Connect with us

Manager

Steven Gerrard ikke avvisende til Real Madrid..

Publisert

den

Steven Gerrard - hjertet og sjelen i Liverpool FC

I følge rapporter fra Spania er det langt fra usikkert at Steven Gerrard tar turen til Jose Mourinho & Real Madrid denne sommeren. Liverpool.no har også gjengitt denne saken på sine sider, og det kan meget vel være noe i dette. Gerrard har før VM uttalt at han ønsker å avgjøre sin egen umiddelbare fotballfremtid i etterkant av VM – og ønsker full fokus frem til dess. Det er spekulert i at Liverpool ønsker minst £30m for Liverpools nummer 8, men dette skal Real Madrid være svært lunkne til å imøtekomme. I følge avisen Daily Mail skal de være interessert i kunne tilby rundt £20m for 30-åringen.

Steven Gerrard ble altså konfrontert om et mulig klubbskifte i etterkant av den pinlige 0-0 kampen mot Algerie på fredag, og uttalte at han var klar over at det forelå et tilbud, men at han ville vurdere alt sammen etter at VM-deltagelsen var over – som allerede kan være onsdag, om ikke England vinner siste kampen mot Slovenia.

Med Javier Mascherano ryktes å være nært en overgang på £25m til Inter Milan, og en potensiell overgang i £20m-klassen for Steven Gerrard, Yossi Benayoun til Chelsea – og kanskje også en multimillion overgang for Fernando Torres etter VM –  så ser Liverpool fansen ut til å måtte bygge et helt nytt lag over sommeren – spørsmålet blir da hvem blir ny manager ? Hvor mye penger får han eventuelt til nye forsterkninger av pengene som evnt. kommer inn ? Hvor mye tid blir det igjen til å kunne finne «akseptable» erstattere ? Blir det som ventet enda verre resultatmessig for Liverpool neste sesong, før det blir bedre ?

Sommeren er rett om hjørnet, og det ligger an til å kunne bli den viktigste sommeren for Liverpool på over 50 år!!

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Aktuelt

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Aktuelt

Jürgen Klopp presenteres imorgen!

Publisert

den

Liverpool presenterer Jürgen Klopp imorgen som ny manager i Liverpool Football Club. Det virker nær sagt uvirkelig at FSG kom til å sparke Brendan Rodgers lørdag etter byderbiet – selv om ryktene allerede fredag formiddag begynte å surre at Rodgers var ferdig uansett resultat lørdag mot Everton. Nå hjalp det trolig ikke mye at Liverpool på ingen måte imponerte mot blånesene fra andre siden av Stanley Park..

Det virker så uvirkelig og fjernt da meldingene om Rodgers sparking kom tikkende inn på telefonen at det var vanskelig å tro – vanskelig å tro at mine (og veldig mange andre) sine bønner var hørt… nå var det bare et spørsmål om ryktene med opprinnelse fra Balkan stemte at Klopp var linet opp til å ta over for Rodgers…. men det virket rett og slett for godt til å være sant… eller var det virkelig sant ? Det virker med all tydelighet at Klopp blir ny Liverpool manager imorgen – og dette har jeg virkelig ønsket meg siden 2012 praktisk talt..

Rodgers virket et klokt valg da – ung og fremadstormende med en positiv spillestil – og Klopp untouchable og fjernt ønske på den tiden da han herjet med Borussia Dortmund i Europa og i Bundesliga….

Når Jürgen Klopp nå virker å være klar for LFC – vil fallhøyden selvsagt være veldig stor for oss supportere om dette ikke fungerer som ønsket – men en ting har ihvertfall dette sikret fansen: Vi har fått drømmene våre tilbake – vi har fått trolig den mest spennende og ettertraktede manageren i Europa til å komme til oss! Vi har en trener som trolig passer Liverpool og Liverpool-fansen og The Kop bedre enn noen annen.

Akkurat nå virker vi å få treneren de fleste storklubbene i Premier League hadde ønsket seg selv – Chelsea, Manchester United, Arsenal – ja nær sagt «alle»…
Akkurat nå kan jeg bare ikke vente til å se debuten borte mot Tottenham – om vi vinner eller ikke spiller akkurat nå ingen rolle. Vi har fått Klopp, og etter litt tid med troppen regner jeg med at vi igjen får se Liverpool jakte motstanderne som ulver som i 2013/2014, enn som ensome sauer som forrige sesong og som i årets sesong (Ings hederlig unntak)….

Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært


Advertisement
Advertisement

Trending