Connect with us

Eierne / FSG

Rykter: DIC nær £500m oppkjøp av Liverpool ?

Tabloidavisen The Sunday Express har idag en sak om at Dubai International Capital er endelig nær med å sikre en £500m oppkjøp av Liverpool FC.

Publisert

den

Tabloidavisen The Sunday Express har idag en sak om at Dubai International Capital er endelig nær med å sikre en £500m oppkjøp av Liverpool FC.

DIC var nært et oppkjøp før eierne Tom Hicks & George Gillett tok over, så spørsmålet er nå om de er virkelig villige til å gjøre et siste forsøk på å kjøpe klubben ? DIC prøvde kjøpe klubben i 2007, men Hicks & Gillett snappet opp klubben foran nesen på dem. I 2008 var de nær et oppkjøp av Gillett sine aksjer, men Hicks la ned veto – og avtalen rant ut i sanden…

Hvis avtalen går igjennom denne gangen, er DIC tippet til å gjøremidler tilgjengelig til å bygge den etterlengtede nye stadion i Stanley Park – og gi en eventuell ny manager et betydelig antall penger til nye spillere.

(1 besøk idag)

Aktuelt

Carlos Ancelotti i samtaler med Liverpool ? Time for a change, Rodgers!

Publisert

den

Av

Liverpool spiller ikveld i utgangspunktet en kamp som normalt skal være grei skuring mot lille Carlisle hjemme på Anfield i Ligacupen – men kampen kan være særdeles avgjørende for fremtiden til Brendan Rodgers på Anfield. Sesongen som begynte så lovende med 7 poeng på de første 3 kampene mot Stoke, Bournemouth og Arsenal – har kollapset fullstendig med 1 poeng på de påfølgende kampene mot West Ham, Manchester United og Norwich….

Spillte varmer ikke, vi virker som et lag fullstendig blottet for selvtillit og plan i spillet – tilskuerne på Anfield murrer som vi ikke har hørt siden Roy Hodgson tiden. Fansen er langt fra fornøyd med tingenes tilstand. Flere og flere roper etter endringer i maktkorridorene på Anfield etter 18 av klubbens 20 siste kamper – alle turneringer – maks har gitt 1 scoring til de røde.. Vi scorer ikke mål lengre – tross store investeringer!

Siste dagene virker det mer og mer som om Liverpool FC allerede vurderer alternativer til Brendan Rodgers – og at ting kan forandre seg veldig fort om ikke trenden snus veldig fort på Anfield.
Mannen eierne visstnok skal ha snudd seg mot er Carlo Ancelotti – den tidligere Chelsea og Real Madrid sjefen som tidligere har vist en forkjærlighet for Anfield flere ganger. Det er ikke akkurat hva Brendan Rodgers setter pris på midt oppi en vanskelig tid – men fakta er at laget hans ikke har råd til stort flere feilskjær de kommende ukene og månedene før ledelsen på Anfield er tvunget til å ta grep rundt fremtiden til Rodgers.

For øyeblikket er det stille fra eierne på Anfield – men regner med at de har tilkjennegjort overfor Rodgers at ting må snu – og det raskt!
Kampen ikveld er kanskje av langt større betydning enn Rodgers skulle ønsket – og det spørs om han våger å hvile for mange av sine antatt beste i dagens oppgjør – for blir det tap i kveld eller nok en lite inspirerende opptreden fra de røde – så kan det fort være kroken på døren allerede til helgen…

Liverpool møter Aston Villa på Anfield til helgen – et lag vi har slitt stort mot siste sesongene – spesielt hjemme… og tap i kveld og en ny blemme til helgen…. ja, da spørs det om ikke Rodgers sin tid på Anfield er omme…..

Det er tid for forandring! Personlig har jeg hatt tro på at Liverpool og Rodgers skulle kunne snu dette og levere blendende fotball igjen som i 2013/2014 – men siste året har vært mørkt og lite inspirerende for å si det mildt. Trenerens prioriteringer blant spillermateriellet har vært gjenstand for stor kritikk – og spørsmålet er om Rodgers er i ferd med å miste garderoben…

Rodgers er i ferd med å miste meg og mange mange andre – raskt – og må levere spill og innsats som gjenspeiler den identitet og profil som Liverpool skal stå for – og stå inne for.
Liverpool skal underholde og dø for drakten.

Spillerne må gjøre seg fortjent til hyllest fra The Kop – de må fortjene å ha fansen i ryggen. Det er ikke nok å bare ta på seg drakten å gå ut på banen – det må være intensitet og vilje.
Akkurat nå er redselen for å feile, langt større enn ønsket om å vinne – og da går det bare ikke! Legg igjen redsel og høye skuldre i garderoben – slipp dere løs.
I 2013/2014 jaktet vi motstanderne som en ulveflokk – hvor vi i 2015 ser mot enkeltpersoner (Coutinho & Benteke) for å nedstable motstanderen. Vi har mange spennende spillere i troppen, men Rodgers evner ikke å bruke dem korrekt. Hvorfor vår nest dyreste spiller gjennom tidende – Firmino – blir avspist med få minutter mot Norwich, og sitter på benken hele kampen mot Bordeaux noen dager i forveien er meg en gåte… Firmino er en spiller som vet å plassere seg og komme til avslutninger – men slik Rodgers benytter ham på kanten så blir han aldri involvert i farlige situasjoner foran mål.

Vi trenger våre beste kreative spillere tettere rundt Benteke / Sturridge / Ings på topp!

Les hele artikkelen her

Eierne / FSG

John Henry & Tom Werner rådspør rivalene om drift av LFC…

Publisert

den

Av

John Henry | Liverpool eier

John Henry & co rådspør seg med rivalene Manchester United & Arsenal om hvordan de skal drive Liverpool ? WTF ?
Greit nok at de har mer innsikt i baseball, etc når de overtok klubben – men synes vel egentlig fint lite om det at våre eiere skal søke råd hos noen av våre argeste rivaler…

John Henry var riktignok på besøk hos Arsenal i forkant av oppkjøpet av Liverpool – men håper at man har nok kjøtt på beina i forhold til driften av klubben til at man ikke renner ned førene hos Mr. Gill (United) & Mr. Hill-Wood (Arsenal) fremover… åpenhet er greit, men man spiller ikke ut sine beste kort overfor konkurrenter – og håper virkelig at ledelsen har sine egne ess i ermet, istedenfor å lene seg til direkte konkurrenter for å hente inn forspranget…..

Personlig synes jeg de har gjort det greit så langt…slutt på skandaleoppslag uke etter uke i media ála Hicks & Gillett er det ihvertfall…. 🙂

Hva synes du om eierne ? Uegnet som eiere av Liverpool, eller gjør de en god jobb ?

Les hele artikkelen her

Eierne / FSG

BBC: Brendan Rodgers ny Liverpool manager iløpet av 48 timer

Publisert

den

Av

Ny Liverpool manager ?

Liverpool forventer å offentliggjøre Swansea-manager Brendan Rodgers som deres nye manager iløpet av 48 timer, melder BBC.

Det ryktes at førstevalget Roberto Martinez har takket nei, da han ikke ønsker å jobbe under et regime hvor man effektivt ville være underlagt ikke mindre enn 3 direktører – en av dem ventes å bli Louis Van Gaal (som tidligere i uken skal ha kommet med klare signaler på at han kom til å bli klar for Liverpool iløpet av uken).

Den nord-irske Brendan Rodgers passer perfekt inn i FSG sin visjon om en ung og dynamisk manager – men det spørs om den tidligere håndplukkede Mourinho eleven vil få fansens ubetingede støtte fra starten av…. Fansen har forlangt og forventet seg en sterk personlighet og en med pondus til å trekke store navn til klubben – noe Rodgers alene trolig vil slite med… kanskje der Van Gaal kommer inn i bildet !?!?

 

Les hele artikkelen her

Anbefales

Hodgson løst fra kontrakten! Dalglish ut sesongen!

Publisert

den

Av

Kenny Dalglish | Manager Liverpool FC

Roy Hodgson har med umiddelbar virkning blitt løst fra kontrakten med Liverpool, og Kenny Dalglish har takket ja til å overta ut sesongen – og med seg som assistent får han etter alle solemerker vår gamle scoringskonge Ian Rush.

Det er med andre ord – er positiviteten og tilbake! Kommer muligens for sent for morgendagens cupkamp borte mot Manchester United, men nå er det plutselig mer nerve inn mot oppgjøret – da slike ting kan ha en fantastisk innflytelse på hele laget og atmosfæren rundt kampen. Liverpool fans vil for første gang på aldri så lenge kunne reise til Old Trafford å ha troen på at dette kan gå.

En vannvittig glede over å endelig bli kvitt Roy Hodgson’s dinosaurfotball – og tilbake til en person som har stått for noe av den beste fotballen som England-har sett. Det vil nok ta tid å få dette på plass, men kan ikke tenke meg annet enn om Liverpool virkelig nå får den oppturen vi alle ønsker – så vil det være en åpning for at Kenny Dalglish også får fortsette etter sesongen!

Tommelen opp for de nye eierne at de til slutt så fornuften i å sparke Hodgson – som har vært en katastrofe for Liverpool!!!

Plutselig ser fremtiden ufattelig mye lysere ut – selv om problemene våre ikke står og faller ved manageren. Det MÅ en opprydding til, men vi skal alle være glad for at denne IKKE blir gjennomført av en  viss Hodgson. Eneste som er trist idag er vel Mr. Ferguson – som har mistet sin beste venn og allierte – eller sabotør i Liverpool om man vil..

Beklager, Mr. Ferguson – dette er første steg på veien tilbake mot toppen!!!!!

Tv2: Hodgson er ferdig i Liverpool

VG: Hodgson fått sparken – Dalglish overtar ut sesongen!!!

Les hele artikkelen her

Anbefales

Nok er nok! Hodgson bort nå!!

Nok er nok! Hodgson bort nå, før det gjøres uopprettelig skade…. om så ikke allerede er gjort!!
Ingen ønsker deg her – slutt med de dårlige unnskyldningene og bortforklaringene.
Det eneste fornuftige du kan gjøre er å si opp jobben din ved første anledning!

Publisert

den

Av

Roy Hodgson | tidligere Liverpool manager

Liverpool har akkurat blitt nedkjempet av Wolverhampton – på en måte som begynner mer og mer ligne en vane. Det som derimot er det mest foruroligende med akkurat dette tapet er at Wolverhampton hadde kun tatt ett fattig poeng på sine første 8 bortekamper denne sesongen – inntil idag…. Det skulle være kampen som sikret Liverpool kontakt med toppen, istedenfor er vi nå 6 poeng unna 20.plass…

Det som fremdeles er en gåte etter snart halvspilt serie er hvorfor ikke Roy Hodgson har fått fyken ennå ? Mannen er den dårligste Liverpool-manager i manns minne, og det er fryktelig å tenke på hva han kan finne på å ønske seg av spillere til Anfield om bare et par dager ? Tidligere var det slik at når The Kop vendte seg mot manageren, var det på hodet ut – men ikke nå lengre…. 96% av en større avstemning på internett nylig blant Liverpool-fans ønsker Roy Hodgson på hodet ut – og for lenge siden…

Roy Hodgson med sin negative «taktikk» og innstilling til kamper, får meg til å tro at han fortsatt er manager i Fulham (all respekt)… dette er Liverpool! Den maktesløsheten vi har sett på bortebane i hele år, er nå også kommet til gressmatten på Anfield med stormskritt… hvor lenge mer har NESV tenkt å sitte på gjerdet å pønske ut hva de skal gjøre ?

Nok er nok! Hodgson bort nå, før det gjøres uopprettelig skade…. om så ikke allerede er gjort!!
Ingen ønsker deg her – slutt med de dårlige unnskyldningene og bortforklaringene.
Det eneste fornuftige du kan gjøre er å si opp jobben din ved første anledning!

VG: Hodgson langer ut mot Liverpool-fansen
VG: Hodgson – Vi har skuffet fansen!
VG: Nytt Liverpool mareritt
TV2: er dette spikeren i kista ?

Les hele artikkelen her

Trending