Connect with us

Nyheter

Match Preview: WBA – Liverpool

Publisert

den

Capital One Cup

Liverpool begynner sitt forsvar av Ligacupen (nå Capital One Cup) borte mot West Bromwich Albion.  Liverpool har normalt sett et meget godt tak på WBA, men siste par sesongene har Liverpool slitt med å få resultater mot WBA. I lagenes seriepremiere denne sesongen gikk Liverpool på et tungt 3-0 tap, etter at Daniel Agger ble utvist og fikk 2 straffespark imot (for 2.gang på rad for Liverpool på The Hawthornes).

Liverpool er tittelholder i denne cupen etter lagets seier mot Cardiff i finalen forrige år, men virkeligheten for Liverpool denne sesongen er en helt annen. Liverpool vil trolig hvile brorparten av spillerne som tapte helgens gigantoppgjør mot Manchester United – og prøve å benytte bredden i troppen (om man kan kalle det Liverpool har for nettopp det).

Undertegnede tror at Liverpool vil stille med følgende mannskap til onsdagens oppgjør – for å hvile flest mulig av antatt beste elver til lørdagskampen mot Norwich City. Dette er en kamp Liverpool rett og slett bare MÅ vinne – og derfor tror jeg Brendan Rodgers velger å rotere troppen nettopp av denne grunn. Ligacupen vil trolig ha minste prioritet denne sesongen – ikke minst når laget har begynt såpass svakt som de har.

Liverpool har fått flere skader på sentrale spillere som Lucas, Agger, Kelly (ute til over nyttår) & Borini siste tiden, og vil nok helst unngå flere skader på kjernen i laget i hva som er en kamp av mindre betydning.

 

 

 

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(13 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending