Connect with us

Nyheter

Tøffe kamper mot Kazan & Crystal Palace foran oss..

Publisert

den

Liverpool tok 3 meget kjærkomne poeng borte mot Chelsea i helgen – og må ha virket som en enorm vitamininnsprøytning for Jürgen Klopps disipler. Mandagen fikk spillerne fri for å samle overskudd inn mot to meget tøffe (og viktige kamper) mot først Rubin Kazan på torsdag i Russland og Crystal Palace hjemme i serien på søndag.

Jürgen Klopp virker å ta Europa League meget seriøst, og ventes å stille med et meget sterkt mannskap borte i Kazan. Liverpool står med 3 poeng (3 uavgjorte 1-1) i gruppen som ledes av Sion fra Sveits så langt, og 3 poeng borte mot gruppens svakeste motstander (tabellmessig) vil være av stor betydning for videre avansement.

Yohan Cabaye | Crystal Palace

Liverpool har for tiden dårlig dekning på flere plasser i troppen grunnet omfattende mengde skader siste månedene – og spørsmålet er om klubben ønsker å risikere Benteke på lang flytur til Russland – eller velge å satse på at Origi omsider fyrer på alle sylinderne – og leverer varene slik Liverpool håpte da de signerte spilleren for nær £10m ifjor sommer.

Nevnte Christian Benteke vil trolig bli meget viktig i helgens kamp mot Crystal Palace for å bryte opp et Palace lag som er hardtkjempende og farlige på dødballer. Bentekes sterke innhopp mot Chelsea i helgen var imponerende, og en fortsettelse av dette mot Crystal Palace kan meget vel bli for mye for Scott Dann og Delaney i Palace forsvaret å håndtere (om så ikke Brede Hangeland) får tillit på Anfield istedenfor nevnte Delaney – for å kompensere mot luftstyrken til vår store sterke belgiske spiss.

Yohan Cabaye, som viser frem lagets nye drakt med Mansion Group – også kjent for bl.a Slots Heaven i Norge, og Yannick Bolasie holdt på å senke Manchester United i helgen på Selhurst Park, og vil ha tilskaffet seg en solid dose selvtillit fra det oppgjøret (selv om Manchester United igjen var meget svake) så ble United rundspilt i store deler av kampen – og bare en (som vanlig) sterk De Gea i mål og undersiden av tverrligger hindret Palace å gi United en aldri så lite dose juling lørdagskvelden. Veldig mange ble overrasket over at en spiller av Yohan Cabaye’s kaliber valgte «The Eagles» i sommer – og vil være viktig for Liverpool å nøytralisere ham på søndag!

Liverpool kan på ingen måte undervurdere Crystal Palace, og må kjempe på lik linje som på Stamford Bridge – men hadde vært greit å spart litt av kruttet på backene våre til helgens oppgjør (Moreno & Clyne) – og kanskje gitt spillere som Randall og Maguire en sjanse til å imponere borte i Europa torsdag ? Bolasie og Zaha trengs å nøytraliseres søndag – og der har Clyne og Moreno en særdeles viktig rolle å spille.

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(13 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending