Connect with us

Kamp

Europa League: Benfica – Liverpool 2-1

Liverpool fikk en tøff kamp i Lisboa som ventet, men pangåpnet med en herlig scoring av Daniel Agger etter frispark fra Steven Gerrard – men kampen skulle bli fullstendig ødelagt for Liverpool sin del av en fantastisk dårlig dommer

Publisert

den

Europa LeagueLiverpool fikk en tøff kamp i Lisboa som ventet, men pangåpnet med en herlig scoring av Daniel Agger etter frispark fra Steven Gerrard – men kampen skulle bli fullstendig ødelagt for Liverpool sin del av en fantastisk dårlig dommer – maken til inkompetent dømming skal man lete lenge etter. Orker ikke bruke så mye tid på å skrive om denne kampen, bortsett fra at Liverpool har et greit utgangspunkt foran returen på Anfield neste torsdag..

Det som er verd å fokusere litt på er at – greit nok at Europa League ikke er Champions League – men dommere som Jonas Eriksson fra Sverige burde knapt nok vært skikket til svensk 3.divisjon. Hvis dette er dommerstanden som skal dømme i fotball VM (tviler på om mannen er aktuell der, men ved å få dømme i kvartfinalen i en såpass viktig kamp burde være forbeholdt de beste dommerne i Europa. Jonas Eriksson er trolig bedre enn han viste på torsdag – men hallo….

Greit nok at Ryan Babel ikke gjorde seg selv en tjeneste ved å heve hånden mot ansiktet til Luisao, men når herr Eriksson ikke klarer å slå ned på den grufulle taklingen til Luisao på Torres rett i forkant, og i tillegg gir gult kort til Luisao 2 ganger (!!!) uten å sende mannen av banen sammen med Ryan Babel lukter det nesten «korrupsjon»…. I tillegg makter han å annulere en helt kurrant scoring fra Fernando Torres i det 38 .minutt, slik at stillingen burde vært 2-0 til Liverpool på det tidspunktet…

Straffesparkene er i og for seg ikke noe jeg henger meg opp i da, Emiliano Insua er klønete i straffe situasjonen – men Aimar kunne vel strengt tatt klart å holde seg på beina men ørlite vilje – men fotballen er kynisk, og vi har dessverre sett David N’Gog skaffet Liverpool en billigere straffe denne sesongen – så vile trolig vært litt i drøyeste laget om vi skal klage på alle enkle straffer som blir dømt i mot oss. Straffen til Jamie Carragher er slikt som skjer, og skuddet treffer armen til Jamie, og er ikke så mye å få gjort egentlig. Straffen er grei (Jamie innrømmer så selv) den.

Uansett, kunne denne kampen blitt noe helt annet om ikke Liverpool hadde måttet kjempe med ryggen mot veggen i 60 minutter – med 10 mot 11 mot et  av formlagene i Europa denne sesongen. Liverpool hadde Benfica «i kne» – og burde spilt 10 mot 10 istedenfor, og ledet 2-0 etter første omgang… kunne vært «enkel match» i returen neste torsdag – men nå blir det en helt annen kamp.

Liverpool mangler en suspendert Ryan Babel og Emiliano Insua i returen – og med Fabio Aurelio og Martin Kelly ute med skade er det et stort spørsmålstegn ved hvilken venstreback Liverpool skal mønstre på Anfield… Alberto Aquilani er også igjen skadet i venstrefoten – usikkert hvor lenge han er ute :(.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her
Advertisement
1 kommentar

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Europa League: Benfica – Liverpool 2-1 | LFC | Liverpoolbloggen.no -- Topsy.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Kamp

Liverpool vinner serien i år!

Publisert

den

Av

Premier League-klubber signerer nye avtaler

Spenningen er over, trofeet kommer hjem!

Det å følge laget i sitt hjerte, og spesielt sesongen 2019/2020, har vært en opptur.  Champagnen kan sprettes om ikke lenge, ventetiden på 30 år er snart over. Oddsene er lave på Liverpool-seier i hver enkelt kamp, men det er vel bare positivt. Det er ingen tvil om hvem som vinner sesongen 2019/2020. Selv om oddsene er lave for Liverpool-seier per kamp, kan du sette opp forskjellige kombinasjoner f.eks. antall cornere per lag, og sitte igjen med en liten gevinst. 

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Tidene har aldri vært bedre for tipping på Liverpool

Publisert

den

Av

Hvordan kan vi som Liverpoolfans være så involverte i deres kamper som mulig? Som supportere av et av de beste fotballagene noensinne, så er det helt klart at vi alle ønsker å finne måter vi best mulig kan involvere oss i spillet på. Det er en ting å sitte foran TV-en med noen øl og noen venner, og heie favorittlaget frem til seier, og det er en annen ting å være på stadionet fysisk!

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Kamp

Har du tippet at Liverpool skal bli enda bedre i år?

Publisert

den

Av

Hva er egentlig oddsen for at Liverpool vinner ligaen i 2020? En ting skal være sikkert: Mange er spente og ivrige etter at Liverpool skal sikre sin første ligatittel på over 30 år. Liverpool har lagt en av sine beste sesonger på lenge bak seg, og spenningen stiger nå som den nye ligarunden setter i gang. Har du satset på at laget skal stikke av med seieren i Premier League? Her ser vi nærmere på om oddsen er Liverpools favør, eller om du heller bør bruke pengene dine på blackjack og spilleautomater.

(mer…)
(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield : Liverpool 3-0 Bournemouth

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Publisert

den

Av

Liverpool rundspilte Bournemouth etter alle kunstens regler og vant ikke med et eneste mål for lite.
Opplev kampen fra innsiden av Anfield.

Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum & Sadio Mané scoret målene.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

inside anfield

Inside Anfield 30.01.19 : Liverpool – Leicester City 1-1

Publisert

den

Av

Gjennopplev Liverpools dramatiske 1-1 kamp på Anfield mot Leicester City.
Sadio Mané scoret Liverpools mål.

(1 besøk idag)
Les hele artikkelen her

Trending