Connect with us

Annet

Detaljer skal hjelpe Liverpool til Premier League-triumf

Publisert

den

Sesongens forrige Champions League-vinner endte på andreplass i Premier League, det til tross for at de kun tapte  én kamp i løpet av sesongen. Det betyr at det ikke er plass til feiltrinn i sesongen som akkurat er sparket i gang og at små marginer kan ende med å bli avgjørende. Det har Liverpool og Jürgen Klopp tatt høyde for.

Du har sikkert hørt om hvordan Liverpool og Jürgen Klopp i forrige sesong hentet inn en innkast-trener. Danske Thomas Grønnemark, som NFF og Lars Lagerbäck ikke ønsket å benytte, var ansvarlig for alle Liverpools innkast i sesongen 2018/2019. Hovedpoenget til dansken handler om at de aller fleste lag «gir» bort ballen i alt for stor grad hver gang den settes i spill ved hjelp av hendene. 

– De fleste lag beholder ballen i færre enn 50 % av tilfellene når de tar innkast og er under press. I Liverpool beholdt vi ballen over 75 % av gangene forrige sesong. Jeg fokuserer ikke kun på de lange innkastene, men innkast over hele banen, har Grønnemark uttalt til Nettavisen.

Slike detaljer har blitt lagt merke til av Liverpool, og derfor har klubben hentet inn ekstern hjelp på områder hvor Jürgen Klopp og hans støtteapparat, hovedsakelig Pep Lijnders og Peter Krawietz, ikke har sin ekspertise. Før sesongen startet har klubben også benyttet seg av kunnskapene til surfe-proffen Sebastian Steudtner. Han har hjulpet spillerne i Liverpools tropp med korrekte pusteteknikker samt panikk- og stresshåndtering i pressede situasjoner. 

Kilde: Unsplash

Liverpool har vært meget rolige på sommerens overgangsmarked. Kun Adrián, Harvey Elliott og Sepp van den Berg har kommet inn dørene på Anfield i løpet av sommeren. Til gjengjeld håper klubben at fokuset på detaljer, i kombinasjon med den taktiske, tekniske og fysiske treningen til Klopp og hans støtteapparat, skal bære frukter.

– Vi har stor tro på at vi har en tropp med spillere som evner å utvikle seg positivt gjennom veiledning og systematisk arbeid, har assistenttrener Peter Krawietz uttalt.

Fokus på uortodokse områder og treningsmetoder har lenge vært viktig i Liverpool. Klubbens forskningsdirektør, Ian Graham, har satt sammen et team som kan mye annet enn fotball. I Grahams team finnes blant annet en astrofysiker, en tidligere sjakkmester og en professor i høyenergifysikk. 

Sammen forsøker de å utvikle klubben både taktisk og på overgangsmarkedet. I forhold til det taktiske forsøker teamet å se på viktigheten av bevegelser, pasninger og skudd – finnes det gjennomgående mønstre som det kan dras fordel av? På overgangsmarkedet blir analyser og statistikk flittig brukt til å redusere sjansene for bomkjøp når Liverpool skal rekruttere nye spillere. Gruppen til Graham har blant annet anbefalt spillere som Mohamed Salah, Philippe Coutinho, Saido Mané og Naby Keita i løpet av de seneste sesongene – en «track record» det lukter svidd av. 

Bookmakere tror ikke surfetrenere, pusteteknikker og fokus på innkast er nok til å vinne Premier League. Manchester City er igjen favoritter til tittelen, men som med tippe-resultater er det ingenting som er avgjort før kampene er spilt. Om klubbens noe «annerledes» fokus kommer til å være med på å forbedre prestasjonene fra forrige sesong gjenstår å se, men det er ofte små detaljer som skiller de beste fra de nest beste. 

Listen er i alle fall lagt høyt etter en Champions League-triumf og andreplass i Premier League.

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Annet

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Publisert

den

Av

Hvordan finne de beste sider for odds på nettet

Det er mange sider der du kan spille på det du er interessert i. Vi nordmenn er spesielt fotballinteresserte, og det gjør at det også finnes mange odds sider, der du kan tippe på fotball. Hvordan du finner de beste, kan du lese mer om her. 

Sånn tipper du på nettet

Det finnes mange gode odds sider som gjør det mulig å tippe på nettet. Men hvordan tipper man egentlig på nettet? Det er blitt lettere å tippe på nettet, ettersom interessen for det er vokset de siste årene. Tipping på nettet er blitt svært populært, og dermed er det også flere sider som gjør det mulig å tippe. 

Når du skal tippe på nettet, så skal du finne en odds side hvor du kan legge inn dine odds. Deretter så er det bare å vente på at kampen er blitt spilt, så man kan se resultatet og om man eventuelt har tippet riktig. For deg som synes fotball er veldig spennende, så er det ikke så rart at tipping er blitt populært. Det er jo noe man uansett diskuterer som fan, hvor stor sannsynlighet det er for at yndlingslaget vinner, eller hvor stor sannsynlighet det er for at en kamp blir avgjort på den ene eller andre måten. Derfor er det opplagt for mange å tippe på det resultatet de tror, som en måte å gjøre underholdningen ved sport enda mer underholdende på. 

Gi kampen en ekstra dimensjon 

Det gir nemlig en ekstra spenning hvis man tipper. Det kan også gjøre kamper med lag man ikke selv nødvendigvis er fan av, mye mer spennende. Når du tipper har du noe mer på spill enn om yndlingslaget ditt vinner eller taper, og derfor kan man på mange måter si, at man kan tippe på andre ting enn det man er mest interessert i. Det er bare det, at for å kunne tippe så kvalifisert som mulig, så krever det en del kjennskap til spillere og taktikker. 

Derfor er det lurt, hvis man har lyst til å tippe, at man sørger for å sette seg godt inn i det man tipper på. Det er selvfølgelig lov til å gjette, men det gir ikke nødvendigvis et godt resultat. Det er en grunn til at det er blitt en så stor industri rundt tipping som det er blitt. Det er blant annet fordi det er mulig å tjene penger på tipping, både for den som tipper og for odds sidene. Det er lurt å tippe fordi man synes det er gøy, og fordi det gjør det morsommere å følge med på en kamp eller en liga. 

Når man tipper gjør man sporten litt ekstra morsom, og derfor er det blitt en stor økning i odds sider på nettet, som gjør det mulig for deg å tippe på nettet. Det er alltid lurt å sette seg inn i risiko og researche de forholdene man vil tippe på grundig før man tipper online, hvis man vil ha de beste forutsetningene for å tippe. 

Tipping kan gjør det litt ekstra morsomt å følge med på en kamp, men det kan også bidra til å gjøre sport som helhet litt morsommere. Hvis man synes det er gøy å prøve å forutse hva som vil skje, og hvordan en kamp vil utspille seg, så er tipping kanskje noe for deg. Heldigvis finnes det mange odds sider på nettet. 

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Bedre fotballopplevelser ved bruk av app

Publisert

den

Av

Bedre fotballopplevelser ved bruk av app

Det er ikke alle som liker tanken på å sitte å vente til fotballsesongen begynner igjen. Det har derfor blitt utviklet en rekke digitale verktøy til deg som er utålmodig. Bruk tiden til å se på tidligere kamper som favorittlaget ditt har spilt. Invester gjerne i en hjemmekino slik at kampene kan sees på storskjerm.

(mer…)
(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Finansier fotballturen med betting på e-Sport

Publisert

den

Av

Finansier fotballturen med betting på e-Sport

Drømmer du om å reise på fotballtur? Mange nordmenn ønsker å reise til England for å se favorittlaget sitt spille i virkeligheten. Stemningen og atmosfæren er helt unik, og vanlige TV-kamper kan ikke måle seg med opplevelsen av å være på en ekte engelsk fotballkamp. Tippelag går gjerne sammen om å dra på slike turer, men først må man ha spart opp nok midler til å finansiere den.

(mer…)
(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

Liverpool har signert Thiago Alcantara

Publisert

den

Av

Skal man spille på Liverpool som vinner av Premier League 2020/21

Liverpool har signert midtbanespilleren Thiago Alcantara fra Bayern München. Den spanske landslagsspilleren har signert en langtidskontrakt med de røde. Han følger dermed i Kostas Tsimikas fotspor, og blir klubbens andre signering dette overgangsvinduet.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Annet

En verden full av tippemuligheter på nett

Publisert

den

Av

En verden full av tippemuligheter på nett

Nordmenn elsker både sport og spill, og hva er vel bedre enn å kombinere de to? Ved å tippe på nettet får du uendelige muligheter av både sportsmarkeder og ulike oddsspill. Uansett hvilken sportsbegivenhet du har satt deg ned i godstolen for å se på TV-en, finner du nesten garantert noen tippemuligheter på oddssider. Vi skal se nærmere på noen av alternativene som finnes.

(mer…)
(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending