tippe på fotball. Hvordan du finner de beste, kan du lese mer om her. 

Sånn tipper du på nettet

Det finnes mange gode odds sider som gjør det mulig å tippe på nettet. Men hvordan tipper man egentlig på nettet? Det er blitt lettere å tippe på nettet, ettersom interessen for det er vokset de siste årene. Tipping på nettet er blitt svært populært, og dermed er det også flere sider som gjør det mulig å tippe. 

Når du skal tippe på nettet, så skal du finne en odds side hvor du kan legge inn dine odds. Deretter så er det bare å vente på at kampen er blitt spilt, så man kan se resultatet og om man eventuelt har tippet riktig. For deg som synes fotball er veldig spennende, så er det ikke så rart at tipping er blitt populært. Det er jo noe man uansett diskuterer som fan, hvor stor sannsynlighet det er for at yndlingslaget vinner, eller hvor stor sannsynlighet det er for at en kamp blir avgjort på den ene eller andre måten. Derfor er det opplagt for mange å tippe på det resultatet de tror, som en måte å gjøre underholdningen ved sport enda mer underholdende på. 

Gi kampen en ekstra dimensjon 

Det gir nemlig en ekstra spenning hvis man tipper. Det kan også gjøre kamper med lag man ikke selv nødvendigvis er fan av, mye mer spennende. Når du tipper har du noe mer på spill enn om yndlingslaget ditt vinner eller taper, og derfor kan man på mange måter si, at man kan tippe på andre ting enn det man er mest interessert i. Det er bare det, at for å kunne tippe så kvalifisert som mulig, så krever det en del kjennskap til spillere og taktikker. 

Derfor er det lurt, hvis man har lyst til å tippe, at man sørger for å sette seg godt inn i det man tipper på. Det er selvfølgelig lov til å gjette, men det gir ikke nødvendigvis et godt resultat. Det er en grunn til at det er blitt en så stor industri rundt tipping som det er blitt. Det er blant annet fordi det er mulig å tjene penger på tipping, både for den som tipper og for odds sidene. Det er lurt å tippe fordi man synes det er gøy, og fordi det gjør det morsommere å følge med på en kamp eller en liga. 

Når man tipper gjør man sporten litt ekstra morsom, og derfor er det blitt en stor økning i odds sider på nettet, som gjør det mulig for deg å tippe på nettet. Det er alltid lurt å sette seg inn i risiko og researche de forholdene man vil tippe på grundig før man tipper online, hvis man vil ha de beste forutsetningene for å tippe. 

Tipping kan gjør det litt ekstra morsomt å følge med på en kamp, men det kan også bidra til å gjøre sport som helhet litt morsommere. Hvis man synes det er gøy å prøve å forutse hva som vil skje, og hvordan en kamp vil utspille seg, så er tipping kanskje noe for deg. Heldigvis finnes det mange odds sider på nettet. 

(6 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Bedre fotballopplevelser ved bruk av app

Publisert

den

Av

Bedre fotballopplevelser ved bruk av app

Det er ikke alle som liker tanken på å sitte å vente til fotballsesongen begynner igjen. Det har derfor blitt utviklet en rekke digitale verktøy til deg som er utålmodig. Bruk tiden til å se på tidligere kamper som favorittlaget ditt har spilt. Invester gjerne i en hjemmekino slik at kampene kan sees på storskjerm.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Finansier fotballturen med betting på e-Sport

Publisert

den

Av

Finansier fotballturen med betting på e-Sport

Drømmer du om å reise på fotballtur? Mange nordmenn ønsker å reise til England for å se favorittlaget sitt spille i virkeligheten. Stemningen og atmosfæren er helt unik, og vanlige TV-kamper kan ikke måle seg med opplevelsen av å være på en ekte engelsk fotballkamp. Tippelag går gjerne sammen om å dra på slike turer, men først må man ha spart opp nok midler til å finansiere den.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Liverpool har signert Thiago Alcantara

Publisert

den

Av

Skal man spille på Liverpool som vinner av Premier League 2020/21

Liverpool har signert midtbanespilleren Thiago Alcantara fra Bayern München. Den spanske landslagsspilleren har signert en langtidskontrakt med de røde. Han følger dermed i Kostas Tsimikas fotspor, og blir klubbens andre signering dette overgangsvinduet.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

En verden full av tippemuligheter på nett

Publisert

den

Av

En verden full av tippemuligheter på nett

Nordmenn elsker både sport og spill, og hva er vel bedre enn å kombinere de to? Ved å tippe på nettet får du uendelige muligheter av både sportsmarkeder og ulike oddsspill. Uansett hvilken sportsbegivenhet du har satt deg ned i godstolen for å se på TV-en, finner du nesten garantert noen tippemuligheter på oddssider. Vi skal se nærmere på noen av alternativene som finnes.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending