Connect with us

Nyheter

Jakter Ipswich talent

Publisert

den

Liverpool jakter nye talenter til akademiet sitt, og samme uke som spissen Augustin Davila fra barndomsklubbentil Luis Suarez – Penarol – har vært på prøvespill, og 15-årige Bartos Martoga fra Wisla Krakow – så røskes det tak i ryktene fra i sommer angående sønnen til tidligere Tottenham-profil Jason Dozzell – Andre Dozzell.

Andre Dozzell er midtbanespiller for Ipswich, og står med 1 mål på totalt 3 innhopp så langt denne sesongen – og mangel på spilletid skal visstnok være en av grunnene til at han vurderer andre arenaer å fortsette utviklingen på. Spørs vel hvor mye mer spilletid han får på Anfield vel og merke, men om han ikke skal spille A-kamper kan han like gjerne trene sammen med spillere av høyere potensiale…

Dozzell er regelmessig innventar på U18-landslaget til England, og ble blant annet kåret til Ipswich Akademiets beste spiller forrige sesong, og scoret også i debuten sin i vår mot Sheffield Wednesday – men etter det har det blitt langt færre sjanser for Mick McCarthys menn..

Jason Dozzell spilte forøvrig i U23-cupen i høst mot nettopp Liverpool, og var en av få spillere som viste seg frem hos motstanderlaget – en kamp som Liverpool forøvrig vant ganske komfortabelt 3-0.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
Klikk for å kommentere

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This is Melwood

Ox’s emosjonelle vei tilbake | This Is Melwood

Publisert

den

Av

Alex Oxlade-Chamberlain prater åpent om den fryktelige ACL-skaden som trolig holder ham utenfor hele sesongen 2018/19. This is Melwood

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Bezzies

BEZZIES with Van Dijk & Gomez

Publisert

den

Av

Siste i LFC.tv serien av ‘Bezzies’. Vår solide defensive duo med Joe Gomez og Virgil van Dijk har funnet skikkelig tonen så langt denne sesongen – hvor mye vet de om hverandre utenfor banen ?

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Manager

Eksklusivt intervju med Jürgen Klopp

Publisert

den

Av

Mens vi teller ned til seriespill igjen til helgen – så hvorfor ikke bruke noen minutter på et eksklusivt intervju med Jürgen Klopp i anledning hans 3-års jubileum som Liverpool-manager.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kontrakt

Alberto Moreno blir ikke enig om ny kontrakt

Publisert

den

Av

Liverpools Alberto Moreno blir ikke enig med Liverpool om ny kontrakt, og kommer høyst sannsynlig til å forlate klubben til sommeren gratis. Det har vært forsøk på å komme til enighet, men klubben skal ha trukket seg tilbake fra forhandlingene – og er forberedt på å la ham gå gratis.

Moreno har ca. 140 kamper for klubben, og er et soleklart andrevalg bak skotten Andrew Robertson på venstrebacken.

Ryktes at Barcelona kan være nytt stoppested…

(2 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Overganger

Sheyi Ojo til Stade de Reims for sesongen

Publisert

den

Av

Overgangsvinduet er stengt for innkommende i England, men det internasjonale er fortsatt åpent – og flere spillere forventes ut fra Liverpool siste 48 timene av vinduet.

Idag har Sheyi Ojo signert ny avtale med Liverpool, og samtidig blitt lånt ut til fransk fotball og Reims for hele inneværende sesong.

Lykke til Ojo!

(12 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending