Connect with us

Nyheter

Ung trio med nye kontrakter.

Publisert

den

Tre av Liverpools unggutter signerte idag nye langtidskontrakter med klubben – og det er godt nytt for fremtiden til Liverpools akademi. Det er et signal til andre lovende spillere i klubben og potensielt nye om at Liverpool har tro på og ønsker å gi muligheter til de beste talentene – og ikke bare kjøpe dyrt fra øverste hylle…

Hvorvidt dette er en god idé rent sportslig kan man selvsagt diskutere, men faktum er at det kommer sesonger fremover når belastningen blir langt større på spillerne enn den er inneværende sesong – og ved å ha lokale spillere til å bli gitt sjansen regelmessig i cuper, etc uten å binde opp store ressurser i lønn på benkeslitere er en god ide. Liverpools fremtid avhenger av en god ungdomssatsning – og dette er et klart signal om at vi har tro på dem.

Trent-Alexander Arnold og Ben Woodburn har hatt en meget god sesongstart for U23-laget til Liverpool – og imponerte også tidvis stort under pre-season med A-laget – og sees på som store talenter i klubben. 17-årige Woodburn har fått 3 årig ny kontrakt (maks tillatt for 17-åringer, men kan se for meg at den blir igjen fornyet innen et års tid da han fyller 18-år.
Ben Woodburn sees på i klubben som et stort angrepstalent, og ønsker neppe å slippe ham til noen av konkurrentene.

Kevin Stewart var sistemann til å signere idag, og har vist seg mer enn nyttig for Jürgen Klopp ved gjentatte anledninger. 17-kamper for A-laget har han til dags dato – og har gjort sakene sine meget bra de gangene han har blitt bedt om å tre inn i midtbaneleddet. No fuzz, og gjør ting enkelt – og det virker å ha gjort susen. Det enkle er ofte det beste 🙂

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(12 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending