Connect with us

Manager

Roy Hodgson mener han har eiernes støtte

Liverpool manager roy Hodgson mener han fremdeles har eiernes støtte på tross av klubbens prestasjoner i Premier League.

Publisert

den

Hodgson | Er tiden ute Roy ?

Liverpool manager roy Hodgson mener han fremdeles har eiernes støtte på tross av klubbens prestasjoner i Premier League.

Jeg snakket med eierne før kampen og de ønsket meg lykke til og sympatiserte med frustrasjonen jeg følte etter onsdagens tap mot Wolverhampton.

Etter å ha blitt spurt om eierne fortsatt støtter ham, Hodgson svarte – kanskje ikke helt overbevisende..

Jeg tror det! Dette er ikke et spørsmål om meg. Jeg er veldig fornøyd og stolt av å ha denne jobben. Dette handler om Liverpool FC og prestasjonene våre – Jeg tar selvsagt ikke spekulasjonene seriøst! Jeg må trolig bare akseptere at jeg får mye drittslenging.

Spørsmålet er ikke om, men når Roy Hodgson er ferdig i klubben. Lørdagens kamp mot Bolton var den dårligst besøkte Liverpool-kampen på nesten 7 år – med kun 35.000 tilskuere. Dette må være et vel så alarmerende tegn for eierne, da dette underbygger den frustrasjonen som Liverpool-fansen føler med spill og manager.. fortsetter det slik taper man ikke bare poeng, men ytterligere penger… og viktigst av alt – man taper fansen!

Liverpool leverte en høyst ordinær 1.omgang mot Bolton, men var uansett uheldig at man lå under med 1-0 til pause etter å ha skapt ihvertfall tre 100% sjanser (ikke det at jeg er imponert). Det var ihvertfall mer intensitet og tempo i Liverpool laget, noe som var totalt fraværende mot ulvene onsdag. Igår var det ihvertfall tegn til bredde i spillet med Maxi tilbake i startoppstillingen på venstre, Kuyt tilbake på høyre kant, og Meireles sentralt (gikk dog ut med skade etter 20 minutter) sammen med Lucas. Onsdagen var alt bare tilfeldig plassert på laglisten før kamp, mens det idag var ihvertfall mer fornuft og tanke bak det…

Maxi skulle bli avgjørende i det meste, med en avslutning som ble klarert på streken, en heading i tverrligger og ved Joe Coles seiersmål presset Maxi Johan Elmander slik at ballen gikk via hoften hans og til en klart offiside plassert Cole. Det faktum at ballen gikk fra Elmanders hofte gjør scoringen dog helt korrekt!

3 poeng var viktig, for å få litt mer pusterom fra nedrykksstreken – men onsdag er det borte mot Blackburn – og med Roy Hodgsons bortestatistikk er jeg ikke akkurat villig til å sette penger på 3 poeng der…..

VG: – Dalglish tar over for Hodgson
TV2: – Hodgson får sparken i Liverpool
TV2: – Jeg kunne levd med 1-1

(1 besøk idag)

Video

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

Les hele artikkelen her

Champions League

Jurgen Klopp Pre-Match Press Conference | Roma vs. Liverpool

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her

Publisert

den

Av

Se Liverpool og Jürgen Klopp sin preseekonferanse før kampen i Roma i sin helhet her.
Praten går løst om sikkerhetsopplegget før kampen, noen nord om Zeljko Buvac, 5-2 kampen på Anfield og veien videre til Kiev i slutten av Mai, m.m

 

Les hele artikkelen her

Video

YNWA Malaysia: – Er du alltid like glad ?

Publisert

den

Av

YNWA Malaysia intervjuet Jürgen Klopp i etterkant av 2-1 tapet mot Manchester United – men stemningen på kontoret er som vanlig god når Klopp tar imot reportere for en prat.

For en fantastisk manager vi har! Good times!

Les hele artikkelen her

Manager

Video: Steven Gerrard og Jürgen Klopp snakker om manageryrket i Liverpool

Publisert

den

Av

Se utvidet samtale mellom Steven Gerrard og Jürgen Klopp på Melwood – hvor de diskuterer manageryrket og Gerrards første sesong med ansvar for Liverpool U18-laget – deriblant vår egen Edvard Tagseth.

Les hele artikkelen her

Manager

Jürgen Klopps første dag som Liverpool-manager

Publisert

den

Av

Følg Jürgen Klopp’s første dag som Liverpool-manager, med kommentarer fra tidligere spillere, m.m

Les hele artikkelen her

Trending