Connect with us

Player To Watch

Player to Watch: Jesús Fernández Sáez (Suso)

Publisert

den

Jesús Fernández Sáez («Suso») kom til Liverpool Januar 2010 fra den spanske klubben Cadiz.

Liverpools etterhvert så velutviklede speiderapparat i Spania fikk tidlig rapporter om et fantastisk talent som også de spanske storklubbene Real Madrid og Barcelona hadde lagt øynene sine på – og etter å ha bøttet inn mål og målgivende pasninger for Cadiz og det Spanske U16 landslaget – ble det for alvor fortgang i planene om å snappe det unge spanske midtbanetalentet.

Spanske regler hindrer unge spillere fra å signere langsiktige avtaler, noe som har hjulpet mange engelske klubber de senere årene til å sikre seg stortalenter foran nesen på de beste spanske klubbene – de mest kjente eksemplemene her er trolig Cesc Fabregas & Gerard Pique fra Barcelona.

Treneren hans i Cadiz har beskrevet unggutten som en svært lovende unggutt, med et fantastisk pasningsrepetoar, innlegg og teknikk – men mangler kanskje litt på den store hurtigheten. Suso har etter overgangen vist at han virker å takle overgangen til Engelsk fotball veldig bra, og er allerede som 17 år en sentral aktør på Liverpools reservelag – og fortsetter han slik er det bare et spørsmål om tid før han får sjansen på A-laget igjen. Han fikk sin første forsmak av fra A-laget i sommer, da han kom inn som innbytter mot Borussia M’onchengladbach i treningskamp i Tyskland, da som 16 år.

Neste sesong kan fort Suso bli unggutten som trer frem som det neste talentet fra den yngre garde – på samme måte som unge John Flanagan og Jack Robinson har gjort nå etter at Kenny Dalglish tok over.(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Loan Watch

Loan Watch: Harry Wilson (Hull City)

Publisert

den

Av

Harry Wilson kavalkade fra hans tid i Hull City og Liverpool U23 sålangt denne sesongen. En meget spennende spiller for fremtiden til Liverpool – som heldigvis signerte ny langtidskontrakt i Januar før han tok turen til Hull i Championship.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Player To Watch

Video: Kevin Stewart vs. Aston Villa

Publisert

den

Av

Liverpool har gitt mange unggutter sjansen den siste 1 1/2 måneden, og en av dem som virkelig har grepet sjansen med begge hender er Kevin Stewart.

Spilleren som opprinnelig ble hentet som «vrakgods» fra Tottenham som back – men er omskolert og gjort mange lovende kamper sentralt og defensivt på midtbanen for både U21 over lengre tid, og nylig også mot bl.a West Ham hjemme og borte i FA-cupen.

I helgen fikk han også sin Premier League debut da han kom inn for Phillipe Coutinho i 2.omgang.

Stewart har virkelig stått frem og tatt sjansen han har fått – så gjenstår det å se om denne Stewart blir en større hit enn forrige – Paul Stewart – som tilfeldigvis også kom fra Tottenham tidlig på 90-tallet… en av de dyreste spillerne og floppene i Liverpool på den tiden (var riktignok flere av dem)…..

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Loan Watch

Jordon Ibe vs. Huddersfield

Publisert

den

Av

Utlånte Jordon Ibe med scoring mot Huddersfield Town – en kamp Derby County vant 3-2.
Jordon scoret 1-0 målet!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Loan Watch

Jordon Ibe vs. Reading

Publisert

den

Av

Utlånsspiller Jordon Ibe med scoring fra venstrekanten mot Reading for Derby County.
Pent utført av Liverpools lovende 18-årige kantspiller!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Player To Watch

Joao Carlos Teixeira: En mann å følge med argusøyne neste sesong. One to watch!

Publisert

den

Av

João Carlos Teixeira

At Liverpool har en fantastisk rekke av lovende unggutter på vei opp og frem mot A-laget – er etterhvert godt kjent blant mange. Ikke alle er like interessert i, eller har mulighet til å følge ungdomslagene til Liverpool like tett som A-laget selvsagt – men de som har det har gjerne allerede notert seg navnet Joao Carlos Teixeira allerede…

Noen uker tilbake fikk Teixeira sin debut for Liverpools A-lag borte mot Fulham, og gjorde sine saker meget bra – og blitt belønnet med en plass på benken kampene siden da.

Gerrard gikk også i etterkant ut å sa at det bare var et spørsmål om NÅR – den unge portugiser ville få sjansen. Spillerne har sett potensialet og hva han har gjort på trening over lengre tid.

Interessant nok har Liverpools nummer 53 tatt plassen til den spanske nysigneringen Luis Alberto de siste ukene – og hva det vil ha og si for fremtiden til Luis Alberto vites ikke – men akkurat nå virker Teixeira å yte større tillit enn Alberto (om Luis i det hele tatt har hatt noen tillit hos Rodgers er et annet sopørsmål).

Personlig tror jeg Teixeira virker å være en mann for fremtiden for Liverpool – da han besitter utrolig god nærkontroll og blikk for spillet. De første minuttene hans for Liverpool på Craven Cottage var gode, og virket ikke å ha problemet med å ta «nivået»…

Spennende å se hva innspurten gir av tillit – men det er lov å forvente hyppigere spilletid for Joao Carlos neste sesong – om han holder seg skadefri.

Skader var en medvirkende årsak til at han kom til Liverpool – da han allerede var regnet som et svært stort talent i Sporting Lisboa – men en trøblete ryggskade sammen med økonomiske problemer i den portugisiske hovedstadsklubben gjorde at man takket ja da Liverpool la £1m på bordet for et par sesonger siden.

Akkurat nå virker det som om gamblingen er i ferd med å bære frukter!

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement

Facebook

Mest populært

Advertisement

Trending